================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ομόφωνα αθώοι οι 3 Βολιώτες μαθητές για την κακοποίηση του 10χρονου συμμαθητή τους

⍆Στις 11 το βράδυ ολοκληρώθηκε χθες στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Βόλου... η δίκη τριών μικρών μαθητών δημοτικού σχολείου της Μαγνησίας που κατηγορούνταν ότι βίασαν 10χρονο συμμαθητή τους. Το δικαστήριο ομόφωνα έκρινε ότι δεν τελέστηκαν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν.

Απαλλακτική για τους τρεις μαθητές ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα καθώς η συμπληρωματική ιατροδικαστική έκθεση που κατατέθηκε στο δικαστήριο δεν ταυτοποιούσε βιασμό του παιδιού. Το δικαστήριο έκρινε πως τα γεγονότα που περιγράφησαν στους γονείς του από το 10χρονο παιδί δεν συνέβησαν.

Οι τρεις 11χρονοι μαθητές, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, που δεν μετείχαν χθες στην ακροαματική διαδικασία η οποία ξεκίνησς στις 12 το μεσημέρι, αντιμετώπισαν κατηγορίες βιασμού από κοινού κατ΄εξακολούθηση και επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού κατ΄εξακολούθηση με διάστημα τέλεσης των φερόμενων αδικημάτων την περίοδο Σεπτέμβριο 2016 με Οκτώβριο 2016.
Ομόφωνα αθώοι οι 3 Βολιώτες μαθητές για την κακοποίηση του 10χρονου συμμαθητή τους Reviewed by PLOUMISTOS on 10:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.