ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Ploumistos.com – Γνώση, αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
Ολιστικές Θεραπείες Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αρμονία σώματος, νου και ψυχής.
Συμβουλευτική Καθοδήγηση Ξεκάθαρα βήματα για προσωπική εξέλιξη, ισορροπία και συνειδητές επιλογές.
Voice Healing Η θεραπευτική δύναμη του καθοδηγούμενου διαλογισμού.
Σεμινάρια και Retreats Όλα όσα ενισχύουν την αυτογνωσία και την εσωτερική σύνδεση.
Αφύπνιση του Νου Γνώση και πνευματική συνειδητότητα για μια ζωή με ουσία και αλήθεια.
Ευεξία και Ίαση Εναλλακτικές υπηρεσίες για φυσική ισορροπία και ανανέωση.
Η Αφύπνιση Είναι Δικαίωμα Κάθε άνθρωπος μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη δύναμη που υπάρχει μέσα του.
Η Αυτογνωσία Είναι Δύναμη Όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου, μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά τη ζωή σου.
Η Θετική Σκέψη Είναι Επιλογή Η φιλοσοφία που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο.
Επικοινωνήστε Μαζί Μας 6945 723 523 Κάντε το επόμενο βήμα στο προσωπικό σας ταξίδι.

Σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Α’ τρίμηνο του 2018

Σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Α’ τρίμηνο του 2018

⍆Δυναμική παρουσία της Θεσσαλία με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος.... «Άνοιγμα» σε 12 αγορές πραγματοποιεί στο πρώτο τρίμηνο του 2018 η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από τη συμμετοχή της σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις. Είναι η πρώτη φορά που Περιφέρεια της χώρας εμφανίζει τόσο δυναμική παρουσία σε εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό σε σωρευμένο χρονικό διάστημα τριμήνου, με απώτερο στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας, την αύξηση των αφίξεων και των διανυκτερεύσεων, αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής. 

Ήδη τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν μια αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη Θεσσαλία, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Αυτά έγιναν γνωστά σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού & Διά Βίου Μάθησης κ. Γιάννη Μπουτίνα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Γιώργου Λαδόπουλου.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Μετά από το επιτυχημένο εγχείρημα, που πραγματοποιήσαμε μέσα από τη σύμπραξη τουρισμού της Περιφέρειας με την Marketing Greece και το Στρατηγικό Σχέδιο Μάρκετινγκ και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Θεσσαλίας, συμμετέχουμε σε επιλεγμένες εκθέσεις, για να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους προορισμούς της Περιφέρειας, να αναδείξουμε νέους προορισμούς, φέρνοντας την προστιθέμενη αξία στη Θεσσαλία. Ήδη από την δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουμε απτά αποτελέσματα καθώς οι επισκέπτες σε μουσεία και αρχαιολογικού χώρους της Θεσσαλίας από τους 18.731 το 2011 έχουν φτάσει τους 77.892 το 2016. Έτσι η απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού στη Θεσσαλία έχει παρουσιάσει αύξηση 2,2%, μέσα στην κρίση. Παράλληλα οι αφίξεις ξένων τουριστών από τις 242.609 το 2001, έχουν φτάσει τις 311.891 το 2015 και οι διανυκτερεύσεις έχουν αυξηθεί από τις 720.559 το 2011 σε 964176 το 2015 αντίστοιχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπουτίνα που με εξαιρετική δουλειά, σχεδιάζει και υλοποιεί το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

SOCIAL MEDIA
H ανάπτυξη των επίσημων σελίδων του “My Thessaly” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook και Instagram και Youtube έχει προσελκύσει 25.000 ακόλουθους (fans) ενώ η σελίδα έχει σημειώσει απήχηση 2.500.000 ατόμων. Tο επίσημο κανάλι του Mythessaly στο Youtube έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών αγγίζοντας συνολικά τα 130.000 views.

ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ
Το 2018 είναι το έτος Ελλάδα-Ρωσία. Η Περιφέρεια μας συμμετέχει με το Υπουργείο Τουρισμού στη διοργάνωση μιας σειράς εκδηλώσεων με fam trips, media trips σε όλη τη διάρκεια του 2018. Η ρωσική αγορά ενδιαφέρεται εκτός από το μοντέλο ήλιος και θάλασσα και για ειδικές μορφές τουρισμού όπως θρησκευτικό/ προσκυνηματικό τουρισμό, αθλητικό τουρισμό, σχολικό τουρισμό, πολιτιστικό τουρισμό και τουρισμό υγείας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει όλα εκείνα τα εχέγγυα για αύξηση τουριστών από Ρωσία.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Στο α΄ τρίμηνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και προγραμματίζει τη συμμετοχή της σε 12 εκθέσεις και την οργάνωση ημερίδων για την απόκτηση εξαγωγικού προφίλ των επιχειρήσεων και την κατάρτιση ενασχολούμενων με τον τουρισμό . Από τις 12 εκθέσεις, οι 4 εξ αυτών αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα .

