================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πως θα προστατέψει ένα ενεργειακό άτομο τον εαυτό του από την αρνητική ενέργεια

⍆Η αρνητική ενέργεια είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν,...
ειδικά στο σπίτι τους, ένα μέρος στο οποίο θα μπορούν να ξεκουραστούν σε ένα περιβάλλον γαλήνιο και ελεύθερο από αρνητική αύρα.

Ωστόσο, η αρνητική ενέργεια μπορεί να διατηρείται στο χώρο της εργασίας σας, όπως και στο σχολείο, και η εμφάνισή της μπορεί να επηρεάσει την ημέρα σας και να εμποδίσει τα πράγματα τα κυλήσουν όπως θα έπρεπε. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να αντιμετωπίσετε την αρνητική ενέργεια ώστε να πάψει να ταράζει τα συναισθήματά σας.

Τι είναι η αρνητική ενέργεια;

Είναι η ενέργεια που σας επηρεάζει συναισθηματικά, πνευματικά, σωματικά ή ψυχικά διαταράσσοντας την ηρεμία σας και προκαλώντας συναισθήματα άγχους, αγωνίας, κατάθλιψης, έλλειψη συγκέντρωσης και εν τέλει αρνητικής δόνησης, ώστε το άτομο να μην επιτυγχάνει τους στόχους του.

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που είναι πολύ ευαίσθητοι στις ενέργειες που υπάρχουν γύρω μας και αυτοί που είναι απαθείς σε τέτοιες αισθήσεις.

Υπάρχουν διαφορετικές συχνότητες που μπορεί να συναντήσουμε: υψηλές, μεσαίου και χαμηλού επιπέδου ενέργειες. Τα άτομα που είναι "ενεργειακά" δηλαδή ευαίσθητα στις συχνότητες που λαμβάνουν γύρω τους, είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν από αυτές τις ενέργειες.

Για παράδειγμα, όταν έρχονται σε επαφή με μια αρνητική ενέργεια ή αύρα, μπορεί να τους προκαλέσει αίσθημα κατάθλιψης ή άγχους επειδή το άτομο εκπέμπει σε συχνότητα τέτοια που τους επηρεάζει, δηλαδή αρνητική δόνηση.

Μπορεί να γίνει εμπόδιο για τη συνεχή επικοινωνία με ανθρώπους που τους αφήνετε να σας επηρεάζουν από τέτοιες αρνητικές συχνότητες - ενέργειες αλλά το πώς να προστατέψετε την εσωτερική σας ύπαρξη είναι κάτι που πρέπει να μάθετε. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο ενδυναμώνετε τα συναισθήματα σας αλλά επίσης θα ελέγχετε τον εσωτερικό σας εαυτό και θα έχετε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις διαφορετικές μορφές ενεργειακών συχνοτήτων.

Πολλοί καταπιέζουν τις σκέψεις τους, εγκλωβίζοντας όλη την αρνητική ενέργεια μέσα στο σώμα τους, με αποτέλεσμα να "αυτοκαταστρέφονται" με τον καιρό. Όμως, η φύση του εγκεφάλου είναι τόσο ελαστική που καταφέρνει και αντιστρέφει τη διάθεσή σας, αρκεί να να προστατέψετε τον εαυτό σας από τέτοιες ενέργειες και μάθετε πώς να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας.

1. Ενεργοποιήστε την “Ορμόνη της Χαράς”

Σιγουρευτείτε πως είστε την περισσότερη ώρα της ημέρας είστε απασχολημένοι με πράγματα που σας δημιουργούν την αίσθηση της ευχαρίστησης. Γιατί; Σας βοηθά να συγχρονιστείτε και με το σώμα και με το μυαλό σας. Με το να κάνετε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ωραία, επιτρέπετε στο σώμα σας να παράγει την “Ορμόνη της Χαράς” που λέγεται ενδορφίνη. 

