PLOUMISTOS.COM Logo
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •

Έκθεση αγιογραφίας, βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Έκθεση αγιογραφίας, βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στις 19:00 μ.μ. εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας έκθεση αγιογραφίας , βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού 2016 με θέμα, «Μάγνητες και ο Πολιτισμός των γεύσεων» και είναι μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία των δύο φορέων της Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, της Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός» και της «Μαγνήτων Κιβωτού, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος».

Προσαρμοσμένη λοιπόν στο Έτος του πολιτισμού των γεύσεων, δεν θα μπορούσε παρά να έχει στοιχεία από το θέμα το οποίο παρουσιάζετε εφέτος.

Για τον λόγο αυτό και στα έργα που θα παρουσιαστούν υπάρχει αναφορά τις γεύσεις, όπως αναφέρονται στα Ιερά κείμενα και την παράδοσή μας. Επιπλέον η αναφορά στη Μοναστηριακή διατροφή , αλλά και η παράθεση στο κοινό ειδών πού παράγονται με φροντίδα και αγάπη από τίς αδελφές της Γυναικείας Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδος και της Ρουμανίας από το χώρο της αγιογραφίας και της θρησκευτικής ζωγραφικής πρόκειται να βρεθούν καλλιτεχνικά στον Βόλο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 σέ μία μεγάλη έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και παρουσίασης μοναστηριακών διατροφικών προϊόντων, πού οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος με δύο από τούς φορείς πολιτισμού πού διαθέτει, τη «Μαγνήτων Κιβωτό, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και τη Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός», σέ συνεργασία με την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς. Ἡ έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας για δέκα ημέρες. Οργανώνεται στα πλαίσια του φετινού θεματικού έτους «Μάγνητες και ὁ πολιτισμός των γεύσεων» και θα έχει ως θέμα: «Χρώμα και Γεύση». Θα περιλαμβάνει έργα πού έχουν αναφορά κατά κυριολεξία ἤ μεταφορικά στις γεύσεις.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου το απόγευμα μαζί με τα εγκαίνια της εκθέσεως θα πραγματοποιηθεί και εσπερίδα, στην οποία έχουν προσκληθεί ως ομιλητές οι: πρώτος είναι ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτων, ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα την εικόνα της φιλοξενίας του Αβραάμ ως αποτύπωση της Αγίας Τριάδος, και ο δεύτερος είναι ο καταξιωμένος και ιδιαιτέρως αγαπητός στον Βόλο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης από το χώρο των Αθηνών π. Αντρέας Κονάνος, ὁ οποίος θα ομιλήσει με θέμα: «Πείνα και δίψα Χριστού». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρατίθενται βιολογικά εδώδιμα είδη που παράγονται με φροντίδα και αγάπη από τις αδελφές της Γυναικείας Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς.

Μετά το τέλος των ομιλιών οι αδελφές θα έχουν ετοιμάσει και θα προσφέρουν μικρό μοναστηριακό κέρασμα σέ όλους τούς παρευρισκόμενους.

Πρόκειται για την πραγματοποίηση ακόμη μιας ιδέας του επικεφαλής της Σχολής Αγιογραφίας π. Δημητρίου Κατούνη , την οποία με ικανοποίηση δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και εντάχθηκε στις δραστηριότητες του «Θεματικού Έτους πολιτισμού 2016» , που υλοποιεί η «Μαγνήτων Κιβωτός» από την αρχή της χρονιάς.

Καλλιτεχνική διευθύντρια και υπεύθυνη για το στήσιμο της εκθέσεως θα είναι η εκλεκτή εθελόντρια συνεργάτης της Μητροπόλεώς ζωγράφος κ. Έλενα Νικηφόρου.

Η εκδήλωση, πέραν των παραπάνω αναφερομένων, πραγματοποιείται και με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων για τη νέα ιεραποστολική χρονιά στη Σχολή Αγιογραφίας , εντάσσεται στο θεματικό έτος «Μάγνητες και ο πολιτισμός της θάλασσας» και συνδιοργανώνεται από τους φορείς πολιτισμού της Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού , «Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του Πολιτιστικού αποθέματος» και τη Σχολή Αγιογραφίας «Διά χειρός».

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, στις 7.00 το βράδυ, θα συντονίσει ο Διευθυντής της «Ορθόδοξης Μαρτυρίας», δημοσιογράφος Νίκος Βαραλής. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 14:00 έως 21:00 καθημερινά και Σάββατο 11.00 έως 15.00. Κυριακή κλειστά. Διάρκεια μέχρι Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Live Voice Healing

Live Voice Healing
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,625,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,244,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1314,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,498,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1647,ΒΙΝΤΕΟ,1245,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1872,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9241,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8160,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,178,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,157,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,43,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1749,Κόσμος,10387,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,69,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6432,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,105,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,107,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3537,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,136,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1026,Eco-News,3023,GP - info,5,voice healing therapy,104,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Έκθεση αγιογραφίας, βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου
Έκθεση αγιογραφίας, βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου
Έκθεση αγιογραφίας, βυζαντινής ζωγραφικής και θρησκευτικής τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου
http://i0.wp.com/e-thessalia.gr/wp-content/uploads/2016/09/unnamed-19.jpg?fit=800%2C560
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2016/09/blog-post_482.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2016/09/blog-post_482.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content