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1. ΤΕΛ ΑΒΙΒ – IMTM, Διεθνής Έκθεση Τουρισμού (6-7/2) - η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού του Ισραήλ , μια ανερχόμενης τουριστικής αγοράς με πάνω από 7.000 επισκέπτες στους προορισμούς της Θεσσαλίας . Η πρόσκληση υπάρχει από την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην επίσκεψη της στα Τρίκαλα τον περασμένο Οκτώβριο 2017 .Επίκεντρο η λίμνη Πλαστήρα , τα Μετέωρα και το Πήλιο για τους Ισραηλίτες επισκέπτες που ψάχνουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού

2. ΒΕΡΟΛΙΝΟ – 26η FRUIT LOGISTICA 2018, Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών (07-09/02/2018) – η μεγαλύτερη έκθεση στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ευρώπη . Σε 124 στρέμματα , πάνω από 3000 εκθέτες από 84 χώρες και πάνω από 76.000 επιχειρήσεις – επισκέπτες .Μια δυνατή εκπροσώπηση της Περιφέρειας με επιχειρήσεις έτοιμες να ανοίξουν τα φτερά τους στην ευρώπη και με επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο εξωτερικό .

3. ΠΡΑΓΑ – HOLIDAY WORLD, Διεθνής Τουριστική Έκθεση, (15-18/02) - η μεγαλύτερη έκθεση της χώρας , όπου ταυτόχρονα γίνεται σε διπλανό χώρο η 12η διεθνής έκθεση γαστρονομίας .Προσεγγίζουμε την Τσεχία για το άνοιγμα και την ενδυνάμωση μιας τουριστικής αγοράς που τα τελευταία χρόνια είχε μειωθεί αρκετά .

4. ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – GREKLAND PANORAMA, Έκθεση Τουρισμού (16-18/02) - Ένα ¨φεστιβάλ¨ Ελλάδα στο κέντρο της Στοκχόλμης που δεν θα έλειπε η Περιφέρεια με τους προορισμούς της 12 μήνες το χρόνο.

5. ΜΟΝΑΧΟ – FR.E.E (21-25 /2) – Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γερμανία όπου μια πολύ μεγάλη μερίδα τουριστών επιλέγουν προορισμούς με σκοπό την περιήγηση , την περιπέτεια , τις περιπατητικές δραστηριότητες . Με δικό της χώρο 30 τμ η Περιφέρεια μας θα παρουσιάσει τους προορισμούς σε Β2Β συναντήσεις και σε ειδική παρουσίαση. 1300 εκθέτες από 65 χώρες και πάνω από 135.000 επισκέπτες .Παράλληλα λειτουργεί και η έκθεση με εξοπλισμό camping και outdoor facilities.

6. ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ITTFA, Διεθνής Τουριστική Έκθεση (22-25/02) – Σε 31 στρέμματα , 1.103 εκθέτες και πάνω από 70.000 επισκέπτες Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα φέτος και δεν θα μπορούσε να λείψει η Περιφέρεια μας , όταν ήδη στα παράλια της Λάρισας συγκεντρώνονται πολλοί Σέρβοι και θέλουμε να κρατήσουμε και να αυξήσουμε αυτή την προσέλευση και σε άλλους προορισμούς .

7. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – TTR, Διεθνής Τουριστική Έκθεση, (22-25/02) - Σε 27 στρέμματα , 274 εκθέτες και πάνω από 23.000 επισκέπτες στην μεγαλύτερη έκθεση της Ρουμανίας

8. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – DETROP (24-26/2) - Η έκθεση Detrop, είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα, χωρίς διογκωμένα στατιστικά αποτελέσματα και κινήσεις εντυπωσιασμού και με την αξιοπιστία που προσφέρει ο εθνικός εκθεσιακός Φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, είναι η μόνη που παραμένει και επιμένει, από το 1976 έως σήμερα, στην ελληνική αγορά. Φέτος τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών θα καταγράψει το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop – Oenos στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων. Το πρώτο σαλόνι θα εστιάσει στο Ελαιόλαδο και την Ελιά, τους θησαυρούς της ελληνικής γης και της μεσογειακής διατροφής και Tο δεύτερο σαλόνι θα εστιάσει στα Αποστάγματα και τους «πρωταγωνιστές» τους, το ούζο και το τσίπουρο και δίπλα η έκθεση OENOS προσελκύει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως της αρμόζει.Β2Β συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι επιχειρήσεις της περιοχής μας με διακεκριμένους επισκέπτες . Έντονος ήταν και ο διεθνής «αέρας» που χαρακτήρισε τις δύο εκθέσεις, με τον αριθμό των ξένων εμπορικών επισκεπτών να αυξάνεται κατά 40%. Πέραν των προσκεκλημένων ξένων επαγγελματιών, που ανήλθαν σε 250 και προέρχονταν από 30 και πλέον χώρες, υπάρχουν επίσης ανεξάρτητες επισκέψεις που εμπλουτίζουν το διεθνές «μενού». Το 91% των Hosted Buyers (προσκεκλημένοι ξένοι επαγγελματίες) από πέρυσι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και εξέφρασαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση.

ΜΑΡΤΙΟΣ

1. ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ITB, Διεθνής Τουριστική Έκθεση, για επαγγελματίες, (07-11/03)- Πάνω από 10.000 εκθέτες από 180 χώρες , 1000 διακεκριμένοι hosted byers και πάνω από 160.000 επισκέπτες καταδεικνύουν πως είναι η μεγαλύτερη έκθεση για τουριστικούς πράκτορες στην Ευρώπη.

2. ΑΘΗΝΑ – FOOD EXPO (10-12/3) - H μεγάλη έκθεση τροφίμων και ποτών που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας. Για ακόμη μια χρονιά αναδεικνύεται η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 800 εκθέτες ενώ ο τελικός αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 1200, εκ των οποίων οι 250 προέρχονται από το εξωτερικό. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι παρούσα με 105 τμ και με επιχειρήσεις από όλη τη Θεσσαλία. η Food Expo έχει αυξηθεί θεαματικά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το εκθεσιακό της μέγεθος κατά 500% και τον αριθμό των εκθετών της κατά 300%, κατόρθωσε να αναδειχθεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση τροφίμων και ποτών διεθνώς σφραγίζοντας έτσι την ηγετική της θέση.

3. ΜΟΣΧΑ – MITT, Διεθνής Τουριστική Έκθεση, (13-15/03) - Με τη διαπεριφερειακή συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας για το 2018 έρχεται και η διεθνής έκθεση της Ρωσίας ΜΙΤΤ όπου η περιφέρεια μας θα είναι παρούσα και θα παρουσιάσει σε ειδική press conference τους προορισμούς της Θεσσαλίας .

4. ΝΤΥΣΕΛΛΝΤΟΡΦ - PROWEIN , (18-20/3) – Εκθεσιακά το πρώτο τρίμηνο του 2018 κλείνει με την μεγαλύτερη έκθεση ποτών παγκοσμίως. Φέτος πάμε με αποσταγματοποιούς της Περιφέρειας για την προώθηση του θεσσαλικού τσίπουρου .Η μεγαλύτερη συνάντηση της βιομηχανίας για τους αμπελουργούς, την παραγωγή, το εμπόριο και τη γαστρονομία.

ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ήδη προγραμματίζονται 2 μεγάλες ημερίδες με τα Επιμελητήρια και τον ΣΘΕΒ με θεματολογία την απόκτηση εξαγωγικού προφίλ των θεσσαλικών επιχειρήσεων και την κατάρτιση κι εκπαίδευση των ενασχολούμενων με το τουριστικό προιόν . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται κοντά στις επιχειρήσεις της και προσπαθεί συνεχώς και για την ξωστρέφεια τους είτ μέσω των προγραμμάτων καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας είτε μέσω παράλληλων υποστηρικτικών δράσεων .
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψεις:
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τις αρνητικές σκέψεις πιο αποτελεσματικά.
  • Πώς να ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική σου ισορροπία.
  • Πώς να καλλιεργείς μια νοοτροπία που σε βοηθά να προσεγγίζεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και επιμονή.
Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης
  • Περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης.
  • Παρουσιάζει 200 επιδραστικές πεποιθήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως καθημερινά εργαλεία ενδυνάμωσης.
  • Περιλαμβάνει το μοναδικό Ημερολόγιο Επιτυχίας, το οποίο σε βοηθά να οργανώνεις τις σκέψεις, τους στόχους και την προσωπική σου πρόοδο.
VOICE HEALINGΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
01 / 06
Voice Healing από τον Σταύρο Πλουμιστό

Η φωνή ενεργοποιεί τον κόσμο των νοερών εικόνων

Οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί συνδυάζουν τη φωνή, τον ρυθμό και τη μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων, δημιουργώντας ένα περιβάλλον αυτοσυγκέντρωσης, αυτογνωσίας και προσωπικής παρατήρησης.

