Βιογραφικό Σταύρου Πλουμιστού

Ο Σταύρος Πλουμιστός* γεννήθηκε στο Βόλο και το "πνευματικό" του όνομα είναι "Ευστράτιος" - Στράτος. 

Σύντομο βιογραφικό 

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατονταδες εθελοντικες δοκιμές με πελατες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την μέθοδο μου στο www.voicehealing.gr
Για πληροφορίες και άρθρα : www.ploumistos.com
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

===================================================
Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ  

====================================================Περιληπτικό βιογραφικό 
Ο Σταύρος Πλουμιστός* γεννήθηκε στο Βόλο και το "πνευματικό" του όνομα είναι "Ευστράτιος" - Στράτος. Η καταγωγή του (από τον πατέρα του) είναι από την Ζαγορά Πηλίου και την Catania της Σικελίας. Η μητέρα του είναι η πρώτη που του δίδαξε σε πολύ μικρή ηλικία ότι [Μπορείς να γίνεις πολύ "μεγάλος".... αρκεί να να μην ξεχάσεις ότι πολύ εύκολα μπορείς να γίνεις πολύ "μικρός"...]

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με την ειδικότητα Βοηθ. Μικροβιολόγου. Είναι απόφοιτος της σχολής καλών τεχνών ΑΒC, έχει φοιτήσει στη σχολή ART DECORATION στο Παρίσι, ενώ είναι απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Μιλάει Γαλλικά. 

Μέντορας του από την ηλικία των 19 ετών ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος με τον οποίο και συνεργάστηκε την "χρυσή" περίοδο της "Μέδουσας". Ως "καλλιτεχνικός πατέρας του"  από την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή κοινωνικής κριτικής με τον τίτλο "Κακίες για Κυρίους και Κυρίες" το 1989 στο ράδιο Ακρόαμμα 99.8 Fm στο Βόλο, μέχρι και στα πρώτα βήματα του κάνοντας show πίστα (τον σκηνοθέτησε και του έδωσε κείμενα του Γιώργου Παυριανού) συνεργαζόμενος με πολλούς καλλιτέχνες σε νυχτερινά μαγαζιά (Δούκισα, Τζένη Βάννου, Κώστας Κυρμιζής. Βασίλης Καρράς, κ.α).

Είναι αυτοδίδακτος δημοσιογράφος, ξεκινώντας από τις κοσμικές στήλες των τοπικών εφημερίδων από το 1990 έως και το 2000 και φτάνοντας στις σημερινές του δημοσιογραφικές ασχολίες με το site του www.ploumistos.com

Έχει παρακολουθήσει πλήθος ειδικών σεμιναρίων Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, έχει πιστοποιηθεί με πάνω από εκατό συμμετοχές του σε εδικά σεμινάρια με θέμα την φωνητική εικόνα, την γλώσσα του σώματος, Αυτοβελτίωση - Ψυχολογική υποστήριξη - Προσωπική Εξέλιξη - Κβαντική ψυχολογία -  Life Coach.

Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος και Παραγωγός-Παρουσιαστής Ραδιοτηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων από το 1989 σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.


