PLOUMISTOS.COM Logo
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •

«Γκόλφω… λατρεία!» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

«Γκόλφω… λατρεία!» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής

Η επικοβουκολική παρωδία της αγάπης και του βουνού «Γκόλφω… λατρεία» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσιάκα, παρουσιάζεται από την Ομάδα Θεάτρου Τεχνών «Αντίσκηνο» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 21.15. Η παράσταση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου.

Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Τσιάκας, τα σκηνικά - κοστούμια η Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, την κινησιολογία η Αντζελα Καλαντζή, τη μουσική επεξεργασία το STUDIO A440, τη μουσική επιμέλεια οι Γ. Καραλάκος, Κ. Τσιάκας, τη μουσική διδασκαλία ο Γιάννης Καραλάκος και τους στίχους τραγουδιών οι Γ. Καραλάκος, Κ. Θεοδώρου, Κ. Τσιάκας. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαρία Λογαρά, τις κομμώσεις επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Αχλαδιώτης, την παραγωγή το Αντίσκηνο 2015 και το συντονισμό παραγωγής οι Βαγγέλης Καραμούστος, Μίτσα Νύκτα, Απόστολος Ντέρτσας, Ελισάβετ Πετούση.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Αχλαδιώτης, Κατερίνα Γιαννούλη, Ερρικα Γκουτενσβάγκερ, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Γιάννης Καραλάκος, Κωνσταντίνα Κουσιαρή, Γιάννης Παπανικολάου, Χρήστος Σαββίδης, Ελένη Τσιάκα - Βούλγαρη, Μιχάλης Φυγιετακης και η Ευαγγελία Φωτίου.

Η φτωχή, ορφανή (από πατέρα) και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής Γκόλφω, μια όμορφη κοπέλα που θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και μις Πήλιο (ολόκληρη!) αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός στην περιοχή, ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση. (Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, παρκέ, πλυντήριο κλπ.). Ο Ερωτας σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία, όταν στην βρύση συναντάει τον Τάσο.

Ομως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα. Η υπόθεση αρχίζει να περιπλέκεται όταν στην ιστορία εισέρχεται η Λαίδη Κλαίει η οποία έχει έρθει για να δημιουργήσει εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Πήλιο, αλλά και όταν επιστρέφει η μανά της Γκόλφως η Αστέρω από την Αθήνα η οποία έχει αντιρρήσεις για την σχέση Τάσου και Γκόλφως.

Παρά τις διαφωνίες της Αστέρως οι δύο νέοι αρραβωνιάζονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν, όταν ο Τάσος δέχεται πιεστικά προξενιά από την ύπουλη και διεφθαρμένη Βοσκοπούλα, για την εξαδέλφη του Κίτσου και κόρη του τσέλιγκα Ζήση, την Ποθούλα. Παρά την αρχική του άμεση άρνηση, ο Τάσος τελικά δελεάζεται από τη μεγάλη προίκα της Ποθούλας - ήταν πολλά τα λεφτά - και διώχνει την Γκόλφω. Η ιστορία συνεχίζει να περιπλέκεται αλλά το τέλος της παραμένει άγνωστο και εξαρτάται από την απόφαση του κοινού.

Οι συντελεστές της παράστασης διατυπώνουν ευχαριστίες στους «Γεώργιο Βλιώρα, Χρύσα Δραντάκη, Εύα Κατούνια, όλους τους τεχνικούς και το προσωπικό του Θεάτρου και του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου» παράλληλα «στους χορηγούς μας που μας στήριξαν στην προσπάθειά μας και τους χορηγούς επικοινωνίας που βοήθησαν στην προβολή της παράστασης μας».

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Live Voice Healing

Live Voice Healing
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,637,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,245,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1358,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,552,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1722,ΒΙΝΤΕΟ,1322,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1871,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9239,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8153,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,180,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,160,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1770,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,69,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6965,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6450,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,107,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,113,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1362,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3542,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,114,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,136,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1047,Eco-News,3024,GP - info,5,voice healing therapy,106,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: «Γκόλφω… λατρεία!» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής
«Γκόλφω… λατρεία!» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής
«Γκόλφω… λατρεία!» στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής
http://www.taxydromos.gr/data/news/14359487151653635926.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2015/10/blog-post_253.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2015/10/blog-post_253.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content