Πώς οι ψυχικές αισθήσεις συνδέονται με την ενέργεια της γης

Πώς οι ψυχικές αισθήσεις συνδέονται με την ενέργεια της γης

⍆Όλοι οι αισθήσεις μας, οι σωματικές και οι ψυχικές, λειτουργούν εν μέρει με τη λήψη...
και την ανταπόκριση σε κάποια μορφή ενέργειας.

Ο ερευνητής ψυχικών φαινομένων Pete A. Sanders Jr. ήταν από του πρώτους που γνώριζαν ότι ο ψυχικές ικανότητες είναι πραγματικές, γεγονός που τον οδήγησε να σπουδάσει στο Tεχνολογικό Iνστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) επιστήμες του εγκεφάλου και βιοϊατρική χημεία ελπίζοντας να κατανοήσει την πολύπλοκη σχέση ανάμεσα στον εγκέφαλο, το μυαλό και το νευρικό σύστημα.

Ο καθηγητής του MIT δρ Jerome Letvin, ο οποίος ενέπνευσε τον Sanders όταν ξεκίνησε έναν κύκλο μαθημάτων για τη νευρολογία, είχε αναφέρει τα εξής:

«Δεν πρόκειται να σας διδάξω όσα γνωρίζουμε για τη νευρολογία. Όλα όσα γνωρίζουμε δεν θα διαρκέσουν παραπάνω από 2 μαθήματα και είναι κάπως βαρετά. Αντιθέτως, θα σας μιλήσω για όσα δεν γνωρίζουμε για τη νευρολογία».

Η προσέγγιση του δρος Letvin άλλαξε την προοπτική του Sanders για τη ζωή ωθώντας τον να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία με βάση τη μελέτη των αισθητηριακών ικανοτήτων του εγκεφάλου και τη σύνδεσή τους με την εξωαισθητηριακή αντίληψη (ESP). Το παρακάτω είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Sanders με τίτλο «You are Psychic!», το οποίο πραγματεύεται τη σχέση ανάμεσα στα ενεργειακά πρότυπα της γης και τις ψυχικές ικανότητες που θεωρεί ότι διαθέτουμε όλοι.

Μεγαλύτερη συνειδητοποίηση σημαίνει περισσότερη ασφάλεια

«Μαθαίνοντας να επικεντρώνεστε στις περιοχές ψυχικής υποδοχής θα αποκτήσετε ισχυρότερες ψυχικές εντυπώσεις που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από τις φυσικές σας αισθήσεις. Με την πρακτική εξάσκηση, θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε ακόμη και τα ανεπαίσθητα ενεργειακά πρότυπα.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι θα καταφέρετε να καλλιεργήσετε τις εξωαισθητηριακές σας ικανότητες με ασφάλεια και σταθερότητα. Όταν θα μπορείτε να τις ενεργοποιείτε κατά βούληση θα μπορείτε επίσης και να τις απενεργοποιείτε για να αποφευχθεί η πιθανότητα της ψυχικής υπερφόρτωσης.

Επιπλέον, θα διαθέτετε την ασφάλεια που πάντα ακολουθεί τη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση και ικανότητα.

Όλοι οι αισθήσεις μας, οι σωματικές και οι ψυχικές, λειτουργούν εν μέρει με τη λήψη και την ανταπόκριση σε κάποια μορφή ενέργειας. Η φυσική όραση εξαρτάται από την ενέργεια των κυμάτων φωτός που πηγαίνουν στο μάτι, ενώ η φυσική ακοή ανιχνεύει τη δονητική ενέργεια των ηχητικών κυμάτων.

Η γεύση και η μυρωδιά λειτουργούν μέσω χημικών αντιδράσεων ενέργειας ανάμεσα σε ορισμένα μόρια και τα κύτταρα του υποδοχέα της γλώσσας και των οσφρητικών περιοχών. Οι ψυχικές αισθήσεις ακολουθούν παρόμοια πορεία, εκτός από το γεγονός ότι οι ενέργειες που αλληλεπιδρούν δεν μπορούν να διακριθούν σωματικά ή να μετρηθούν με τη σημερινή τεχνολογία».

Οι ψυχικές αισθήσεις είναι αόρατες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν


«Αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να εξερευνήσετε τις ψυχικές ικανότητές σας. Πολλές είναι οι μορφές της ενέργειας που επηρεάζουν τη ζωή σας είτε μπορείτε να τις καταλάβετε είτε όχι. Διακόσια χρόνια πριν ελάχιστα ήταν γνωστά για την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια υπήρχε.

Αν και ήταν επιστημονικά ανεξήγητο, ο κεραυνός έπεφτε, τα ηλεκτρικά χέλια προκαλούσαν σοκ και το νευρικό σύστημα λειτουργούσε. Ακόμη και σήμερα, ίσως να μην μπορείτε να καταλάβετε πλήρως πώς λειτουργεί η ηλεκτρική ενέργεια παρ’ όλο που τη χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση.

Σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν ανάβετε το φως. Δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τον τρόπο που τα ηλεκτρόνια ταξιδεύουν μέσα στα καλώδια. Επίσης, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ότι για καθεμία από τις σκέψεις και τις κινήσεις σας η ηλεκτρική ενέργεια που βρίσκεται στο μυαλό και το νευρικό σας σύστημα έχει επεξεργαστεί εκατομμύρια μηνύματα.

Δεν είναι ανάγκη να γνωρίζετε ότι κάθε ένα από αυτά τα μηνύματα στον εγκέφαλο περιλαμβάνει δισεκατομμύρια πολύπλοκες ανταλλαγές χημικής ενέργειας με τη μορφή ηλεκτρικής ενέργειας. Αντιθέτως, έχετε μάθει μέσω της εμπειρίας πώς να κάνετε αυτές τις μορφές ενέργειας λειτουργικές για εσάς με πρακτικούς τρόπους ακόμη κι αν δεν ξέρετε πώς λειτουργούν. Απλώς σηκώνετε το χέρι σας, γυρίζετε τον διακόπτη και το φως ανάβει.

Θα πρέπει να υιοθετήσετε την ίδια προσέγγιση όταν χρησιμοποιείτε τις ψυχικές σας αισθήσεις. Εκείνες λαμβάνουν την ψυχική ενέργεια που εκπέμπεται από όλους τους ανθρώπους, τους χώρους και τα αντικείμενα. Επειδή αποτελείτε μορφή ενέργειας, μπορείτε να λαμβάνετε και να εντοπίζετε αυτές τις εξωαισθητηριακές δονήσεις.

Πολλά πράγματα που αφορούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι ακόμη άγνωστα και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε τη λέξη «μυαλό» ως ένα είδος συντομογραφίας για να περιγράψουμε τις νοητικές ικανότητες που υπερβαίνουν όσα γνωρίζουμε για τη φυσική καλωδίωση του εγκεφαλικού φλοιού. Οι νευροεπιστήμονες δεν μπορούν ακόμη να εξηγήσουν ακριβώς γιατί ή πώς ονειρευόμαστε, τον τρόπο που είναι δομημένη η μνήμη ή πώς διαμορφώνουμε μια δημιουργική σκέψη».

Οι άνθρωποι, οι χώροι και τα αντικείμενα εκπέμπουν κύματα ενέργειας που λαμβάνονται από τις ψυχικές σας αισθήσεις


«Ωστόσο, κάθε μέρα ονειρευόμαστε, θυμόμαστε και σκεφτόμαστε. Λάβετε επίσης υπόψη το μυστήριο της ύπνωσης. Έχει μελετηθεί και χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για περισσότερο από έναν αιώνα για τη μείωση ή την εξάλειψη του πόνου (μάλιστα έχει χρησιμοποιηθεί στη χειρουργική αντί για αναισθησία), τον έλεγχο των εθισμών και την αποκάλυψη των καταπιεσμένων αναμνήσεων, αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το πώς ή γιατί η ύπνωση είναι αποτελεσματική.

Γεγονός πάντως είναι ότι η επιστήμη σήμερα κατανοεί πιθανώς λιγότερο από το ένα δέκατο των ικανοτήτων του εγκέφαλου και του νου. Μέσα σε έναν κόσμο όπου πολλοί επιστήμονες πιστεύουν πράγματα που παλαιοτέρα ήταν απίστευτα, όπως για παράδειγμα ότι όλη η ύλη υπάρχει σε 10 διαστάσεις, ότι ο χρόνος επιβραδύνεται όταν ταξιδεύουμε γρηγορότερα, ότι κάποια σωματίδια που ονομάζονται ταχυόνια και που μπορούν να φτάσουν στον προορισμό τους πριν φύγουν από το σημείο προέλευσής τους ίσως πράγματι υπάρχουν και ότι το σύμπαν είναι κυριολεκτικά μια θάλασσα ενέργειας που ανταλλάσσεται και αλληλεπιδρά, η έννοια της εξωαισθητηριακής αντίληψης (ESP) δεν αποτελεί πλέον μια ακραία φαντασίωση.

Επομένως είναι παράλογο να περιμένετε μέχρι κάποιος ερευνητής να ανακοινώσει ότι «Έχουμε ανακαλύψει πώς ακριβώς λειτουργεί η εξωαισθητηριακή αντίληψη (ESP). Τώρα πλέον επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τις ψυχικές αισθήσεις σας». Ακόμα κι αν η επιστήμη δεν έχει ακόμη κατανοήσει πόσα ψυχικά μηνύματα βρίσκονται στη διαδικασία της επεξεργασίας, μπορείτε να τα βιώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή».

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1250,ΒΙΝΤΕΟ,827,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1556,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς οι ψυχικές αισθήσεις συνδέονται με την ενέργεια της γης
Πώς οι ψυχικές αισθήσεις συνδέονται με την ενέργεια της γης
Πώς οι ψυχικές αισθήσεις συνδέονται με την ενέργεια της γης
https://allenbrowneblog.files.wordpress.com/2016/12/healer.jpg?w=640
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_138.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_138.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content