================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΔΕΙΤΕ πώς ο εγκέφαλος σας αποφασίζει τι είναι όμορφο (VIDEO)

⍆Όταν κοιτάμε την ομορφιά σε κάποιον άλλο, αν και η απόφαση είναι σαφώς υποκειμενική...
για κάθε άτομο, επηρεάζεται από παράγοντες που συμβάλλουν στην επιβίωση της ομάδας.

Πολλά πειράματα έχουν δείξει ότι αρκετές βασικές παράμετροι συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ελκυστικού προσώπου. Αυτές είναι η μη απόκλιση από το μέσο όρο, η συμμετρία και η επίδραση των ορμονών.

Ο Άντζαν Σάτερτζι χρησιμοποιεί εργαλεία από την εξελικτική ψυχολογία και τη γνωσιακή νευροεπιστήμη για να μελετήσει μια από τις πιο συναρπαστικές έννοιες της φύσης: την ομορφιά.

Όπως επηρεάζουμε βαθιά το περιβάλλον μας, η σύχρονη ιατρική και οι τεχνολογικές καινοτομίες επηρεάζουν ολοκληρωτικά την ουσία του τι σημαίνει να δείχνει κάποιος όμορφος. Η παγκόσμια φύση της ομορφιάς αλλάζει, όπως εμείς αλλάζουμε το σύμπαν.

Μάθετε περισσότερα για την επιστήμη που κρύβεται πίσω από το ερώτημα πώς κάποιες συνθέσεις γραμμής, χρώματος και σχήματος μας συναρπάζουν, σε μια εκπληκτική βαθιά μελέτη μέσα στον εγκέφαλό σας.

ΔΕΙΤΕ πώς ο εγκέφαλος σας αποφασίζει τι είναι όμορφο (VIDEO) Reviewed by PLOUMISTOS on 9:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.