ΣΟΚ με την επιβεβαίωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη για Αρμαγεδών: "Όταν κόψουν τα νερά του Ευφράτη..."

ΣΟΚ με την επιβεβαίωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη για Αρμαγεδών: "Όταν κόψουν τα νερά του Ευφράτη..."

Αποκάλυψη Ιωάννου: «Καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου»!

Οι εγκληματίες ισλαμιστές του ISIL έχουν κλείσει τις πύλες του φράγματος του Ευφράτη στην πρόσφατα καταληφθείσα ιρακινή πόλη Ραμάντι μειώνοντας έτσι τα επίπεδα του νερού στον ποταμό, δηιουργώντας νεά σημεία διέλευσης για τις μελλοντικές τους επιθέσεις.

Την ίδια στιγμή προκαλείται τεχνητή λειψυδρία και μείωση των αποθεμάτων νερού στην Βαγδάτη. Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι μια ακόμα προφητεία βαίνει προς πραγματοποίηση κάτι που υποδηλώνει ότι ζούμε όντως σε «έσχατους καιρούς» και η εποχή του «βδελύγματος, του υιού της ανομίας Αντιχρίστου» όπως προέβλεψαν οι Γραφές πλησιάζει.

Αποκάλυψη Ιώαννου, κεφ. 16 (12-16)

2 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην· καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου. 13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι· 14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος. 15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτοῦ. 16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμαγεδών.

Είναι σαφές ποιοι είναι «οι εξ’ανατολών βασιλείς», και όπως πάνε τα πράγματα σύντομα για να σωθεί η Ανθρωπότητα από την μάστιγα των ισλαμιστών θα πρέπει τα δυτικά έθνη που την δημιούργησαν να συναθροισθούν εναντίον της σε μια καθοριστική μάχη.

Άλλωστε η προφητεία είναι σαφής «τα πονηρά πνεύματα εκπορεύονται προς τους βασιλείς της γης και της οικουμένης όλης» με σκοπό να τους πλανέψουν (όπως και έγινε η Δύση δημιούργησε το ISIL) και μετά να τους αναγκάσουν να στραφούν όλοι μαζί εναντίον των «παιδιών» τους.

Φυσικά είναι γνωστή η προσπάθεια των τακφιριστών να ελέγξουν τα φράγματα στο Ιράκ μειώνοντας τη ροή του νερού σε περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης ή να προκαλέσουν πλημμύρες εκτάσεων γης όπου βρίσκονται σε εξέλιξη στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ο Sabah Karhout, επαρχιακός σύμβουλος της Ανμπάρ δήλωσε πως η ISIL έκλεισε όλες τις πόρτες του φράγματος του Ευφράτη στο Ραμάντι.

Η κίνηση αυτή μείωσε τα επίπεδα του ποταμού Ευφράτη και έκοψε τα αποθέματα νερού στις περιοχές της Khalidiyah και Habbaniyah προς τα ανατολικά, οι οποίες είναι μερικές από τις τελευταίες που κατέχονται από φιλοκυβερνητικές δυνάμεις στο Ανμπάρ.

Η κίνηση αυτή καθιστά ευκολότερο για το Ισλαμικό Κράτος την πραγματοποίηση επιθέσεων όπως υποστηρίζει ο Karhout απευθύνοντας έκκληση για την τάχιστη ανακατάληψη της πόλης με τη συνδρομή αεροπορικών επιδρομών.

Επίσης ο σεΐχης al-Rafa Fahdawi, ηγέτης της φυλής Albu Fahad που μάχεται ενάντια στους τζιχαντιστές αναφέρει:

«Η κοπή του νερού σε Khalidiyah και Habbaniyah θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, όχι μόνο σε αυτούς τους τομείς αλλά και νοτιότερα».

Ο Aoun Dhiyab, πρώην επικεφαλής του ιρακινού τμήματος των υδάτινων πόρων και ειδικός σε θέματα νερού, δήλωσε:

«Ο στόχος της [Isis] δεν είναι να κόψει το νερό, αλλά να μειωθεί το επίπεδο ώστε να επωφεληθεί από αυτό για στρατιωτικούς σκοπούς. Όταν η στάθμη του νερού μειώνεται, τους επιτρέπεται να διεισδύσουν από το Ραμάντι στο Khalidiyah και στη συνέχεια εύκολα να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές».

