Ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν το ανθρώπινο σώμα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν το ανθρώπινο σώμα

⍆Οι επιστήμονες στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ επιβεβαίωσαν...
πρόσφατα την ύπαρξη αυτών των μεσημβρινών, τους οποίους ονομάζουν «πρωτοποριακό σύστημα».

Οι αρχαίοι θεραπευτές από την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία και το Θιβέτ αναγνώρισαν ενεργειακά κανάλια, μεσημβρινούς ή nadis, μέσα από τα οποία έρεε η ζωτική ενέργεια. Η επίτευξη ισορροπίας σε αυτές τις ενέργειες είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη υγεία.

Η ζωτική δύναμη ή chi ρέει κατά μήκος ενός εξελιγμένου δικτύου ενεργειακών μονοπατιών που κυκλώνουν το σώμα και αποτελείται από δύο είδη δυνάμεων: γιν και γιανγκ.

Μία ασθένεια πιστεύεται ότι είναι μια παρεμπόδιση της ροής ενέργειας αυτών των καναλιών.

Σύμφωνα με αυτήν την αρχή, θεμελιώνονται πολλές θεραπευτικές παραδόσεις, όπως ο βελονισμός, η ακουστική, το μασάζ και η γιόγκα.

Ωστόσο, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να θεωρηθούν αυτές οι πρακτικές σοβαρές εξαιτίας της έλλειψης επιστημονικών στοιχείων. Αλλά μόλις πρόσφατα, οι ερευνητές απέδειξαν ότι υπάρχουν μεσημβρινοί.

Τι είναι οι μεσημβρινοί;

Ενώ έχουμε σάρκα και οστά, το σώμα μας είναι ένα ενεργειακό πεδίο ενσωματωμένο σε άλλο ενεργειακό πεδίο.

Η ηλεκτρομαγνητική φύση έχει μετρηθεί από την επιστήμη μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών όπως μηχανές σάρωσης EKG και MRI για χρόνια.

Άλλες μελέτες αποδεικνύουν αυτές τις ενεργειακές οδούς και τα σημεία διεξάγουν ηλεκτρική ενέργεια ακόμη και χωρίς να χρησιμοποιούν τις βελόνες. Αυτό περιλαμβάνει την τεχνική μασάζ του Shiatsu που διεγείρει τα ίδια ενεργειακά αποτελέσματα.

Κατά τον ίδιο τρόπο, το Qigong, το Τάι Τσι και η Γιόγκα έχουν επίσης βρεθεί ότι αυξάνουν την ηλεκτρική αγωγιμότητα στα σημεία του πλέγματος.

Παρ 'όλα αυτά, η επιστήμη ποτέ δεν πίστευε στην ύπαρξη μεσημβρινών, όχι μέχρι τώρα.

Επιστημονική έρευνα

Οι επιστήμονες στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ επιβεβαίωσαν πρόσφατα την ύπαρξη αυτών των μεσημβρινών, τους οποίους ονομάζουν «πρωτοποριακό σύστημα».

Είπαν ότι αυτό το σύστημα είναι ένα κρίσιμο τμήμα του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ο βόρειος Κορεάτης επιστήμονας Kim Bong-Han ισχυρίστηκε ότι είχε βρει τους μεσημβρινούς στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και έδειξε ότι υπάρχουν νέες σωληνοειδείς δομές μέσα και έξω από τα αιμοφόρα αγγεία, στην επιφάνεια του αίματος και των λεμφικών αγγείων και κάτω από το χόριο.

Είπε ότι είναι παραδοσιακές γραμμές μεσημβρινών γνωστές ως κανάλια ή κανάλια του Bonghan.

Οι σημερινοί Κορεάτες ερευνητές πίστευαν ότι το πρωτοαγγειακό σύστημα είναι το φυσικό συστατικό του Μετεγχειριτικού συστήματος βελονισμού και συμμετέχει στη διοχέτευση της ροής ενέργειας και των πληροφοριών που μεταδίδονται από βιοφωτοτόνες, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του φωτός και το DNA.

Περαιτέρω αποδείξεις

Περαιτέρω έρευνα διεξήχθη από τους Κορεάτες επιστήμονες που μελετούν την ανατολίτικη ιατρική με βιοφυσικές μεθόδους.

Σε αυτή την έρευνα, έφεραν μια ειδική βαφή χρώσης σε σημεία βελονισμού που θα μπορούσαν να χρωματίσουν τους μεσημβρινούς και τους επέτρεψαν να δουν τις λεπτές γραμμές. Το χρώμα δεν εμφανίστηκε σε σημεία μη βελονισμού όπου δεν υπήρχαν μεσημβρινοί.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι γραμμές του μεσημβρινού δεν περιοριζόταν στο δέρμα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο σύστημα αγωγών μέσω του οποίου ρέει υγρό. Αυτό το υγρό στη συνέχεια συσσωματώνεται για να σχηματίσει βλαστικά κύτταρα.

Προηγουμένως, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν συνδυασμό τεχνικών απεικόνισης και CT σάρωσης για να παρατηρήσουν συγκεντρωμένα σημεία μικροαγγειακών δομών που αντιστοιχούν σαφώς στον χάρτη των σημείων βελονισμού που δημιουργούν οι Κινέζοι ενεργειακοί ασκούμενοι στην αρχαιότητα.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Φασματοσκοπίας Ηλεκτρονίων και Σχετικά Φαινόμενα, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν απεικόνιση CT αντίθεσης με ακτινοβολία τόσο σε μη βελονισμό όσο και σε σημεία βελονισμού. Οι σαρώσεις CT αποκάλυψαν σαφείς διακρίσεις μεταξύ του σημείου μη βελονισμού και των ανατομικών δομών σημείου βελονισμού.