2. Η "ελαφρά" σιωπή του ενός λεπτού

Δεν χρειάζεται να καταβάλλεστε όλη την ώρα από υποσυνείδητη υπερ-προσπάθεια, ή να κάνετε στους άλλους όλες τις χάρες και να καταλήγετε στο τέλος να υποτιμηθείτε για όλα αυτά που κάνατε. Μάθετε να λέτε «όχι» κάποιες φορές, η εφαρμόστε την μέθοδο της "ελαφράς" σιωπής και δώστε στον εαυτό σας το πλεονέκτημα να είναι ήρεμος και συντονισμένος στην θετική δόνηση. Μάθετε πώς να νιώθετε την ενέργεια των άλλων ανθρώπων όταν είστε δίπλα τους, αφήνοντας απολύτως ελεύθερο τον εαυτό σας, μέσα στην "ελαφρά" σιωπή του ενός λεπτού.  Είναι ένας τρόπος για να κάνετε τον εαυτό σας να νιώσει καλύτερα και να βοηθήσετε τους φίλους σας να μάθουν και αυτοί για τον εαυτό τους.

3. Χτίστε μια ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αντιμετωπίστε την πηγή της αρνητικής ενέργειας με μια διάθεση ελέγχου. Χτίστε την πεποίθηση μέσα σας παίρνοντας κυριολεκτικά μια θετική απόφαση για την αντιμετώπιση του "αρνητισμού". Εξασκείστε τον εαυτό σας να είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του "εχθρού" με την "πεποίθηση προστασίας".  Μόλις ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εχθρό με την πανοπλία σας και να προστατεύσετε πρώτα από όλα την θετική δόνηση σας.

4. Ο συγχρονισμός με την θετική ενέργεια σας 

Μόλις νιώσετε ότι έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια, βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιο της "ελαφράς" σιωπής. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αποβάλλεται προσωρινά την αρνητική ενέργεια που απορροφήσατε και να χτίσετε πιο εύκολα την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ έτσι ώστε να συγχρονιστείτε με την εσωτερική σας ενέργεια. Όσο εσείς χαλαρώνετε κατεβάζοντας τις αρνητικές δονήσεις, τόσο περισσότερο θωρακίζεστε για το πιθανό επόμενο "χτύπημα" του εχθρού. Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη να γίνεστε "αντιλειτουργικοί" με το περιβάλλον σας. Αυτό άλλωστε θα επιφέρει αρνητικό αποτελέσματα. Άπλα ο συγχρονισμός με την θετική ενέργεια σας θα σας μετατρέψει άμεσα σε λειτουργικό άτομο, για το περιβάλλον σας και φυσικά θα ανεβάσει την θετική σας δόνηση. 

5. Μοιράστε θετικότητα

Όταν αντιμετωπίζετε μια αρνητική ενέργεια, αν δεν μπορείτε να την νικήσετε, συνεχίστε την εξάσκηση και την επόμενη φορά θα την νικήσετε. Αφού δημιουργήσετε την ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  μοιράστε την θετική σας ενέργεια σε όλους όσους συναντάτε και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας δονήσει αρνητικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ή δεν μπορούν να ασχοληθούν με τον έλεγχο του αρνητισμού τους .Όσο εσείς θα μοιράζεται θετικότητα, δηλαδή ενσυναίσθητη δοτικότητα,, συναισθηματική νοημοσύνη, τόσο περισσότερο θα αυξάνει ο θετικός συγχρονισμός και άρα η θετική σας ενέργεια θα αυξηθεί σημαντικά. 

Να θυμάστε ότι ένα ενεργειακό άτομο αναγνωρίζει σχεδόν αυτόματα την αρνητική ενέργεια γιατί πολύ απλά λαμβάνει άμεσα τις δονήσεις και αναγνωρίζει πολύ γρήγορα την αρνητική ενέργεια του ατόμου που έχει δίπλα του.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Πως θα προστατέψει ένα ενεργειακό άτομο τον εαυτό του από την αρνητική ενέργεια Reviewed by PLOUMISTOS on 10:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.