Οι ιρακινές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει μια αντεπίθεση για να ανακτήσουν το Ραμάντι, αλλά μέχρι στιγμής είτε σταμάτησαν στις παρυφές της πόλης ή εστίασαν τις προσπάθειές τους για την αποκοπή της γραμμή τροφοδοσίας των τζιχαντιστών.

Το ζήτημα είναι ότι πέραν της Αποκάλυψης υπάρχει και η προφητεία του γνωστού Νοστράδαμου που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην έκδοση του αμερικανικού Nemesis , συζητούν για το Νοστράδαμο και τις προφητείες του, και συγκεκριμένα τον «κομήτη του θανάτου», ο «πόλεμος του τρίτου αντί-Χριστου», και τον 3ο παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένα βίντεο ,7λεπτο,τονίζει και τη σύνδεση στην πρόβλεψη του Nοστράδαμου, του πολέμου του Ναπολέοντα σαν τον πόλεμο του πρώτου αντί-Χριστου, τον πόλεμο του Χίτλερ με τον πόλεμο του δεύτερου αντί-Χριστου και, στη συνέχεια, παραθέτει δύο προβλέψεις για τη διάρκεια του πολέμου του Τρίτου Αντίχριστου.

Τονίζουν ότι ο Νοστράδαμος έγραψε για ένα κομήτη που θα προέλθει από τον Καρκίνο, πιο φωτεινό από μια πανσέληνο »: Το μεγαλύτερο αστέρι της χρονιάς …», το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το κλειδί για την αναγνώριση του τρίτου αντίχριστου που είχε προβλέψει.

«Τέλος, ο τρίτος Αντίχριστος θα προκαλέσει πλημμύρες του ανθρώπινου αίματος, και κάποιος δεν θα βρει τον Άρη [το Θεό του Πολέμου] , νηστεία για μεγάλο χρονικό διάστημα … Μετά από αυτό, ο Αντίχριστος θα είναι και πάλι ο καταχθόνιος πρίγκιπας για τρίτη και τελευταία φορά.

Όλα τα βασίλεια του Χριστιανισμού, και ακόμη και εκείνα των απίστων [μουσουλμάνοι], θα τρέμουν για τα επόμενα είκοσι πέντε χρόνια … »
«Mabus» θα πεθάνουν σύντομα, τότε θα έρθει,
Μια φρικτή καταστροφή των ανθρώπων και των ζώων,
Αμέσως θα δει την εκδίκηση,
Εκατό χέρια (αρμοδιότητες) δίψα, πείνα, όταν ο κομήτης θα περάσει. »

Αυτό σημαίνει: 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος – Πυρηνικά Όπλα – καταστροφή σε όλο τον κόσμο. Ο Noστράδαμος στην Επιστολή προειδοποιεί για πολύ χειρότερα που θα έρθουν στο νέο πόλεμο.

Το ζήτημα είναι ότι ο πόλεμος αυτός δείχνει να έχει ξεκινήσει στις 11-9-2001 με την πτώση των Δίδυμων Πύργων (ποιος τους έριξε και γιατί είναι άλλη ιστορία, αλλά την επίσημη εκδοχή δεν την πιστεύουν ούτε το 70% των Αμερικανών πολιτών, πόσο μάλλον στον υπόλοιπο πλανήτη) και φαίνεται να οδεύει στην κορύφωση, που θα οδηγήσει στο τραγικό τέλος για όλους, και μέσα από τις στάχτες τι θα αναδυθεί; Μα φυσικά η…Νέα Τάξη Πράγματων: Μια Θρησκεία,ένα Κράτος, μια οικονομία, και προπαντώς ένας Ηγέτης…το Θηρίο, και κάποιοι σε καίρες θέσεις στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, και στην ΕΕ εργάζονται νυχθημερόν γι’αυτό


