Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη

Ζούμε σε έναν κόσμο που γίνεται ολοένα και πιο ασταθής, ενώ σε ταινίες,εκπομπές, βιβλία ακόμα και σε βιντεοπαιχνίδια,υπάρχουν μερικά κωδικοποιημένα μηνύματα που λειτουργούν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου αλά και στο κοινωνικό σύνολο,που δείχνουν ότι κάτι πολύ μεγάλο,κάτι πολύ κακό θα ξεσπάσει και έρχεται σύντομα.

Την περασμένη εβδομάδα, το Παγκόσμιο Ίδρυμα κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση με τίτλο «Καταστροφικοί Κίνδυνοι το 2016»που αναφέρει καταστροφικές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να εξοντώσουν το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη. Προειδοποιούν για κάποια γεγγονότα που θα εξελιχτούν σύντομα.

Ο Sebastian Farquhar, διευθυντής στο Global Priorities Project δήλωσε στην Ένωση τύπου ότι:
«υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι στον ορίζοντα, πράγματα που πιθανότατα δεν θα συμβούν σε ένα χρόνο, αλλά θα συμβούν σίγουρα σύντομα, τα οποία θα μπορούσαν να αναμορφώσουν τον κόσμο μας και να φέρουν πραγματικά καταστροφικές και ολέθριες συνέπειες.

Πολλοί από αυτούς τους κινδύνους αυξάνονται καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται,αναπτύσσεται και αλλάζει τον κόσμο μας. Αλλά υπάρχουν επίσης πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους.

Καθώς οι κλιματικές αλλαγές συνεχίζονται εμείς θα αναφέρουμε τους κινδύνους που υπάρχουν και μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Οι πιθανές απειλές είναι:
  1. Τα υπερηφαίστεια που υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη και όταν εκραγούν μπορούν να αλλάξουν την δομή της περιοχής τους.Στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει το υπερηφαίστειο Yellowstone,που γίνεται ολοένα και πιο ενεργό.
  2. Η κυβέρνηση Ομπάμα ανησυχεί πραγματικά για τους αστεροειδής και τους κομήτες που μπορούν να πλήξουν τον πλανήτη. Η ΝΑΣΑ αναπτύσει νέες τεχνολογίες ώστε να μπορεί να εντοπίζει έγκαιρα αυτά τα αντικείμενα που μπορούν να απειλήσουν τον πλανήτη.
  3. Μια ακόμα απειλή είναι οι πανδημίες.Εκτός από τις φυσικές που παρουσιάζονται κατά καιρούς ,πιο επικίνδυνες είναι αυτές που κατατσκευάζονται στα εργαστήρια.
  4. Αλλη απειλή είναι η δυνατότητα που έχουμε σήμερα να ελέγχουμε και να αλλάζουμε το κλίμα στις περιοχές που θέλουμε.Οι αεροψεκασμοί συμβάλουν και σε αυτή την κατηγορία απειλών.
  5. Η επαναφορά του ψυχρού πολέμου μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο την απειλή του πυρηνικού πολέμου.Η Ρωσία μαζί με την συμμαχό της Κίνα έχουν αναπτύξει καινούριες πυρηνικές δυνατότητες.
  6. Η Ισλαμική τρομοκρατία εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη και δεν αφορά μόνο την ISIS.Τι θα συμβεί αν έρθουν στην κατοχή τους,χημικά,βιολογικά ή μικρά πυρηνικά όπλα;Ενα τρομοκρατικό κτύπημα με όπλο μαζικής καταστροφής θα άλλαζε την όψη της περιοχής που θα συμβεί.
  7. Αλλη απειλή είναι η επίθεση με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς.Αυτή η τεχνολογία δίνει την δυνατότητα να «πέσει»το ηλεκτρικό δίκτυο του εχθρού,και τότε φανταστείτε τι θα συμβεί,χωρίς ρεύμα,κουζίνες,θερμοσίφωνες,ψυγεία,πλυντήρια,κινητά,κομπιούτερ,λάμπες κλπ.
  8. Εκτός από τον πόλεμο με τα όπλα ,υπάρχει και ο Κυβερνοπόλεμος.όπου ο εχθρός μπορεί να κλέψει απόρρητες πληροφορίες από τον στρατό,ή να επηρρεάσει το ηλεκτρικό δίκτυο του εχθρού ή τον δημόσιο τομέα κλπ.
  9. Τελευταία απειλή αφήσαμε την οικονομική κατάρευση και για να πάρετε μια ιδέα για το τι θα συμβεί όταν καταρρεύση το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα ,μπορείτε να ανατρέξετε ιστορικά σε παρόμοιες καταστάσεις του 1930.
Διαβάστε την πρόβλεψη του Σταύρου Πλουμιστού στις 25/2/2016 που έχει αναφερθεί στα σημάδια "μετάλλαξης" του ανθρωπίνου γένους και ανόδου της θνησιμότητας... Δυο μήνες μετά 25/4/26 το Παγκόσμιο Ίδρυμα κυκλοφόρησε την έκθεση του. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ και την επιβεβαίωση  ΕΔΩ 
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,422,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1910,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,686,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,121,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,742,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,49,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,143,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,719,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,43,ΖΩΗ,140,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,324,Κόσμος,9453,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,44,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,306,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1512,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5912,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1086,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2548,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,33,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,86,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,604,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,32,
ltr
item
Ploumistos.com: Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη
Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη
Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη
http://static1.gamespot.com/uploads/original/416/4161502/2538273-pa-1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2016/05/I-EKTHESI-tou-global-priorities-project.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2016/05/I-EKTHESI-tou-global-priorities-project.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content