================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θύελλα αντιδράσεων για το αποκριάτικο διαφημιστικό με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη «Ζορό»

⍆Αρον άρον απέσυρε η εταιρεία Jumbo το αποκριάτικο διαφημιστικό της με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη... «Ζορό» μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο θα επανέλθει σύντομα με νέα μουσική.

Η διαφήμιση κατέβηκε ήδη από την επίσημη σελίδα των Jumbo στο youtube. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής και σημειώνει: «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή των αποκριών. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. 

Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

Ψωμιάδης: Δεν υπήρχε τίμημα, έκανα το γούστο μου

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «(η διαφήμιση) δεν αποσύρθηκε τίποτε, μόνο η μουσική θα αλλάξει». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν να πρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση απάντησε: «πάντα αιφνιδιάζω, είμαι απρόβλεπτος» και προσέθεσε:

«Είναι μια χαρούμενη διαφήμιση για τα παιδάκια. Είχα πάντα σχέση με τα παιδικά παιχνίδια. Ήμουν 20 χρόνια από τους μεγαλύτερους εμπόρους παιδικών παιχνιδιών (…) Ο πολιτικός Ψωμιάδης έχει συνηθίσει σε τέτοιες απρόβλεπτες κινήσεις. Ο Ψωμιάδης αυτός είναι, έτσι τον έχει γνωρίσει η ελληνική κοινωνία».

«Δεν υπήρχε τίμημα. Εγώ έκανα το γούστο μου. Γουστάρω αυτό που κάνω», ξεκαθάρισε ο κ. Ψωμιάδης.

Το διάβασα στο protothema.gr
Θύελλα αντιδράσεων για το αποκριάτικο διαφημιστικό με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη «Ζορό» Reviewed by PLOUMISTOS on 11:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.