Στ. Πλουμιστός: Οι Αφυπνισμένοι Άνθρωποι γίνονται εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Οι Αφυπνισμένοι Άνθρωποι γίνονται εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι

⍆Οι Άγγελοι που ενσαρκώνονται ως άνθρωποι μπορεί να είναι εδώ απλά για λίγο διάστημα....
με έναν συγκεκριμένο σκοπό ή αποστολή. Οι Αφυπνισμένοι Άγγελοι είναι εδώ για να βιώσουν το πώς είναι να είσαι άνθρωπος, το ανθρώπινο σώμα, να νιώσουν πόνο, χαρά, ευαλωτότητα και ανημποριά.

Οι Άγγελοι δεν είναι ανώτεροι των ανθρώπων ή κάποιας άλλης μορφής ζωής. Είναι απλά αυτό. Μια άλλη μορφή ζωής. Όπως αναφέρετε στο άρθρο του awakengr αυτοί οι άνθρωποι ακόμα διατηρούν μεγάλη αγγελική δύναμη, υποθέτοντας ότι μπορούν να μάθουν πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτή και συχνά διατηρούν στενές σχέσεις με την θειότητα. Πολλοί ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι επίσης «εισελθόντες», που σημαίνει ότι μπορεί να μην γεννήθηκαν άγγελοι, αλλά κάποιος άγγελος μπήκε στο σώμα τους όταν η στιγμή ήταν η κατάλληλη. 

Οι περισσότεροι ενσαρκωμένοι «εισελθόντες» άγγελοι, έχουν επίγνωση των πολλαπλών ψυχών τους. Αισθάνεστε διαφορετικοί από το σύνολο των ανθρώπων; Θεωρείτε ότι ζείτε γεγονότα τα οποία έχουν κάποια ανεξήγητη αιτία ή προέλευση; Ένα είναι σίγουρο: Δεν διαβάζετε τυχαία σε αυτό το άρθρο.

