PLOUMISTOS.COM Logo
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •

Μιχάλης Ν. Μιτζικός: Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κ. Τσίπρα με αφορμή το μεταναστευτικό

Μιχάλης Ν. Μιτζικός: Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κ. Τσίπρα με αφορμή το μεταναστευτικό

Πριν την αποτυχία της επίσκεψης, στην ουσία φιάσκο, του κ. Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο νεοκλεγείς Πρωθυπουργός της Ελλάδος συμμετείχε στις 23 Σεπτεμβρίου σε άτυπη Ευρωπαική Σύνοδο Κορυφής με θέμα το μεταναστευτικό. 

Προεκλογικά ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του, κατέκριναν την τότε Κυβέρνηση για τον Κανονισμό του Δουβλίνου, ο οποίος υποχρεώνει την πρώτη χώρα εισδοχής (χώρες όπως Ελλάδα και Ιταλία) να δεχθεί τους παράνομους μετανάστες (και τους λαθρομετανάστες), να τους παρέχει άσυλο αν συντρέχουν οι προυποθέσεις, να τους παρακρατά καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας χορήγησης ασύλου, να τους παρέχει περίθαλψη και μόρφωση, και να υποχρεούται εκείνη να προβεί στον επαναπατρισμό σε περίπτωση μή χορήγησης ασύλου. 

Στη τελευταία Σύνοδο, ο κ. Τσίπρας, ξεχνώντας τα προεκλογικά κρεσέντο του, δεν έφερε καμία αντίρρηση και επανεβεβαίωσε την πλήρη δέσμευση της Ελλάδος στον Κανονισμό του Δουβλίνου χωρίς καμία επιφύλαξη. Τα κρουστά και τα νταούλια του Σύριζα στα θηκάρια, παρά τις καραβιές μεταναστών που καταφθάνουν στη Χώρα μας μέρα με την ημέρα. 

«Hot spots» μεταναστών κυρίως στην Ελλάδα 
Ο κ. Τσίπρας, αποδέχθηκε επιπλέον την εγκατάστηση στη χώρα μας Κέντρα συγκέντρωσης και καταγραφής μεταναστών «hot spots» . Σε συνδυσμό με τον Κανονισμό του Δουβλίνου, ακόμη και άλλες χώρες θα μπορούν να ξαναστέλνουν μετανάστες πίσω στην Ελλάδα για καταγραφή και παραμονή καθ΄όλη τη διάρκεια χορήγησης ασύλου. 

Ευρωπαικό Λιμενικό για τα σύνορά μας ; 
Για πρώτη φορά και σε επίπεδο Αρχηγών κρατών, τέθηκε με τέτοιο τόνο η αδυναμία της Ελλάδος να περιφρουρεί τα σύνορά της, ιδίως στο Αιγαίο. Κατά τον κ. Τσίπρα, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Αντίθετα με τον κ. Τσίπρα, η Ελληνική Δημοκρατία έχει σύνορα, τα οποία τα υπερασπίζονται με αυταπάρνηση, και ενίοτε αίμα, οι Ένοπλες Δυνάμες και τα Σώματα Ασφαλείας.Το ζήτημα όμως έγκειται στο γεγονός ότι η Ελλάς για πρώτη φορά απώλεσε πολιτικά και σε υψηλό θεσμικό επίπεδο το απόλυτο και κυριαρχικό δικαίωμα στη φύλαξη των συνόρων της. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τουσκ, μιλά πλέον για συνευθυνότητα (common responsability) στη φύλαξη των συνόρων στο Αιγαίο. Διότι άλλο πράγμα είναι να ζητάς ως κυρίαρχη Χώρα την επικουρική συνδρομή μίας υπηρεσίας της ΕΕ (όπως την Frontex), και άλλο να αποδέχεσαι de jure και de facto την φύλαξη των συνόρων σου από ξένες χώρες, οι οποίες μπορεί κατά το δοκούν να σέβονται ή όχι την δική μας οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων και αυτό με τις ορατές συνέπειες στις διεκδικήσεις στο Αιγαίο από την γείτονα χώρα. 

Η Γερμανίδα Καγκελλάριος δήλωσε ότι πρόκειται να ζητήσει τη συνεργασία της Τουρκία στο πλαίσιο μίας κοινής φύλαξης των συνόρων (στο Αιγαίο). Καμία αντίδραση, έστω δήλωση, της Κυβέρνησης επ΄αυτού. Σ΄αυτή τη Σύνοδο δόθηκε εντολή στην Ευρωπαική Επιτροπή να προχωρήσει μέχρι τα τέλη του έτους, σε σχέδιο Κανονισμού για τη δημιουργία μίας Ευρωπαικής Συνορο-Λιμενοφυλακής με πεδίο δράσης και στο Αιγαίο (βλ. Neue Zürcher Zeitung, 24/9/15). Καμία επιφύλαξη δεν καταγράφηκε εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης. 

Βαρύτατες οι συνέπειες των χειρισμών του κ. Τσίπρα 
Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του Σύριζα (ο Υπουργός Εξωτερικών δείχνει να περνά το χρόνο του με αλλεπάλληλες συναντήσεις με ηγέτες χωρών του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου) δείχνουν να μην κατανοούν το ευρωπαικό γίγνεσθαι στο μεταναστευτικό και τις εξελίξεις στη φύλαξη των συνόρων μας. Ο κ. Τσίπρας δέχθηκε επί της ουσίας την ενεργό εμπλοκή των ευρωπαικών οργάνων στη φύλαξη των συνόρων μας, η οποία θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα θέμα οριοθέτησης των συνόρων μας. Διότι είναι πασιφανές ότι η Τουρκία θα θέτει συνεχώς θέμα οριοθέτησης συνόρων και είναι προφανές ότι θα χρησιμοποιήσει την εμπλοκή των ευρωπαίων για να τις νομιμοποιήσει. Βαρύτατες οι συνέπειες των χειρισμών του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. 

Μιχάλης Ν. Μιτζικός 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Βόλου», 
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Live Voice Healing

Live Voice Healing
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,622,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,243,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1290,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,477,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1614,ΒΙΝΤΕΟ,1212,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1872,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9241,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8160,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,178,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,156,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,42,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1740,Κόσμος,10387,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,68,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6430,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,105,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,104,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1361,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3536,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,136,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1008,Eco-News,3023,GP - info,5,voice healing therapy,104,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Μιχάλης Ν. Μιτζικός: Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κ. Τσίπρα με αφορμή το μεταναστευτικό
Μιχάλης Ν. Μιτζικός: Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κ. Τσίπρα με αφορμή το μεταναστευτικό
Μιχάλης Ν. Μιτζικός: Οι επικίνδυνοι χειρισμοί του κ. Τσίπρα με αφορμή το μεταναστευτικό
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10906419_1532567076995624_1204705601444086744_n.jpg?oh=490e12986f47cbe3c3001b3573ada4cb&oe=5686EFBA
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2015/10/blog-post_53.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2015/10/blog-post_53.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content