Voice Healing by St. ploumistos

Άγχος, θυμός, ζήλια, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;

-Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;

-Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;

-Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς με την επαναστατική μέθοδο που σου προτείνω, τον συνδυασμό της φωνής με ειδικά θεραπευτικά ακούσματα και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο που αρμόζει στην περίπτωση σου, φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Κάθε ανθρώπινη φωνή είναι η εκδήλωση του κρυμμένου χαρακτήρα. Δεν είναι τα λόγια μας που επηρεάζουν τόσο πολύ τους ανθρώπους, αλλά η τονικότητα, η συχνότητα, ο λεπτοφυής ηλεκτρισμός της φωνής μας. Είναι το ίδιο και με τη μουσική. Η μουσική μεταφέρει τη συχνότητα της συνειδητότητάς μας. Έτσι επηρεάζουμε εκατοντάδες ανθρώπους, τους ελκύουμε ή τους μολύνουμε μέσα από αυτό που πραγματικά είμαστε. Το επίπεδο μας μπορεί να προσελκύσει τη συνειδητότητα του ακροατή στο δικό σου επίπεδο, προκαλώντας έτσι είτε αφύπνιση ή οπισθοδρόμηση

Πιο συγκεκριμένα 

Ηχοθεραπευτική μέθοδο του Στ. Πλουμιστού φέρνει την επανάσταση με έναν απόλυτα προσωπικό τρόπο, δημιουργώντας προσωπικά ηχητικά αρχεία που ακούει ο πελάτης και διαμορφώνει την καθημερινότητα του σε πολύ μεγάλο βαθμό, ή μεταβάλλεται η προβληματική κατάσταση δίνοντας άμεση λύση.

Μπορείτε να νιώσετε τις ευεργετικές δονήσεις του συνδυασμού ήχου - μουσικής και της φωνής του, επισκεπτόμενοι το κανάλι ploumistos video (ΕΔΩ), όπου θα έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία, ακούγοντας τις αφυπνιστικές ομιλίες του αυτοβλετίωσης και αυτογνωσίας. 

Voice Healing στο χώρο σας

Με το Voice Healing του Στ. Πλουμιστού, για την ανακούφιση με μουσική και φωνή, το πρόγραμμα συχνοτήτων (δείτε ΕΔΩ), εφαρμόζεται ταυτόχρονα η μέθοδος bars όπου ασκούνται ειδικές ελαφρές πιέσεις στα 32 ενεργειακά σημεία  στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή μας. Με το ιστορικό του ατόμου εφαρμόζουμε το "άγγιγμα των 32 ενεργειακών κέντρων στο κεφάλι", που υποστηρίζει τη ροή της περισσότερης ενέργεια στα σημεία καθώς γίνεται μία ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο μας.

Υπάρχουν ενεργειακά σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, ανακούφιση, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση μέσω νοερής απεικόνισης εικόνων και χρωμάτων (ενεργειακή θεραπεία), ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων ή και ίασης. 

Δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων ίασης (VHT)

Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, εφαρμόζει το Voice Healing όπου συνδυάζει την συχνότητα της φωνής του με ειδικά θεραπευτικά μουσικά ακούσματα για την κατασκευή Προσωπικών  Φωνητικών Αρχείων - Video, έπειτα από την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολόγιου που πρέπει να απαντήσει ο πελάτης.

Να σημειωθεί ότι για τον καθέναν δημιουργείτε ένα προσωπικό ηχητικό αρχείο που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις "κλειδιά" που δημιουργούν "ευεργετικές δονήσεις", ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Το Voice Healing ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως "συνεδρία" το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον προσωπικό χώρο του, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την μείωση προβλημάτων υγείας. 

(Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου).

Κατάλογος παραγγελίας (Voice Healing
για την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων 
 1. Δημιουργία ηχητικού αρχείου συναισθηματικής αποφόρτισης
 2. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αντικαταθλιπτικής θωράκισης
 3. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ψυχικής ισορροπίας και ενδυνάμωσης
 4. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον επαναπρογραμματισμό του νου στην Θετική σκέψη
 5. Δημιουργία ηχητικού αρχείου καθημερινής υποστήριξης με προσωπικές Θετικές Δηλώσεις 
 6. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θετικότητα, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη στην καρδιά
 7. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την αφθονία και την ευτυχίας 
 8. Δημιουργία ηχητικού αρχείου επαγγελματικής επιτυχίας
 9. Δημιουργία ηχητικού αρχείου προγραμματισμού υποσυνειδήτου - Νέος εαυτός
 10. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αλλαγής προσωπικών "προβληματικών" πεποιθήσεων 
 11. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
 12. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido - φαντασιώσεις 
 13. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για γυναίκες με προβλήματα υγείας
 14. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για άντρες με προβλήματα υγείας
 15. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης από το στρες & το επίμονο άγχος 
 16. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την προστασία από μαγεία και ξόρκια - (προσευχή)
 17. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από την αρνητική ενέργεια
 18. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση της ζωής σου με "αγγελική προστασία"
 19. Δημιουργία ηχητικού αρχείου περιορισμού ή απόρριψης εθιστικών συνηθειών (τσιγάρο -ναρκωτικά)
 20. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον περιορισμό ή την απόρριψη κρίσεων πανικού ή φόβων
 21. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης ασθενών με βαρέα νοσήματα ή από εγχειρίσεις 
 22. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την ανακούφιση πόνων από χημειοθεραπείες ή επώδυνων επεμβάσεων 
 23. Δημιουργία ηχητικού αρχείου θωράκισης της υγείας με την "ανασύσταση κυττάρων"
 24. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από προβλήματα υγείας (απάντηση σε ειδικό ερωτηματολόγιο)
Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 6945 723 523
 • Η αποστολή προσωπικού ερωτηματολόγιου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Η συνεδρία ανάλυσης του ερωτηματολογίου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου είναι διάρκειας 30 λεπτών. 
 • Η αποστολή των προσωπικών αρχείων γίνετε με e-mail ή με την αποστολή USB (στικάκι).
Τρόποι Πληρωμής
Το συμφωνημένο ποσό χρειάζεται να κατατεθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Στο καταθετήριο δεν είναι απαραίτητο να αναγράφονται προσωπικά σας στοιχεία, αν δεν το επιθυμείτε. Ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να γίνει η πληρωμή είναι με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα: Σταύρος Πλουμιστός (Global Attract)
Αρ. Λογ/σμού: 5612-076109-480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
swift bank: PIRBGRAA
----------------------------------------------------------------
Αυτοβελτίωση με Voice HealingΟ Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατονταδες εθελοντικες δοκιμές με πελατες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,40,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,78,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9152,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2326,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,35,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,474,Eco-News,2664,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
static_page
Ploumistos.com: Voice Healing by St. ploumistos
Voice Healing by St. ploumistos
Voice Healing by St. ploumistos
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/p/voice-healing-therapy-vht-by-st.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/p/voice-healing-therapy-vht-by-st.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content