Νέες ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ στο SEX προτιμούν τα ετερόφυλα ζευγάρια για να φτάσουν σε κορύφωση
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνωστή Βρετανίδα σεξολόγος Τρέισι Κοξ, παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις στο σεξ, που διαδίδονται με γοργό ρυθμό ανάμεσα στα νεαρά ετερόφυλα ζευγάρια στις ΗΠΑ και στη Βρετανία.
Πρόκειται για πρακτικές, που,... όπως εξηγεί η Κοξ, αποτελούσαν ταμπού μέχρι πριν από μερικά χρόνια και μπορούσε να τις δει κανείς μόνο σε ταινίες πορνό.
Εξίσου δημοφιλές είναι το «pegging», κατά το οποίο η γυναίκα εισάγει δονητή στα οπίσθια του άντρα, και το πρωκτικό σεξ. Ερευνα έδειξε ότι το 40% των Βρετανίδων 20-24 ετών έκανε πρωκτικό σεξ το 2017, ενώ στις Αμερικανίδες το ποσοστό ανέρχεται σε 37%.
Τρελά πάρτι
Την ίδια ώρα αυξάνεται ο αριθμός των νεαρών ζευγαριών που δοκιμάζουν τα αποκαλούμενα «χρυσά ντους», κατά τα οποία ένας από τους δύο παρτενέρ ουρεί στο πρόσωπο του άλλου, αλλά και το σαδομαζοχιστικό σεξ. Τέλος, όλο και πιο πολλά ετερόφυλα ζευγάρια 20χρονων συμμετέχουν σε όργια ή πάρτι που διοργανώνουν ιδιωτικά clubs.

