Στ. Πλουμιστός: Τα 16 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι έχουν Θεραπευτές δυνάμεις

Στ. Πλουμιστός: Τα 16 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι έχουν Θεραπευτές δυνάμεις

⍆Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει ανθρώπους στον κόσμο με την προσωπική του ενέργεια....
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας μας έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό το οποίο έχει καλλιεργηθεί σημαντικά περισσότερο από άλλα. Είτε αυτό έχει γίνει εσκεμμένα ή υποσυνείδητα, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε σε θέση να διαγνώσουμε το ισχυρό ενεργειακό μας σήμα και να παρακολουθήσουμε τις ατέλειές μας, ώστε να τις διορθώσουμε.

Οι θεραπευτές ιδιότητες μας είναι πάντα παρόντες σε κάθε κουλτούρα και ποτέ δεν αναζητούνται μέχρι που κάποιες συνθήκες μας αναγκάζουν να τις βρούμε. Λόγω αυτής της έλλειψης εστίασης, οι περισσότεροι Φυσικοί Ενεργειακοί Θεραπευτές βρίσκονται σε κατάσταση μη αναγνώρισης της ιδιότητας που έχουν.

Αν νομίζετε ότι μπορεί να είστε Φυσικός Ενεργειακός θεραπευτής, παρακάτω σας περιγράφω 16 χαρακτηριστικά που σχεδόν κάθε φυσικός θεραπευτής έχει. Εξετάστε τα μόνοι σας και δείτε εάν έχετε κρυμμένες θεραπευτικές δυνάμεις που θα σας κάνουν να δείτε από εδώ και στο εξής διαφορετικά την ζωή σας.

16 Χαρακτηριστικά των Φυσικών Ενεργειακών Θεραπευτών

1. Οι άνθρωποι λένε ότι νιώθουν που χαλαρωτικά μαζί σας.
2. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σε σας σπάνια αρρωσταίνουν.
3. Εσείς πάντα σκέπτεστε πώς να βελτιώσετε τη ζωή των άλλων ανθρώπων.
4. Θα μπορούσατε να διαγνώσετε άγχος, πανικό ή διαταραχές της διάθεσης.
5. Μερικές φορές γίνεσαι εμπαθής.
6. Η οικογένειά σας έχει ιστορία ενεργειακών θεραπευτών, η γιατρών, η ακόμη και καλλιτεχνών που εντάσσονται στην ομάδα θεραπευτών.
7. Όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους, αισθάνεστε πεταλούδες στο στομάχι σας.
8. Τα ζώα είναι συχνά πολύ χαρούμενα που σας βλέπουν. Έχετε μια πολύ βαθιά σχέση μαζί τους.
9. Οι περισσότεροι ξένοι αισθάνονται εντελώς ασφαλείς και ελεύθεροι γύρω σας και τείνουν να σας πουν τη ζωή τους.
10. Οι άνθρωποι λένε ότι είστε πραγματικά καλοί στο να κάνετε μασάζ, παρόλο που δεν είχατε εκπαίδευση γι 'αυτό.
11. Έχετε συχνά πόνους στον αυχένα και στους ώμους.
12. Εσείς αγαπάτε να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους αλλά μένετε σε κλειστούς χώρους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι αυτό σας κάνει να νιώθετε άγχος και κατάθλιψη.
13. Προσελκύεστε από την ενέργεια των λίθων, τους κρυστάλλους, η έχετε μεταφυσικές αναζητήσεις και ιδιότητες.
14. Ενδιαφέρεστε για τις πνευματικές επιστήμες, την ροή ενέργειας, ή τις εναλλακτικές θεραπείες όπως βελονισμός και άλλα.
15. Επειδή έχετε υψηλό επίπεδο συνειδητοποίησης, είστε ευαίσθητοι όταν πρόκειται για επεξεργασμένα τρόφιμα και ποτά. Το σώμα σας συνήθως αντιδρά με εξανθήματα, σπυράκια και κοκκινίλες.
16. Μερικές φορές νιώθετε ρίγη, ζεστασιά, η ακτινοβολείτε στο πρόσωπο, η έχετε πιο νεανική όψη από την πραγματική σας ηλικία.

Η ενέργεια είναι φάρμακο

Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές, από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.

Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του.

Η κβαντική φυσική έχει αποδείξει ότι τα πάντα είναι ενέργεια και οτιδήποτε επηρεάζει κάτι άλλο. Οι επιστήμονες υπολογίζουν αυτό που οι αρχαίοι πάντα ήξεραν: ότι υπάρχει ένα ενοποιημένο πεδίο ενέργειας που συνθέτει τα πάντα. Αντικείμενα, σκέψεις, συναισθήματα, τον χώρο μεταξύ των αντικειμένων, το φως, τον ήχο, κλπ. Οι ασθένειες εκδηλώνονται στο ενεργειακό σώμα προτού εκδηλωθούν στο φυσικό σώμα.

Η  ενεργειακή θεραπεία συμβαίνει πρώτα στο ενεργειακό σώμα προτού να γίνει προφανής στο φυσικό σώμα και μπορούν συχνά να υπάρξουν πολύ γρήγορα και δραματικά θετικά αποτελέσματα στο φυσικό σώμα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση πριν να θεραπευτεί το φυσικό σώμα. Η διάρκεια της καθυστέρησης αυτής εξαρτάται από παράγοντες όπως η εμπειρία και η ικανότητα του Θεραπευτή, η πολυπλοκότητα και η δριμύτητα του προβλήματος υγείας, και το τρέχον ενεργειακό επίπεδο του προσώπου με αυτή τη πάθηση.

Μια από τις σημαντικότερες πρωταρχικές αιτίες των ενεργειακών διαταραχών που προκαλούν πολλές φυσικές ασθένειες είναι συχνά αρνητικές σκέψεις και συγκινήσεις που αποθηκεύονται στο σώμα. Οι σκέψεις, οι συγκινήσεις, οι πεποιθήσεις, και οι μνήμες περιέχουν πραγματική ενέργεια που αποθηκεύεται ασυνείδητα στο φυσικό σώμα. Όταν αποφεύγετε να ζήσετε αρνητικές συγκινήσεις και πεποιθήσεις, το μυικό σύστημα του σώματος σας σφίγγει και τις παγιδεύει πάνω του. Κρατημένες σφιχτά στο σώμα για ένα χρονικό διάστημα, αυτές οι αρνητικές συγκινήσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις, και τραυματικές μνήμες διαμορφώνουν μπλοκαρίσματα και ενεργειακές διαταραχές που οδηγούν σε σωματικά προβλήματα υγείας..

Όλα στο Σύμπαν είναι υγιή και ευτυχισμένα και οι ενεργειακοί θεραπευτές θέλουν να ανακουφίσουν τους άλλους, να αυξήσουν τη δόνηση τους και να υπενθυμίζουν αυτή την αλήθεια πιο συχνά.

Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τα 16 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι έχουν Θεραπευτές δυνάμεις
Στ. Πλουμιστός: Τα 16 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι έχουν Θεραπευτές δυνάμεις
Στ. Πλουμιστός: Τα 16 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι έχουν Θεραπευτές δυνάμεις
https://www.lifecoachcode.com/wp-content/uploads/2018/02/The-16-Clearest-Signs-You-Have-Healing-Powers.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/16_24.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/16_24.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content