================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Δημοτική Αρχή Βόλου για τις αιχμές... του υποστράτηγου Γιάννη Τόλια

⍆Σχετικά με τις αιχμές σε βάρος της Δημοτικής Αρχής Βόλου που φαίνεται να διατύπωσε... ο αρεστός στο σύστημα εξουσίας, και ως εκ τούτου προαχθείς στο βαθμό του υποστρατήγου, αξιωματικός της ΕΛΑΣ, κ. Γιάννης Τόλιας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ούτε λάσπη, ούτε ανώνυμες επιστολές αποστείλαμε σε βάρος του, αλλά επίσημες αναφορές με συγκεκριμένες καταγγελίες για τις προφανείς αστοχίες στην εκτέλεση των καθηκόντών του, ορισμένες εκ των οποίων (πχ. τελικός κυπέλλου Ελλάδος) διέσυραν διεθνώς την πόλη μας.

Σε αντίθεση με τον κ. Τόλια δεν μας αφορούν η εμπιστοσύνη της εκάστοτε εξουσίας, που αποκτάται με γνωστούς και ανάλογα με την προσαρμοστικότητα ενός εκάστου εύκολους τρόπους, ούτε οι φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές με τον κ. Μεϊκόπουλο ή την κ. Παπανάτσιου, αλλά η εμπιστοσύνη των πολιτών. Άλλωστε και ο ίδιος γνωρίζει ότι μόνο αφελείς δεν είμαστε για να μην ξέρουμε ότι ερχόμενοι σε σύγκρουση μαζί του, για συγκεκριμένα λάθη και παραλείψεις του, τον καθιστούσαμε ελκυστικό σε αυτό το σύστημα που λυσσαλέα αντιμάχεται τη Δημοτική μας Αρχή από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα της και στέρησε πολλά προνόμια από επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση του απευθύνουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε στη νέα του θέση να αποδειχθεί επαρκέστερος από την προηγούμενη, διαψεύδοντας εμάς και δικαιώνοντας εκείνους που τον επέλεξαν. 

Ολοι και όλα κρίνονται στην πράξη και από την ίδια τη ζωή. Ισως κατορθώσει και του απονεμηθεί στο μέλλον και το αξίωμα του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Η Δημοτική Αρχή Βόλου για τις αιχμές... του υποστράτηγου Γιάννη Τόλια Reviewed by PLOUMISTOS on 9:10 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.