Πώς θα αναγνωρίσετε το "Ενεργειακό Βαμπίρ" που έχετε στη ζωή σας

Πώς θα αναγνωρίσετε το "Ενεργειακό Βαμπίρ" που έχετε στη ζωή σας

⍆Στη ζωή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν την τάση να μας αδειάζουν από την ενέργειά...
μας πολύ γρήγορα. Αν είστε πολύ ευαίσθητοι ή έχετε ενσυναίσθηση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να παρατηρείτε ποιος ρουφάει την ενέργειά σας και πότε.

Ωστόσο, σίγουρα δεν είμαστε όλοι μας ευαίσθητοι ή εναρμονισμένοι με τα σώματά μας και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο και πολύπλοκο να το αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα ενεργειακά βαμπίρ είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να διατηρήσουν την ίδια τη δύναμη της ζωής τους με έναν θετικό τρόπο και άλλοι εικάζουν ότι τα ενεργειακά βαμπίρ είναι καλοπροαίρετα και φυσιολογικά άτομα, όμως δεσποτικά από τη φύση τους.

Ωστόσο, ο σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να μελετήσουμε την ψυχολογία του ενεργειακού βαμπίρ, αλλά να αναγνωρίσουμε και να βρούμε τρόπους να ενδυναμώσουμε και να δώσουμε ενέργεια στη ζωή μας, δεδομένου αυτών.

Πώς θα αναγνωρίσετε το Ενεργειακό Βαμπίρ

Πρώτα απ’ όλα θα νιώσετε ότι είστε:
Πνιγμένοι/Φορτωμένοι
Στρεσαρισμένοι
Σωματικά ασθενείς (πονοκέφαλοι, πόνοι στο σώμα κλπ)
Πνευματικά, διανοητικά ή σωματικά εξαντλημένοι
Ευέξαπτοι και νευρικοί

Μπορεί να προσέξετε ότι το Ενεργειακό Βαμπίρ παρουσιάζει πολλά από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Μεγάλο Εγώ (του αρέσει να διαφωνεί, να μαλώνει, να τσακώνεται)
Έχει επιθετικές ή παθητικο-επιθετικές τάσεις
Παράνοια
Κακία και θέματα θυμού
Ναρκισσισμός
Μελοδραματική συμπεριφορά
Κλαψούρισμα και παράπονα
Γκρίνια και κουτσομπολιό
Ανασφάλεια, πχ διαρκής ανάγκη για επιβεβαίωση και αποδοχή
Εκμετάλλευση/Χειραγώγηση
Ζήλεια

Τα ενεργειακά βαμπίρ στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνουν παρά δίνουν.

Είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας ότι τα Ενεργειακά Βαμπίρ δεν είναι πάντα απαραιτήτως ανθρώπινα όντα. Μπορεί επίσης να είναι καταστάσεις ή ακόμα και υλικά αντικείμενα στη ζωή σας.

Για παράδειγμα:
Ίντερνετ
Τηλεόραση
Άλλες ηλεκτρικές συσκευές (ραδιόφωνο, κινητό)
Δημόσιες καταστάσεις (πλήθη, πάρτυ, σταθμοί τρένου, εμπορικά κέντρα κλπ)
Ζώα (νευρωτικά κατοικίδια)
Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν το Ενεργειακό Βαμπίρ ανήκει στον κύκλο της οικογενείας σας ή των φίλων σας. Πώς μπορείτε να επανακτήσετε την ζωτικότητά σας σε τέτοιες σχέσεις που ρουφούν την ενέργεια;

10 τρόποι να αντιμετωπίσετε τα Ενεργειακά Βαμπίρ

Σταματήστε την παρατεταμένη οπτική επαφή

Αυτή η επαφή είναι από εκείνες που απορροφούν πιο πολύ ενέργεια. Όσο πιο πολλή οπτική επαφή έχετε, τόσο σας επηρεάζει το άλλο άτομο και αυτά που έχει να πει. Μόνο η περιστασιακή οπτική επαφή είναι απαραίτητη σε αυτή την περίπτωση.

Θέστε ένα χρονικό όριο

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δεν είναι απαραίτητο να κάθεστε μια ή δυο ώρες, με την ενέργειά σας να αποδυναμώνεται και τον εγκέφαλό σας να παραλύει. Θέστε ένα όριο 5, 10, 15 ή 20 λεπτών σύμφωνα με το ενεργειακό σας επίπεδο , όπου μπορείτε να δώσετε την προσοχή σας στο άτομο. Όμως όχι παραπάνω.

Μάθετε να μην αντιδράτε

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το Ενεργειακό Βαμπίρ τρέφεται με τις αντιδράσεις των άλλων, προκαλώντας τους να συνεχίσουν να αλληλοεπιδρούν μαζί του. Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να είστε ουδέτεροι στην επικοινωνία σας με τους άλλους, που σημαίνει ότι η εκδήλωση υπερβολικών θετικών ή αρνητικών συναισθημάτων πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά.

