Γιατί εξαπολύουν κύματα χαμηλής συχνότητας ELF στην Αθήνα

Γιατί εξαπολύουν κύματα χαμηλής συχνότητας ELF στην Αθήνα

⍆Εδώ και λίγες μέρες ακούτε έναν βόμβο το ξημέρωμα; Ένας υπόκωφος και επίμονος ήχος,... ξεκινά τα τελευταία βράδια στην Αθήνα από τη 1 τα μεσάνυχτα με αποκορύφωμα στις 5 το ξημέρωμα. Ένας βόμβος πολύ χαμηλής συχνότητας, που εκπέμπεται σχεδόν περιοδικά, και ταράζει τον ύπνο των κατοίκων.

Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ELF (Extremely Low Frequency), που γίνεται αισθητός σαν υπόκωφος, μπάσος βόμβος.

Παρόμοιος ήχος ακουγόταν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης πριν λίγο καιρό. Είναι ένας βαθύς, υπόκωφος ήχος, που έρχεται από ψηλά, και πέφτει σαν ηχητικό κύμα, προκαλώντας δονήσεις στα κτίρια. Οι κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας, ξαγρυπνούν γεμάτοι ανησυχία, και αναρωτιούνται από πού προέρχεται. Σημειωτέον ότι έχουν πληθύνει τα περιστατικά αιφνίδιων εμφραγμάτων το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με καταγραφές, πρόκειται για εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ραδιοκυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, με την επιστημονική ονομασία ELF.

Είναι κύματα αντίστοιχα εκείνων που εκπέμπουν τα τηλεφωνικά δίκτυα, αλλά ικανά να διαπεράσουν κτίρια, βουνά και θάλασσα. Χρησιμοποιούνται για στρατιωτικές επιχειρήσεις, όταν επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να στείλουν ηχητικά μηνύματα από εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις σε υποβρυχια. Η ιδιότητα τους αυτή να διαπερνουν τα φυσικά εμποδια, έχει αξιοποιηθεί επίσης στην κατασκευή «γεωραντάρ», που προσφέρουν πληροφορίες για τη σύσταση του υπεδάφους σε μεγάλα βάθη, έως και 100 χιλιόμετρα από την επιφάνεια του εδάφους.

Όσον αφορά την εφαρμογή τους στις τηλεπικοινωνίες, σημειώνεται ότι τα κύματα αυτά, μπορούν να μεταδώσουν λέξεις, και μικρές φράσεις, χωρίς να χρειάζεται αποκωδικοποίηση μέσω της χρήσης τηλεφωνικής συσκευής, αλλά με τρόπο που γίνεται αισθητός κατευθείαν από το αυτί ως σχεδόν ανεπαίσθητος ήχος, αλλά πλήρως κατανοητός.

Οι ήχοι αυτοί, έχει παρατηρηθεί ότι επηρεάζουν αρνητικά τον ανθρώπινο οργανισμό, και προκαλούν ημικρανίες, σύγχυση, νοητική καταστολή, και καρδιακά επεισόδια σε ανθρώπους που βρίσκονται στην εμβέλεια του συγκεκριμένου ραδιοκύματος εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF).

Σε ορισμένες μελέτες διατυπώθηκε η άποψη ότι ο βόμβος γινόταν αισθητός, όχι μέσω παλμών του ακουστικού τυμπάνου και περαιτέρω μετάδοσης τους δια της ακουστικής οδού στον εγκέφαλο, αλλά μέσω απευθείας ερεθισμού και ενεργοποίησης νευρώνων στο εγκεφαλικό κέντρο της ακοής και αλλού. Αυτό, βέβαια, αποδεικνύει οτι τα κύματα ELF έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν άμεσα λειτουργίες του εγκεφάλου, με πολλαπλές συνέπειες.
Στα πλαίσια στρατιωτικών προγραμμάτων σε ΗΠΑ και Ρωσία, χρησιμοποιούνται τα ραδιοκύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας, για να επιτυχουν επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.
Σύμφωνα μάλιστα με επιδημιολογικές μελέτες, υπάρχει πιθανή συσχέτιση της εμφάνισης Alzheimer με την μακροπρόθεσμη έκθεση σε ραδιοκύματα ELF.

Παρατίθενται τα στοιχεία δύο επιστημονικών ερευνών, για όσους θέλουν να το διασταυρώσουν, η μια εκ των οποίων είναι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

García AM, Sisternas A, Hoyos SP (April 2008). “Occupational exposure to extremely low frequency electric and magnetic fields and Alzheimer disease: a meta-analysis”. International Journal of Epidemiology. 37(2): 329–40. doi:10.1093/ije/dym295. PMID 182451512. Scientific Committee on Emerging; Newly Identified Health Risks-SCENIHR (January 2009). “Health Effects of Exposure to EMF”

(PDF). Brussels: Directorate General for Health&Consumers; European Commission: 4–5. Retrieved 2010-04-27.

Η χρήση των πολύ χαμηλών ραδιοσυχνοτήτων, χρησιμοποιείται επισης σε πειραματικό στάδιο, για τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί το φαινόμενο της υπερθερμανσης.

Το ερώτημα είναι, γιατί αυτές οι συχνότητες που στο ανθρώπινο αυτί ακούγονται σαν χαμηλός βόμβος, ξεκίνησαν να εκπέμπονται στην Αθήνα, εν μέσω του ύπνου των κατοίκων, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο συλλαλητήριο για την Μακεδονια?

Οι συχνότητες αυτές, προκαλούν δονήσεις στα κτίρια, οι οποίες γίνονται ορισμένες φορές αισθητοί ως «μικροσεισμοί», ενώ δεν εμφανίζονται στις μετρήσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Το φαινόμενο αυτό που επιβεβαιώνεται από πάρα πολλούς κατοίκους των Αθηνών, έχει αρχίσει και προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά.Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται τέτοια σήματα, με επικίνδυνες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, εν καιρώ ειρήνης? Έγιναν αισθητά αρχικά από τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, και τώρα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΤΕ, που έχει τον εξοπλισμό, τις κεραίες και την δυνατότητα να εκπέμπει αυτές τις συχνότητες, ανήκει πλέον σε ξένα συμφέροντα. Επίσης, δυνατότητα εκπομπής των σημάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας έχουν και οι πυλώνες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών.

Το σίγουρο είναι πως προκαλούν στρες και αναστάτωση στον κόσμο, και λαμβάνοντας υπόψη τις σοβαρές παρενέργειες στο καρδιακό και νευρικό σύστημα, είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν για πρόκληση μαζικής καταστολής των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Το διάβασα στο katohika.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,521,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2115,ΑΠΟΨΕΙΣ,111,Άρθρα,830,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,171,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,882,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,203,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,954,ΒΙΝΤΕΟ,465,ΒΟΛΟΣ,99,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1859,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,241,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1962,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,46,ΕΡΕΥΝΕΣ,81,ΖΩΗ,233,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,100,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,99,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1101,Κόσμος,10177,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,59,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,716,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1671,Πολιτική,6941,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6230,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,89,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,72,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1256,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3295,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,84,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,122,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,769,Eco-News,2925,GP - info,5,voice healing therapy,75,
ltr
item
Ploumistos.com: Γιατί εξαπολύουν κύματα χαμηλής συχνότητας ELF στην Αθήνα
Γιατί εξαπολύουν κύματα χαμηλής συχνότητας ELF στην Αθήνα
Γιατί εξαπολύουν κύματα χαμηλής συχνότητας ELF στην Αθήνα
https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/01/4un9qFyUwvMLiRJm6gNw.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/elf.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/elf.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content