================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Καθαρίστηκε η εστία μόλυνσης στην καρδιά της πόλης, από συνεργεία του Δήμου Βόλου

⍆Οικόπεδο-εστία μόλυνσης στην καρδιά της πόλης, «αγνώστου ιδιοκτήτη»,...   καθαρίστηκε σήμερα από συνεργεία του Δήμου Βόλου και μια ολόκληρη γειτονιά απαλλάχθηκε από τα σκουπίδια και τα τρωκτικά που κρύβονται ανάμεσα στα πανύψηλα ξερά δέντρα. 

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου δέχεται τουλάχιστον 20 εισαγγελικές παραγγελίες κάθε χρόνο για τον καθαρισμό εστιών στην πόλη, κυρίως εγκαταλελειμμένα σπίτια και οικόπεδα, ενώ οι εστίες που καθαρίζει από δρόμους και πεζοδρόμια ξεπερνούν τις 25.000 ετησίως!

Το οικόπεδο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Λαρίσης, απέναντι από το info center του Δήμου, σε μια πολυσύχναστη περιοχή, με εμπορικές δραστηριότητες αλλά και κατοικίες.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου και αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, «πρόκειται για το οικόπεδο απέναντι από το κτίριο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Volos Info, το Κέντρο Πληροφόρησης των τουριστών, στην είσοδο της πόλης και ήταν μια μικρή ζούγκλα ουσιαστικά, ένα σημείο απόλυτα παρατημένο. Γεμάτο σκουπίδια και βρομιές, δέντρα παρατημένα. Η δημοτική αρχή για άλλη μια φορά προσπαθεί, συμβάλλει στην καθαριότητα, στην ανάπλαση γενικά και όπου χρειάζονται παρεμβάσεις είναι εδώ. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, προσπαθούμε για την δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής των πολιτών σε αυτή την πόλη. Και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε προς όφελος των δημοτών.
Καθαρίστηκε η εστία μόλυνσης στην καρδιά της πόλης, από συνεργεία του Δήμου Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.