Μάθετε να μην διαπληκτίζεστε ή να πηγαίνετε κόντρα

Ναι, είναι δελεαστικό αλλά μακροπρόθεσμα δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους αν δεν αλλάξουν εκείνοι τον εαυτό τους πρώτα. Όσο πιο πολύ τους αντιστέκεστε, τόσο πιο πολύ θα αντιστέκονται και θα σας στεγνώνουν από την ενέργειά σας.

Πηγαίντε με άλλους ανθρώπους

Το να προσεγγίσετε το ενεργειακό βαμπίρ με 1, 2, ή 3 ακόμα ανθρώπους, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το επίπεδο της προσπάθειας που δαπανάτε και της προσοχής που λαμβάνετε. Για να λειτουργήσει αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα επιπλέον άτομα δεν είναι ούτε αυτά, βδέλλες ή παράσιτα.

Να ακούτε περισσότερο παρά να μιλάτε

Την περισσότερη ώρα τα ενεργειακά βαμπίρ απλά θέλουν και χρειάζονται ένα αυτί να τους ακούσει. Όσο πιο πολύ μιλάτε, τόσο πιο πολλή ενέργεια τείνετε να χάσετε (ιδιαίτερα αν είστε εσωστρεφείς). Η χρησιμοποίηση λέξεων όπως «γιατί», «πότε», «πώς» θα ενθαρρύνει τις ψυχικές ρουφήχτρες να μιλήσουν περισσότερο, το οποίο σε αντάλλαγμα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

Προσπαθήστε να κολλάτε σε ξέγνοιαστα, ανάλαφρα θέματα
Οι συζητήσεις σας δεν χρειάζεται να είναι καταθλιπτικές και καταπιεστικές. Πάρτε τον έλεγχο όταν το κρίνετε απαραίτητο και αλλάξτε το θέμα της συζήτησης ώστε να ναι κάτι πιο ελαφρύ και απλό.

Οραματιστείτε


Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι το να οραματίζονται προστατευτικές ασπίδες φωτός και ενέργειας γύρω τους, τους βοηθάει να αποφεύγουν την ψυχική καταπόνηση και να διατηρούν μια ουδέτερη και ήρεμη κατάσταση του νου. Δοκιμάστε το κάποια στιγμή.

Να αποφεύγετε όταν είναι δυνατόν

Αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν, αλλά είναι μια απλή και ξεκάθαρη τεχνική που θα σας βοηθήσει στην αυτοπροστασία σας. Δεν την προτείνουμε ως μόνιμη λύση μιας και όσο λιγότερο έρχεστε σε επαφή με το βαμπίρ, τόσο πιο μικρή θα είναι η πιθανότητα να αναπτύξετε και να θέσετε σε λειτουργία μια χρήσιμη και απαραίτητη δεξιότητα ζωής.

Κόψτε επαφές

Αυτή είναι η έσχατη λύση. Μερικές φορές για την υγεία σας και την ευτυχία σας, πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις που αφορούν τα άτομα που εσείς θα επιλέξετε για να ανήκουν μέσα στον κύκλο σας. Στην τελική, αν συνεχίσετε να υποφέρετε, η καλύτερη λύση ίσως είναι να κόψετε κάθε επαφή με το βαμπίρ και να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Διαλογιστείτε

Μερικές φορές ο διαλογισμός μπορεί πραγματικά να λύσει αυτό το θέμα. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από το χάος. Εναρμονιστείτε με τον εαυτό σας. Λειτουργεί και κρατάτε την αρνητική ενέργεια και το στρες μακριά.

Με πληροφορίες από το viralnovelty.net

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πώς θα αναγνωρίσετε το "Ενεργειακό Βαμπίρ" που έχετε στη ζωή σας
Πώς θα αναγνωρίσετε το "Ενεργειακό Βαμπίρ" που έχετε στη ζωή σας
Πώς θα αναγνωρίσετε το "Ενεργειακό Βαμπίρ" που έχετε στη ζωή σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDsSe06fJzw_OY1dRHK89J8E0ZjJo_eb3XitLoMUZQtkGRxNO5oTbiYwyWFV376ZWbtmCBbyXzaYxXAxwTJ1MAHuLWGgquaVXKkCPTmpRUeiDifqDyvOc-G3QMtFzEPN5_sowntUsUxPw/s1600/Psychic+Attacks+and+Energy+Vampires.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDsSe06fJzw_OY1dRHK89J8E0ZjJo_eb3XitLoMUZQtkGRxNO5oTbiYwyWFV376ZWbtmCBbyXzaYxXAxwTJ1MAHuLWGgquaVXKkCPTmpRUeiDifqDyvOc-G3QMtFzEPN5_sowntUsUxPw/s72-c/Psychic+Attacks+and+Energy+Vampires.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/05/blog-post_86.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/05/blog-post_86.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content