================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από την Παρασκευή έως την Κυριακή

⍆Μετά τη σημερινή έντονη χιονόπτωση, η οποία συνεχίζονταν μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες,.. αρχίζουν οι προετοιμασίες αποχιονισμού των χώρων στάθμευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου καθώς και η χιονόστρωση των πιστών.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, θα είναι ανοιχτό για όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φρέσκο χιόνι που έπεσε, από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 5 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες ενώ υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ετήσια κάρτας το κόστος της οποίας ξεκινά από 100 ευρώ το έτος και φθάνει τα 220 ευρώ (οικογενειακή, τρία άτομα).
Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από την Παρασκευή έως την Κυριακή Reviewed by PLOUMISTOS on 4:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.