Ξέρετε ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη. Γεμίστε με δύναμη και ακολουθήστε το μονοπάτι σας. Όταν βιώσετε αυτά τα σημάδια , σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποια μύηση. Ότι είστε έτοιμοι να λάβετε γνώση…να γνωρίσετε το Θεό.
 1. Διψάτε για καινούργια γνώση και νιώθετε διαφορετικοί από τους άλλους. 
 2. Είστε βαθιά πεποισμένοι ότι η Ζωή έχει ένα πιο βαθύ νόημα από το να ζει κάποιος απλά μια συνηθισμένη ζωή. 
 3. Την μια μέρα νιώθετε καλά, αισθάνεστε τη Ζωή και το Φως. Και την επόμενη είστε λυπημένοι και δεν έχετε ενέργεια. 
 4. Ενώ οι φίλοι σας ζουν σε μια κατάσταση όπου δεν κάνουν στον εαυτό τους καμία ερώτηση, αναρωτιέστε: «Ποιος είναι πιο χαρούμενος; Αυτοί ή εγώ»; 
 5. Θέλετε να είστε σωστοί και δίκαιοι. Είστε δυνατοί.. Μερικές φορές πάρα πολύ και άλλες φορές λιγότερο. 
 6. Αισθάνεστε μια ασυνέπεια και διαφωνία. Πάντα νομίζετε ότι είναι λάθος σας ή λάθος των άλλων και δεν καταλαβαίνετε γιατί νιώθετε έτσι. 
 7. Μπορείτε να προβλέψετε κάποια γεγονότα πριν συμβούν. 
 8. Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από πράγματα που συνέβησαν στον κόσμο ή την ζωή σας και τίποτα δεν σας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης στην καθημερινή σας ζωή. 
 9. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. 
 10. Αρχίζετε να βλέπετε σημάδια ή ενδείξεις και σταδιακά αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να βλέπετε την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων ή το μήνυμα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. 
 11. Ξυπνάτε στο μέσον της νύχτας ή κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντα βλέπετε τους ίδιους αριθμούς: 111, 333, 555...
 12. Εύχεστε να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθήσετε τους άλλους. 
 13. Επιτρέπετε στο ένστικτο να σας καθοδηγήσει στη ζωή, και να σας βοηθήσει να αποφασίστε για κάθε νέο βήμα που κάνετε. 
 14. Οι εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι, επιθυμούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και τη στενοχώρια, και να ζήσουν στην αληθινή αρμονία με το Θείο.
 15. Έχουν καλές προθέσεις για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, αλλά συχνά απογοητεύονται με την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων.
 16. Ξοδεύουν πολύ χρόνο στη φύση, όπου αισθάνονται πιο άνετα και στο σπίτι με τον εαυτό τους.
 17. Εκτιμούν τη φύση και οτιδήποτε σχετίζεται με τον φυσικό κόσμο, και απομακρύνονται από τον υλισμό, την απληστία, και οτιδήποτε προάγει το διαχωρισμό και τη διαίρεση.
 18. Καταλαβαίνουν πόσο δύσκολος και τρομακτικός μπορεί να μοιάζει ο κόσμος κατά καιρούς, καθώς ζούμε συνεχώς στην αβεβαιότητα. 
 19. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να φέρει το αύριο, αλλά οι εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι  γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν μια θετική αλλαγή σήμερα.
 20. Οι επίγειοι άγγελοι γνωρίζουν ότι για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να αλλάξουν οι ίδιοι, και να εργαστούν ακατάπαυστα για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
 21. Οι Επίγειοι άγγελοι μπορεί να αισθάνονται ισχυρή έλξη να εργαστούν ανθρωπιστικούς τομείς, όπως σαν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχοθεραπευτές, ή σύμβουλοι. 
 22. Βλέπουν τους εαυτούς τους ως θεραπευτές, και θέλουν θέσεις εργασίας σε τομείς όπου μπορούν να ζήσουν τα πάθη τους.
 23. Οι Επίγειοι άγγελοι έχουν επίσης υψηλή ευαισθησία στη βία, το μίσος, και ουσιαστικά οτιδήποτε αρνητικό παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.
 24. Οι εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι μπορεί να ταυτιστούν με τους αγώνες των ανθρώπων, καθότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν βρεθεί και οι ίδιοι στην αντίστοιχη θέση.
 25. Μερικοί νομίζουν ότι οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι οι αποκαλούμενοι εκπεσόντες Άγγελοι. Ξανά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Στον πνευματικό κόσμο δεν υπάρχει η έννοια του καλού και του κακού. Το κακό είναι μόνο στο μυαλό της ανθρωπότητας και είναι ένα από τα πολλά μαθήματα που πρέπει να μάθουμε. Και ένα από τα μαθήματα που οι άγγελοι έχουν ενσαρκωθεί να μάθουν.
Εάν αυτά τα σημάδια αντηχούν μέσα σας, τότε είστε πιθανώς ένας εργάτης του φωτός ο ίδιος. Είναι ενα δύσκολο μονοπάτι, αλλά η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο. Κάθε φορά που αισθάνεστε απογοητευμένοι και χαμένοι, απλά να θυμάστε τον σκοπό σας, και ότι δεν έχετε έρθει εδώ για να χωρέσετε στο κουτί που θέλει η κοινωνία. Ήρθατε εδώ για να λάμψετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο αυτόν τον κόσμο.


Σταύρος Πλουμιστός 

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,406,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,32,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,725,ΒΙΝΤΕΟ,173,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1806,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,606,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,122,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,233,Κόσμος,9406,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,235,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5870,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2496,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,22,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Οι Αφυπνισμένοι Άνθρωποι γίνονται εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι
Στ. Πλουμιστός: Οι Αφυπνισμένοι Άνθρωποι γίνονται εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι
Στ. Πλουμιστός: Οι Αφυπνισμένοι Άνθρωποι γίνονται εκπαιδευόμενοι επίγειοι Άγγελοι
https://wallpaperstock.net/angel-wings-fractal_wallpapers_53565_1920x1080.jpg
https://i.ytimg.com/vi/7AzMNN63cXg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_834.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_834.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content