Το μεσημβρινό σύστημα

Το μεσημβρινό σύστημα αποτελείται από 12 ζευγμένους μεσημβρινούς και 2 μεμονωμένους μεσημβρινούς, 6 yang και 6 yin. Οι μεσημβρινοί του γιανγκ τρέχουν κάτω από το σώμα, ενώ οι γιν μεσημβρινοί ρέουν στο σώμα.

Κάθε μεσημβρινός σχετίζεται με ένα στοιχείο, το πιο ενεργό σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ή της νύχτας, και επηρεάζεται από ένα στοιχείο ή μια εποχή.

Οι στοιχειώδεις δομές και η φύση των μεσημβρινών ως δοχεία της δύναμης της ζωής δείχνουν την περίπλοκη και βαθιά σύνδεση του κυτταρικού επιπέδου του σώματός μας με το σύμπαν.

Είμαστε στενά συνδεδεμένοι με τα στοιχεία, την ενεργειακή δομή και τη ροή της ενέργειας σε όλη τη ζωή σε ένα κυψελοειδές, φυσικό επίπεδο.

Η Γη λέγεται επίσης ότι έχει ενεργειακά μονοπάτια ή γραμμές που μοιάζουν με τους μεσημβρινούς.

Η σχέση των μεσημβρινών και της υγείας    


Το ανθρώπινο σώμα ευδοκιμεί στην ισορροπία. Μια ισορροπημένη ροή ενέργειας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής υγείας και του ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Ο Βούδας τονίζει αυτό ως έναν «μεσαίο τρόπο» ή μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα.

Η αρμονία μπορεί να επιτευχθεί έχοντας μια ισορροπία μεταξύ των δύο δυνάμεων των κινήσεων γιν και γιανγκ που ρέουν μέσα από τους μεσημβρινούς, τα θεραπευτικά μονοπάτια του σώματος. Η ασθένεια εμφανίζεται όταν εμφανιστεί μια ανισορροπία.

Η παραδοσιακή ινδική ιατρική επέκτεινε αυτούς τους μεσημβρινούς για να συμπεριλάβει τα νευρικά, κυκλοφοριακά, πεπτικά, αναπνευστικά και λεμφικά συστήματα.

Τα Nadis ή τα κανάλια μπορούν επίσης να βρεθούν στο λεπτό σώμα που φέρει σκέψεις, συναισθήματα και νευρικές παρορμήσεις.

Μόλις σταματήσουν αυτά τα nadis, χάνουμε την ικανότητα να αισθάνονται και να συνδέονται βαθιά με τους άλλους, τον εαυτό μας και το περιβάλλον. Είναι μέσω αυτών των λεπτών καναλιών ενέργειας οι πρακτικές γιόγκα και διαλογισμού.

Στην παραδοσιακή ινδική ιατρική και στην πνευματική επιστήμη, οι ενέργειες του φυσικού σώματος, του λεπτού σώματος και του αιτιώδους σώματος ρέουν μέσα από το nadis που λέγεται ότι συνδέονται σε ειδικά σημεία έντασης γνωστά ως nadichakras.

Τα nadis που τρέχουν κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης θεωρούνται τα τρία πιο σημαντικά nadis: ida, pingala, και sushumna.

Το Sushumna, ο κεντρικός δίαυλος ενέργειας του ανθρώπινου σώματος, τρέχει από τη βάση της σπονδυλικής στήλης μέχρι το στέμμα του κεφαλιού. Μεταφέρει την πρωταρχική εξελικτική δύναμη που είναι γνωστή ως ενέργεια κουνταλίνι.

Η Κουνταλίνι βρίσκεται αδρανής στη βάση της σπονδυλικής στήλης και μπορεί να ξυπνήσει μέσα από τη γιόγκα και το διαλογισμό. Η ενεργοποίηση της kundalini οδηγεί σε καταστάσεις μεγαλύτερης συνείδησης.

Η γενική υγεία επιτυγχάνεται με τον καθαρισμό αυτών των τριών nadis. Διάφορες τεχνικές Pranayama βοηθούν στη διατήρηση αυτών των καναλιών nadi.

Πολλοί θεραπευτικοί τρόποι με βάση το μεσημβρινό σύστημα υποστηρίζουν τη διατήρηση μιας ακτινοβόλης υγείας. Μια ενισχυμένη ροή ενέργειας μέσω του σώματος μας κρατά ισορροπημένη, υγιή και σε επαφή με τον αληθινό εαυτό μας.

Ο βελονισμός, ο οποίος προέρχεται από την αρχαία Κίνα, είναι μια θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία παθήσεων. Η εφαρμογή της αυξήθηκε αργά στη Δύση εξαιτίας της έλλειψης επιστημονικής βάσης.

Αλλά τώρα που η ύπαρξη μεσημβρινών υποστηρίζεται ήδη από την επιστήμη, ο βελονισμός και άλλοι θεραπευτικοί τρόποι μπορεί να γίνουν ευρέως διαδεδομένοι στην υποστήριξη περισσότερων ανθρώπων για να απολαύσουν τη βέλτιστη υγεία και ευημερία.

Από το lifecoachcode

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9317,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν το ανθρώπινο σώμα
Ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν το ανθρώπινο σώμα
Ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν το ανθρώπινο σώμα
https://www.lifecoachcode.com/wp-content/uploads/2018/01/What-are-Meridians.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-NA3bRTWV8OI/WmvWWAIlreI/AAAAAAABOzw/71TR5_tg2CYRDmv15FQp4nkH1ewYrkmvQCLcBGAs/s72-c/Scientific-Research-Finally-Proved-That-Meridians-Exist.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_30.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/blog-post_30.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content