================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Bild για τα 6,7 δισεκατομμύρια: Είναι πράγματι αυτή η τελευταία δόση για τους Έλληνες;

⍆Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αμφισβητεί ότι, τα 6,7 δισεκατομμύρια ευρώ.... που θα βάλει στον «κουμπαρά» της η Ελλάδα, θα είναι τα τελευταία που θα λάβει από την Ε.Ε.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας διερωτάται στον τίτλο της, αν τα δισεκατομμύρια ευρώ για τα οποία οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έδωσαν το πράσινο φως, θα είναι τα μόνα που θα λάβει η Αθήνα για να ενισχύσει την οικονομία της.

«Ξανά φρέσκο χρήμα για την Ελλάδα. Προφανώς αυτά είναι τα τελευταία χρήματα που θα λάβει. Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης άνοιξαν το δρόμο για να λάβει η χώρα τα χρήματα αυτά στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος στήριξης», γράφει μεταξύ άλλων, στο επίμαχο άρθρο της και προσθέτει:

«Τελικά όμως θα τελειώσει η οικονομική κρίση της Ελλάδας και τι θα γίνει με τις άλλες χώρες που βρίσκονται σε κρίση;», γράφει η εφημερίδα «Bild».

Το διάβασα στο protothema.gr
Bild για τα 6,7 δισεκατομμύρια: Είναι πράγματι αυτή η τελευταία δόση για τους Έλληνες; Reviewed by PLOUMISTOS on 11:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.