Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Επερχόμενο ΗΓΕΤΗ και ποια η σχέση του με τον "Κώστα Καραμανλή";

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Επερχόμενο ΗΓΕΤΗ και ποια η σχέση του με τον "Κώστα Καραμανλή";

⍆Ο σημερινός μου χρησμός είναι μάλλον προφητικός... και τούτο γιατί
είναι γεμάτος συμβολισμούς που θα πρέπει να αναλυθούν προσεχτικά. Σας τον παραθέτω όπως μου «σχηματίστηκε» και σας προτείνω να μην βιαστείτε να δώσετε όνομα στον επερχόμενο ΗΓΕΤΗ (ασχέτως αν εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη να αναφέρω όνομα και επίθετο) για τον οποίο έχω γράψει τα πρώτα «σημάδια» στις 21/07/2016 με ώρα ανάρτησης 02:06 και με τίτλο: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ… ο 30ος Χρησμός μου αποκαλύπτει τον ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ...

Είναι σημαντικό να σας αναφέρω την επικινδυνότητα που έχει να προτρέχουμε στο «ρεαλισμό μιας χρονικής στιγμής» μέσα από μια πρόβλεψη.... γιατί απλά θα πρέπει μέχρι να «πραγματοποιηθεί» μια πρόβλεψη, να συμβούν τα «ενδιάμεσα» γεγονότα... Δηλαδή ο χρόνος να φέρει τις εξελίξεις μέσα από τις οποίες η πρόβλεψη τελικά θα γίνει πραγματικό γεγονός.

Επομένως ο συγκεκριμένος χρησμός πρέπει να ληφθεί υπόψη, αρχικά ως προβληματισμός (γιατί πρέπει να καταγράφει ως πρόβλεψη) και κατόπιν ως περιγραφή του επερχόμενου ηγέτη...

Επίσης θα ήθελα να σας θυμίσω ότι στις 29/11/2016 με ώρα ανάρτησης 11:23 και με τίτλο "ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το 2017", όπου αναφέρω αναλυτικά τις πολιτικές εξελίξεις μήνα-μήνα, στον μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ γράφω: (Έχω μιλήσει για τον επερχόμενο ηγέτη που προκύπτει μέσα από μια έντονη πολιτική διαφωνία. Είναι μάλλον ο μήνας που φαίνεται ότι θα εμφανιστεί δημιουργώντας πιθανόν το δικό του κόμμα που στην αρχή δεν θα τύχει μεγάλης αποδοχής, ή ξεχωρίζει μέσα από υπάρχον κόμμα και θα αρχίσει η πίεση να αναλάβει την αρχηγία του)

· Είναι μήνας πολιτικής "ανωμαλίας" που γεννά νέες πολιτικές συνθέσεις, νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο και μερικοί παλιοί πολιτικοί "μετακινούνται"...

· Οι εξωτερικές παρεμβάσεις στο Ελληνικό πολιτικό σκηνικό γίνονται απροκάλυπτα... Οι μεταβολές του καιρού είναι έντονες ευτυχώς μικρής διάρκειας.

· Ωστόσο προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων κυρίως μικρών αστικών περιοχών...

Η ημερομηνία της σημερινής ανάρτησης είναι 11/12/2016 όπου το άθροισμα της είναι ο αριθμός 5. Επίσης αναρτήθηκε στις 05 πμ. τα ξημερώματα... Είναι ο αριθμός του απρόσμενου και του αναπάντεχου. Ο αριθμός πέντε συμβολίζει τη χάρη του Θεού σύμφωνα με την Βίβλο, επίσης πέντε είναι και τα χαρίσματα της διακονίας.

Το άθροισμα της ημερομηνίας γεννήσεως του επερχόμενου ΗΓΕΤΗ της Ελλάδος, ο οποίος θα τολμήσω να πω ότι θα την διοικήσει πριν το 2020, θα είναι ο αριθμός 8, ή ο αριθμός 9. Είναι ο αριθμός της ανάστασης. Η όγδοη μέρα είναι μια καινούρια αρχή. Οι συγγραφείς της Καινής Διαθήκης είναι οχτώ. Ο αριθμός 8 είναι ο αριθμός της προσωπικής ηγεσίας και δύναμης. Η καρδιά της ενέργειας του είναι η ισχύς και το όραμα, όμως για να λειτουργήσει στον υλικό κόσμο χρειάζεται συνετή δράση και υψηλές αρχές ακεραιότητας και αυθεντικότητας.

