================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ

⍆Σε 13 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή... από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας. 

O συνήγορος της τραγουδίστριας υποστήριξε πως εκκρεμεί σχετική προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης. Μεταξύ άλλων, δήλωσε στο δικαστήριο: «Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση».

Το διάβασα στο lifo.gr
Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ Reviewed by PLOUMISTOS on 4:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.