Καθοδηγούμενη φωνήΗχητικές δονήσειςΝοερές εικόνες
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ VOICE HEALING
Επιλέγεις συνεδρία ή podcast
Δημιουργείς έναν ήρεμο χώρο
Ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση
Σχηματίζεις θετικές νοερές εικόνες
Επαναλαμβάνεις με συνέπεια
Πώς λειτουργεί το Voice Healing

Μια οργανωμένη διαδρομή καθοδηγούμενης ακρόασης

Επιλέγεις το θέμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, ακούς σε έναν ήρεμο χώρο και ακολουθείς τη φωνητική καθοδήγηση. Η διαδικασία σε προσκαλεί να συγκεντρωθείς, να παρατηρήσεις και να δημιουργήσεις νέες εσωτερικές εικόνες.

ΕπιλογήΑκρόασηΑπεικόνισηΕπανάληψη
Η μεθοδολογία των νοερών εικόνων

Η σκέψη αποκτά μορφή, χρώμα και κατεύθυνση

Μέσα στον νοητικό χώρο σχηματίζονται εικόνες φωτός, φύσης, δύναμης, αγάπης και νέων δυνατοτήτων. Η φωνή καθοδηγεί την προσοχή και βοηθά τον ακροατή να βιώσει συνειδητά τη θετική εσωτερική απεικόνιση.

Νοερή απεικόνισηΘετικές εικόνεςΕσωτερική συγκέντρωση
VOICE
HEALING
ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΣΗ
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
PODCASTS ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Θεραπευτικές συνεδρίες και podcasts

Ένας κόσμος περιεχομένου για διαφορετικές ανάγκες

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει θεματικές συνεδρίες και podcasts για την αυτογνωσία, τις πεποιθήσεις, την αυτοεκτίμηση, τη διαχείριση του άγχους, την προσωπική εξέλιξη και θέματα της καθημερινής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΡΗΣ
ELVI
ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΣΑ
ΚΛΥΤΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ
Είπαν για το Voice Healing

Αληθινές φωνές, διαφορετικές προσωπικές εμπειρίες

Δώδεκα άνθρωποι μοιράζονται τη δική τους προσωπική εμπειρία από τη μέθοδο και την καθοδηγούμενη διαδικασία ακρόασης. Δείτε και ακούστε τι δηλώνουν για την επαφή τους με το Voice Healing.

12 μαρτυρίεςΠροσωπικές εμπειρίεςΑληθινές φωνές
Voice Healing
Πλάνο Θεραπείας
Premium Plan

Πλήρης πρόσβαση σε όλο το Voice Healing

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing για έναν μήνα. Το Premium Plan περιλαμβάνει τις θεραπευτικές συνεδρίες και τα podcasts που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

65€
Πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Voice Healing
ΕΠΙΛΟΓΗ PREMIUM PLAN
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΟΗ

ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΗΝΥΜΑ / ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

PLOUMISTOS.COM

Επικοινωνία με τον Σταύρο Πλουμιστό

Για πληροφορίες, ραντεβού ή προσωπική επικοινωνία, συμπληρώστε τη φόρμα και στείλτε το μήνυμά σας.

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

PLOUMISTOS LIVE VIDEO

🎥 Τα πιο πρόσφατα βίντεο
Φόρτωση βίντεο…
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,638,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,246,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1362,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,556,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1736,ΒΙΝΤΕΟ,1329,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,181,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,163,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,46,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1772,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,70,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6451,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,113,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3542,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,137,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1049,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,111,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Α’ τρίμηνο του 2018
Σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Α’ τρίμηνο του 2018
Σε 12 τουριστικές και επιχειρηματικές εκθέσεις συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Α’ τρίμηνο του 2018
https://e-volos.gr/wp-content/uploads/2017/11/Thessaly-screen003-1024x507.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2018/01/12-2018.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/12-2018.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content