38ος Χρησμός

Δεν είναι Ελληνικής καταγωγής, μα Ελληνικά μιλάει,
είναι της Μ. Ασίας παιδί και το Σταυρό φυλάει...

(Η καταγωγή των προγονών του πιθανόν να είναι από την Μ. Ασία και είναι χριστιανός ορθόδοξος)

Σαν το καχραμάν που το φοράς και χαρίζει την δύναμη του
έτσι και η ιστορία του θα φέρει την αλλαγή του...

(καχραμάν λέμε το κεχριμπάρι που έχει εξορυχτεί πολλά χρόνια πριν, αλλά είναι και η ρίζα του ονόματος των Καραμανλήδων από την Καππαδοκία. Στον 30ο χρησμό μου αναφέρω: «Μήτε κορώνα θα φορεί, μήτε χρυσό ρολόι, Σταυρό θα έχει στο λαιμό, κρατάει κομπολόι…» το κομπολόι γίνετε από κεχριμπάρι...)

Στη γέννηση του τάχτηκαν οχτώ να ναι οι αριθμοί του,
το τέλειο μα όμως έγινε σαν έμαθε την υπογραφή του...

(Το άθροισμα της ημερομηνίας γεννήσεως του είναι ο αριθμός 8. Η αναφορά στην υπογραφή του είναι το επίθετο του. Ο αριθμός 10 είναι άλλος ένας τέλειος αριθμός. Αναφέρεται στη θεία τελειότητα και την ανθρώπινη υπευθυνότητα. Σύμφωνα με την βίβλο η πληρότητα της κρίσης του Θεού φαίνεται στις δέκα πληγές. Η οικονομική υποχρέωση του ανθρώπου απέναντι στο Θεό είναι να Του δίνει το ένα δέκατο. Η ημερομηνία γέννησης του Κώστα Καραμανλή είναι 14/9/1956 = 8 , ενώ το επίθετο του βγάζει άθροισμα ως αριθμό πεπρωμένου το 10)

Έχει το όνομα του ευσταθή, εκείνου που δίκαιο κρατάει,
στην χώρα, τους άθεους που πέρασαν, τους ποδοπατάει...

(Το όνομα Κωνσταντίνος στα λατινικά «constans» σημαίνει «ευσταθής», «βέβαιος». Στον 30ο χρησμό μου αναφέρω: Θα έχει στεντόρεια φωνή, θα πει τους πρώτους νόμους, κραυγές θα βγάλουν και αφρούς όταν θα πει για παρανόμους…)

Ως ηρώα θα τον δεχτούν, το κάνει για την χώρα,
σαν το διαμάντι την φεγγοβολά, είναι γιατί ήρθε η ώρα...

(Η λέξη Καραμάν σημαίνει «ο ήρωας», «το πρωτοπαλίκαρο», και είναι κοινή στην Τουρκική, στα Περσικά και στα Αρμένικα. Στον 30ο χρησμό μου αναφέρω: «Στο μάτι του θα βλέπετε καθάρια το ασπράδι, και δαχτυλίδι θα φορεί επάνω με πετράδι…» δηλαδή η χώρα μας θα «λάμπει» σαν το διαμάντι, ή ο πλούτος από το έδαφος της αναδεικνύεται...)

Εκείνος τους όρους έβαλε και πριν, μα οι ξένοι τον ξηλώσαν,
μα έρχεται η ώρα τους για την φυγή, που το λαό αναστατώσαν...

(Ως μοναδική εναλλακτική λύση για να αναλάβει πρωθυπουργός της χώρας σε περίπτωση που καταρρεύσει η κυβέρνηση Τσίπρα, σύμφωνα με τους Ευρωπαίους εταίρους είναι ο Κώστας Καραμανλής. Οι όροι αυτοί, τους οποίους φαίνεται να είχε συζητήσει και σε προηγούμενες σχετικές βολιδοσκοπήσεις όπως αυτοί δημοσιεύτηκαν στις 19/12/2015 (πηγή: http://www.fimes.gr/2015/12/kostas-karamanlis-prothipourgos-2/#axzz4STv8NnWb) είναι:

