Στην Εισαγγελία η πρ. του ΤΕΕ Μαγνησίας για την απαγόρευση ενημέρωση των συμβούλων της ΔΕΥΑΜΒ
Όσο για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης; Οι εκπρόσωποι των θεσμών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται δύο ώρες νωρίτερα για να εγκρίνουν…χωρίς ενημέρωση, τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής.
Η πρώτη που αντέδρασε επίσημα ήταν η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα, η οποία προχώρησε στην εξής δήλωση προς τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ: “Αναφορικά με τη σημείωση της Ημερήσιας Διάταξης της 7ης Συνεδρίασης της ΔΕΥΑΜΒ η οποία αναφέρει πως «Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται και διώκεται ποινικώς οιαδήποτε διαρροή, δημοσίευση ή κατοχή υπό τρίτων, μη μελών του Δ.Σ., εγγράφων που εμπεριέχονται στις εισηγήσεις χωρίς προηγούμενη συναίνεση της Υπηρεσίας», σας ενημερώνω οτι στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ συμμετέχει το ΤΕΕ Μαγνησίας του οποίου είμαι εκπρόσωπος. Βάσει της ιδιότητας μου αυτής είμαι υποχρεωμένη να κοινοποιώ τα θέματα στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας ώστε να λειτουργώ σύμφωνα με τις αποφάσεις της και να εκφράζω τη συλλογικότητα του Φορέα.
Κατόπιν των παραπάνω σας δηλώνω ρητά πως θα πράξω τα νόμιμα ως εκπρόσωπος και αποκρούω ως απαράδεκτη τη σημείωση της Ημερήσιας Διάταξης”.