Εάν οι ισλαμοφασίστες της Συρίας σκέφτονται σοβαρά να πλημυρίσουν τη βόρεια Συρία με νερό του Ευφράτη, τότε ενσυνείδητα προσπαθούν να πυροδοτήσουν έναν χωρίς κανέναν έλεγχο πόλεμο, τον οποίο κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει, αφού τα εμπλεκόμενα μέρη στον ήδη υπάρχοντα πόλεμο θα αυξηθούν και δεν θα δέχονται καμία συζήτηση και καμία πρόταση πέρα από την φυσιολογική ροή των υδάτων του ποταμού που τους δίνει ζωή. Ήδη, εν μέρει η Τουρκία με μία σειρά φραγμάτων έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στις χώρες της περιοχής.

Εάν, όμως, οι τζιχαντιστές ισλαμοφασίστες προχωρήσουν στην απόφασή τους, τότε η χρήση των χημικών όπλων ή βρώμικων (πυρηνικών) βομβών θα είναι το μικρότερο κακό που θα έχει να σκεφθεί ο Ομπάμα…

Αντάρτες της Συρίας σχεδιάζουν να «κατακλύσουν με νερό» το βόρειο τμήμα της χώρας ανατινάζοντας φράγματα στον Ευφράτη

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…
Γέροντας Παΐσιος

Ηγετικά στελέχη της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στη Συρία δήλωσαν ότι έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια εξτρεμιστικών ομάδων να ανατινάξουν δύο από τα μεγαλύτερα φράγματα της χώρας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή. Αυτό δήλωσε και το μέλος της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής, Monzer Hadam.



Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «αντάρτες -μαχητές» των τρομοκρατικών ομάδων της «al – Nusra Fron» και του «Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της ανατολής», τα οποία συνδέονται άμεσα με την «Αλ Κάιντα», σχεδιάζουν να ανατινάξουν τα φράγματα «Tabqa Dam» και «Al–Baath», που βρίσκονται στον ποταμό Ευφράτη, στην επαρχία της Raqqa στο βόρειο τμήμα της Συρίας .

«Έχουμε λάβει πληροφορίες ότι οι αντάρτες ετοιμάζονταν να ανατινάξουν τα φράγματα ταυτόχρονα με την έναρξη επίθεσης του τακτικού συριακού στρατού στο Χαλέπι, την οποία επίσης ετοιμάζουν τώρα», δήλωσε ο Hadam.

«Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να ελεγχθούν , αλλά αν είναι αληθείς και οι μαχητές εκτελέσουν το σχέδιό τους, θα πραγματοποιηθεί καταστροφή τέτοιου μεγέθους που ο κόσμος έχει δει ποτέ», κατέληξε ο Hadam.

Η αντιπολίτευση της Συρίας δηλώνει της ανησυχία της για τις δραστηριότητες των εξτρεμιστικών ομάδων.

Το Φράγμα «Tabqa Dam» είναι το μεγαλύτερο στη χώρα. Το ύψος του είναι 60 μέτρα, το μήκος – 4,5 χιλιόμετρα. Το φράγμα χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 του περασμένου αιώνα από τη Σοβιετική Ένωση για την παραγωγή ενέργειας και άρδευση.

Το διάβασα στο apocalypsejohn.com
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΟΚ με την επιβεβαίωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη για Αρμαγεδών: "Όταν κόψουν τα νερά του Ευφράτη..."
ΣΟΚ με την επιβεβαίωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη για Αρμαγεδών: "Όταν κόψουν τα νερά του Ευφράτη..."
ΣΟΚ με την επιβεβαίωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη για Αρμαγεδών: "Όταν κόψουν τα νερά του Ευφράτη..."
http://nstatic.tanea.gr/11759160.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZm9sZHRhbmVhJTJmZmlsZXMlMmYxJTJmYWxsYXJ0aWNsZXBob3RvcyUyZjExNzU5MTYwLmpwZyZ3PTY2MCZoPTM3NiZzdD10cnVlJmJnPTE2Nzc3MjE1JmNyPXRydWUmYXQ9NA%3d%3d
https://i.ytimg.com/vi/gLoS8mTe-BQ/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2015/11/blog-post_961.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2015/11/blog-post_961.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content