1. Να υπάρξει δεσμευτική πρόβλεψη για τη μείωση του χρέους
2. Να υπάρξει επαρκής χρηματοδοτική ροή, για να τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη της χώρας
3. Να βοηθήσουν στην είσοδο ξένων επενδυτών στη χώρα
4. Να έχει τη δυνατότητα ενός ευνοϊκού φορολογικού συστήματος σε τομείς συγκεκριμένων επενδύσεων, ώστε να προσελκυσθούν για τις επενδύσεις αυτές ξένα κεφάλαια
5. Οι όποιες μεταρρυθμίσεις θα τελούν σε εκκρεμότητα – και θα προωθούνταν με δική του δέσμευση- να έχουν ένα χρονικό περιθώριο εφαρμογής ώστε να μπορέσει να τις αντέξει η ελληνική κοινωνία.
6. Να επιτραπούν υπό συγκεκριμένους όρους, φορολογικές ελαφρύνσεις σε ορισμένες τάξεις, αφού και ο ΟΟΣΑ διαπίστωσε ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων.)

Το έτος που κρύβει το εφτά, φέρνει την αποκάλυψη ξανά,
φεύγει η πλάνη που παραπλανά και εμφανίζεται αυτός με γαλανά...

(To 2017 έχει στο τέλος τον αριθμό 7. Στην Αποκάλυψη υπάρχουν εφτά εκκλησίες, εφτά σφραγίδες, εφτά σάλπιγγες, εφτά προσωπικότητες, εφτά φιάλες, εφτά κρίσεις, εφτά καινούρια πράγματα. O αριθμός 10 που σχηματίζετε από την πρόσθεση των αριθμών 2+0+1+7=10 είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την καρμική εξέλιξη του ατόμου καθώς σου δίνει μια ώθηση να προχωρήσεις. Σου ανοίγει πόρτες και ευκαιρίες... Στον 30ο χρησμό μου στις 21/07/2016 (άθροισμα της ημερομηνίας του χρησμού μου είναι 19 δηλαδή 1+9=10) αναφέρω:
Μονός ο χρόνος που θα ρθει, μονός θα ναι και ο μήνας,
για θαύματα δεν πρόκειται να πει, φεύγουν οι μισθοί της πείνας…
Κι υστέρα ο κόπος θα φανεί, χαμογέλα θα έρθουν,
μα δεν θα κρατήσουν για πολύ γιατί οι διάολοι θα εισέρθουν…(Μια βασική λεπτομέρια... Στον χρησμό μου εμφανίζεται ο συμβολισμός του ονόματος Καραμανλής. Ωστόσο κρατείστε μια επιφύλαξη για το αν πρόκειται για τον μεγάλο, ή για τον νεότερο ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του Αχιλλέα, που το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης του είναι ο αριθμός 9. Επίσης είναι γεννημένος το 1974 όπου κρύβει μέσα του τον αριθμό 7. Το γεγονός ότι εμφανίζεται με "γαλανά" 'όπως γράφω, εκτός το χρώμα του κόμματος στο οποίο ανήκει, είναι και το χρώμα των ματιών του..)

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,422,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1910,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,686,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,121,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,742,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,49,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,143,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,719,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,43,ΖΩΗ,140,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,324,Κόσμος,9453,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,44,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,306,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1512,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5912,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1086,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2548,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,33,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,86,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,604,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,32,
ltr
item
Ploumistos.com: Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Επερχόμενο ΗΓΕΤΗ και ποια η σχέση του με τον "Κώστα Καραμανλή";
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Επερχόμενο ΗΓΕΤΗ και ποια η σχέση του με τον "Κώστα Καραμανλή";
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Επερχόμενο ΗΓΕΤΗ και ποια η σχέση του με τον "Κώστα Καραμανλή";
http://newpost.gr/storage/photos/master/201509/kostas-karamanlis.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2016/12/H-PROBLEPSI-ST-PLOUMISTOU-GIA-TON-EPERXOMENO-HGETH-KAI-PIA-H-SXESH-TOU-ME-TON-KOSTA-KARAMANLH.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2016/12/H-PROBLEPSI-ST-PLOUMISTOU-GIA-TON-EPERXOMENO-HGETH-KAI-PIA-H-SXESH-TOU-ME-TON-KOSTA-KARAMANLH.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content