Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια

Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια

⍆Γυναίκες από αυτές που θα μπουν στην ζωή σου απρόσμενα και δεν θα διεκδικήσουν μερτικό από αυτή,... μήτε θα πάρουν λάφυρο το χθες και το αύριο σου. 

Το «τώρα» σου θα ζητήσουν χωρίς όρους, ανταλλάγματα και υστερίες! Είναι εκείνα τα θηλυκά που δεν σε πνίγει η παρουσία τους μα σου προκαλεί ασφυξία η επιλεκτική τους απουσία.

Έρχονται σαν τις ζητάς… Σε ζητάνε την ώρα που τις θες σαν τρελός. Ξέρουν… Είναι εκείνες οι γυναίκες που δεν θα παίξουν μαζί σου ροζ παιχνιδάκια με Barbie και Κεν. Κάνα τάβλι ίσως και πόκερ… Με ένα τσιγάρο στα χείλη και ένα μακό μπλουζάκι λευκό απέναντι σου, στέκονται έτοιμες να γδύσεις την ψυχή τους, τους φόβους τους, τους «άλλους» που τις είχαν πριν από σένα, για να είσαι εσύ ο νικητής.

Οι γυναίκες αυτές δεν νιαουρίζουν μα γρατζουνούν, δεν βγάζουν το κόκκινο κραγιόν τους πριν σε φιλήσουν. Κόκκινα όλα και κυρίως τα θέλω τους. Πίνουν τη μπύρα από το μπουκάλι και σε κοιτάνε κατάματα χωρίς αναστολές! Δεν έχουν χρόνο για τσαλίμια και κολπάκια. Δουλεύουν όλη μέρα χωρίς να δουλεύουν κανέναν και δεν θέλουν να τις δουλεύουν!

Στο τώρα της κάθε μέρας τους, ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν μπορούν να τον σπαταλούν. Δεν κάνουν εκπτώσεις, μήτε προσφορές. Δίνουν σώμα, μυαλό και αν είσαι τυχερός την καρδιά και την ψυχή τους στο 100% της αξίας τους. Είναι εκείνες οι γυναίκες που δεν θέλουν να σου τραβήξουν την προσοχή με ενισχυμένα σουτιέν μα με… ενισχυμένες σκέψεις!

Οι γυναίκες αυτές δεν θέλουν ούτε παραμύθιασμα ούτε παραμύθι καληνύχτας. Δεν ψάχνουν πρίγκηπα να τις σώσει μα δράκο να τις κάψει με την ανάσα του και σπαθί να τις χρίσει αγωνίστριες!

Έχουν ακούσει στην ζωή τους τόσα παραμύθια από άντρες – αγόρια που το «έζησαν αυτοί καλά, κι εκείνοι καλύτερα» το έχουν αλλάξει σε «ζούμε εμείς καλά, κατά πως το παλέψαμε και οι άλλοι ζουν όπως τους αξίζει και το… βρήκαν».

Δεν θα τις δεις ποτέ να κλαίνε μπροστά σου! Σου χαρίζουν τα χαμόγελα τους μα ποτέ δεν θα σου προσφέρουν το δάκρυ τους παρά μονάχα αν είναι σίγουρες πως το αξίζεις. Δεν θα σου κάνουν ποτέ σκηνή για πρώην, γιατί δεν θα ασχοληθούν με ότι άφησες πίσω σου. Για να το άφησες… δεν τις αφορά. Εσύ τις νοιάζεις και που ρίχνεις το βλέμμα σου τώρα. Αν νιώσουν να τις απατάς με τα μάτια, φεύγουν χωρίς να ανοίξουν ούτε το στόμα τους με βρισιές και μάγια και ξόρκια ούτε τον λάκκο σου!

Οι γυναίκες αυτές δεν εξημερώνονται, δεν συμβιβάζονται, δεν σκύβουν να σου πλύνουν με τα μαλλιά τους τις αμαρτίες τις κοινές που κουβαλάτε… Άντρας και Γυναίκα. Μαζί φύγαμε από τον Παράδεισο. Συνένοχοι σε ένα έγκλημα! Το πρώτο αίμα που χύθηκε στην ανθρώπινη ιστορία άλλωστε , αίμα γυναίκας που μπήκε μέσα της άντρας και βάφτισε τον έρωτα, θάνατο.

Τιμούν να ξέρεις αυτά που νιώθουν και δίνουν αυτά τα θηλυκά. Δεν παρθενοπιπίζουν, δεν κολλάνε σε ψεύτικες λευκές ντροπές. Δεν τις νοιάζει να εκτεθούν αλλά δίνουν εγγυήσεις ότι εσένα ποτέ δεν θα σε εκθέσουν. Τις αναγνωρίζεις από τα ξυπόλητα βήματα και τις αλήτικες ματιές. Από τα χέρια τα γυμνά από βέρες φανερές ή κρυφές.

Δεν γίνονται ερωμένες, μα βασίλισσες. Δεν παραδίδονται μα κάνουν πόλεμο ακόμα και όταν κάνουν έρωτα!

Μην περιμένεις να ξεκινήσουν μάχες για μικρά πράγματα που θα έχουν τρόπαια κορμιά και ένα μπράτσο να «κρέμονται» σαν χαζογκόμενες. Αν αποφασίσουν να δώσουν μάχη για κάτι, θα πρέπει να είναι το έπαθλο άξιο. Από αυτά που δεν τα κρεμάς στο σαλόνι σου, μήτε κρεμιέσαι πάνω τους. Αυτές να ξέρουν τη νίκη και εσύ. Εσύ που αν χάσεις στην αιώνια τούτη μάχη του έρωτα, θα βγεις για πρώτη φορά νικητής.

Δεν ψάχνουν καβάτζες και friends with benefits για την ζωή και τις νύχτες τους. Θέλουν τον έναν άντρα που θα παίζει με το κορμί και το μυαλό τους. Κανέναν άλλο. Και γι’αυτόν τον ένα, δεν υπάρχουν λόγια χαζά, στιχάκια, τραγουδάκια, ζωγραφιές , ακριβά εσώρουχα και πολύπλοκα φουλ στην λακ μαλλιά κομμωτηρίου.
Γύμνια υπάρχει, ξέπλεκα μαλλιά, νοτισμένα ιδρώτα και ένα φιλί από αυτά που τρυπάνε σαν τριαντάφυλλο. Από αυτά που δεν λύνουν μάγια μα γίνονται μάγια σου!

Σκέψου καλά πριν μπλέξεις με γυναίκα τέτοια γιατί δεν έχει επιστροφή.

Αν μπουν στην ζωή σου πάει να πει ότι είσαι άντρας και όχι αγόρι. Σκέψου καλά… Θα σε άντεχες δίπλα τους;

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια
Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια
Kάποιες γυναίκες έχουν φτιαχτεί για άντρες μονάχα και όχι για αγόρια
http://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2017/03/apofthegmata-imera-gynaikas.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/k_26.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/k_26.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content