================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σεμινάριο στον Βόλο «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» με ομιλητή τον Μαν. Σφακιανάκη

⍆Τη Δράση επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα»,... η οποία θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις της Ελλάδας μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2018 διοργανώνει, η iDialogue, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.

Κεντρικός ομιλητής στο σύνολο των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) κ. Μανώλης Σφακιανάκης. 

Στα σεμινάρια ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βέρα Αθανασίου, η Κοινωνιολόγος - Εγκληματολόγος κ. Μαριάννα Τάσση και η Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος κ. Μαρίσα Βουλγαράκη.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των μικρών μας φίλων σε αυτό.

Η Δράση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ημερομηνίες και πόλεις διεξαγωγής της Δράσης
12/02 Πειραιάς
21/02 Μαρούσι
26/02 Αθήνα-Κέντρο
07/03 Πάτρα
12/03 Τρίπολη
19/03 Βόλος
28/03 Ηράκλειο Κρήτης
30/04 Θεσσαλονίκη
07/05 Ιωάννινα
23/05 Μυτιλήνη

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια) επισκεφθείτε το: https://prostatepse.gr/.
Σεμινάριο στον Βόλο «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» με ομιλητή τον Μαν. Σφακιανάκη Reviewed by PLOUMISTOS on 12:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.