συνοπτικά...
 • Έχει ξεπεράσει τις 3500 συνεντεύξεις από καλλιτέχνες έως πολιτικούς και από ακαδημαϊκούς μέχρι παιδιά "θαύματα". 
 • Είναι ο πρώτος ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ελλάδα που έκανε ραδιοφωνικές φάρσες το 1993 στο 9,86 Fm (Βόλος).
 • Έχει παρουσιάσει από το 1990 πάνω από 4500 εκδηλώσεις.
 • Έχει στο ενεργητικό πάνω από 25 παραγωγές και ραδιοφωνικούς τίτλους εκπομπών. 
 • Ο ίδιος έχει επιμεληθεί και έχει παρουσιάσει πάνω από 12 τηλεοπτικά προγράμματα από το 1995 έως και σήμερα. 
 • Από το 1996 μέχρι και σήμερα έχει διοργανώσει πάνω από 235 συναυλίες κοινωνικού χαρακτήρα και πάνω 12 καλλιτεχνικά φεστιβάλ.
 • Έχει διοργανώσει και παρουσιάσει με επιτυχία πάνω από 10 ραδιομαραθωνίους για το ορφανοτροφείο Βόλου, την one erth, την actionaid, την ΕΛΕΠΑΠ, Στέγη Ανηλίκων, Γηροκομείο Βόλου, κ.α 
 • Έχει πραγματοποιήσει ήδη 12 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής (με έργα φτιαγμένα με στάχτη από τσιγάρα και κάρβουνο). 
 • Έχει διατελέσει Σύμβουλος και Διευθυντής Προγράμματος Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών.
 • Έχει παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια με θέμα την συμπεριφορά των ανθρώπων σε σχέση με το φέρεσθαι και την γλώσσα του σώματος και γι αυτό τον λόγο έχει συνεργαστεί (πιλοτικό πρόγραμμά) ως εξωτερικός συνεργάτης - Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης, σε άτομα με "προβληματισμό" σεξουαλικού προσδιορισμού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου υπό την Διεύθυνση της αείμνηστης Βάσως Ζούμπου, που ήταν και η μέντορας του. 
 • Από το 1993 μελετά και παρατηρεί το φέρεσθαι των ανθρώπων σε σχέση με την γλώσσα του σώματος, την φωνή και την γενική συνολική τους εικόνα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα.
 • Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ερευνητής και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication Strategy" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο Συμβουλευτικό Κέντρο Αυτοβελτίωσης στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι", μετά από ειδική μελέτη τριών ετών η οποία δημοσιεύθηκε αποσπασματικά σε περιοδικά και εφημερίδες, προσφέροντας σεμινάρια για το φέρεσθαι σε σχέση με την γλώσσα του σώματος, την φωνητική εικόνα ενός ανθρώπου και την εφαρμογή του σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης Ζωής (Επιχειρήσεις, Πολιτική, Καθημερινότητα).
 • Ενδεικτικοί πελάτες του:(Επιμελητήριο Μαγνησίας, Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο, Δήμος Καλαμαριάς, Κέντρο Βasma Λάρισας, Ρόμβος ε.π.ε Αθήνα, Τεχνική Ελλάς Α.Ε, Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής Ελλάδος (Λάρισα), Interamerican, PRAthensproduction, Καλλιτεχνικός Οργανισμός Δήμου Βόλου, Unilevers Αθήνα, Όμιλος Κολημήτρα Βόλος, Νet Ρhone Βόλος, Δ.Ι.Ε.Κ Βόλου, AthensInteractive, ALPHATV, ALTERTV, κ.α).
 • Την τηλεοπτική σαιζόν 2004-2005-2006 συνεργάστηκε ως Διευθυντής του  Συμβουλευτικού Κέντρου Ευ Φέρεσθαι, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA (στις εκπομπές «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες» με τον Αντρέα Μικρούτσικο και «Με την καλή έννοια…βέβαια!» με τον Δημήτρη Παπανώτα), ενώ προσκλήθηκε και από άλλα τηλεοπτικά κανάλια (MEGA-SEVEN-TV10- TV100-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΝΕΤ-, ΕΤ 1, ΕΤ 3, ΑΝΤ1, ALTER, κ.λ.π) για να καταθέσει την άποψη του σε θέματα Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Εξέλιξης η Σημειολογική Ανάλυση για την γλώσσα του σώματος που αφορούσε πρόσωπα, η καταστάσεις.
 • Τις τηλεοπτικές σαιζόν 2005-2007 συνεργάστηκε ως guest της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις για την σημειολογική ανάλυση των παιχτών του ριάλιτι show big brother και στον ALPHA στην μεσημεριανή εκπομπή Κους-Κους με την Κατερίνα Καραβάτου για θέματα επικαιρότητας.
 • Από τον Μάρτιο του 2006 αναβάθμισε το Ευ Φέρεσθαι προσφέροντας Συνεδρίες Συμβουλετικής & Προσωπικής Καθοδήγησης, (φέρεσθαι, γλώσσα του σώματος, πειστικότητα, φωνητική εικόνα, αντιληπτική ικανότητα, κοινωνική προσέγγιση), έχοντας στόχο να βοηθήσει τους πελάτες του, να βελτιώσουν την ικανότητα τις επικοινωνίας τους και να αναπτυχθούν προσωπικά. Πελάτες του είναι διακεκριμένοι επιχειρηματίες, πολιτικοί, καλλιτέχνες και απλοί πολίτες που δεν μπορούν να αναφερθούν λόγω των προσωπικών δεδομένων (συμβόλαιο σιωπής).
 • Από τις αρχές του 2007 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Εξέλιξης ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ, εκπαιδεύει το προσωπικό εταιρειών στους τομείς της επικοινωνίας, τις παροχής υπηρεσιών και των πωλήσεων, είναι σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (προσλήψεων προσωπικού σε επιχειρήσεις), σύμβουλος για την πειστική εικόνα πολιτικών, στελεχών, καλλιτεχνών, παρουσιαστών και επαγγελματιών. 
 • Παράλληλα παραμένει σύμβουλος τηλεοπτικών παραγωγών και συνεχίζει να ασχολείται με την παραγωγή και παρουσίαση ραδιοτηλεοπτικών ψυχαγωγικών προγραμμάτων. Έχει συμμετάσχει είτε ως καλεσμένος, είτε ως συνεργάτης, σε πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών για θέματα διαμόρφωσης προσωπικής εικόνας, ενώ συνεχίζει να αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για τον ίδιο λόγο.
 • Το 2008-2009 συνεργάστηκε ως guest με την εκπομπή του ALTER «πολύ μπλα-μπλα» με την Φαίη Σκορδά.
 • Το 2009 η συμβατική παιδική εφημερίδα grande piccolo news που δημιούργησε θα γίνει ιντερνετικό δίκτυο εφημερίδων και ως ο Γεν. Διευθυντής του  Δικτύου Ενημέρωσης www.gpnews.gr θα δημιουργήσει σταδιακά, τέσσερα διαφορετικά site (ploumistos.com - proothisi - thiliko - destoparto).
 • Από το 2010 του ζητήθηκε και ανέλαβε επιλεκτικά καλλιτεχνικές ομάδες - group για την προώθηση τους.
 • Το 2010 είναι χρονιά "σταθμός" γιατί αποδέχεται το "Δώρο" του Δημιουργού, μέσα από μια επίπονη χρονική διαδικασία ετών η οποία θα τον λυτρώσει και θα το εντάξει στη συμβουλευτική  Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Εξέλιξης ατόμων για να βοηθήσει όποιον το έχει ανάγκη. 
 • Το 2012 προσκλήθηκε ως σύμβουλος τηλεοπτικών προγραμμάτων στη RAI1 για την σημειολογική ανάλυση των παρουσιαστών της.
 • Από το 2012 αναλαμβάνει ως διαισθητικός σύμβουλος το promo tour εκδόσεων με διοργανώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με τις εκδόσεις Λιβάνη. 
 • Από το 2013 ανέλαβε την πλήρη οργάνωση των γραφείων και ομάδων υποστήριξης και επικοινωνίας πολιτικών προσώπων.
 • Το 2015 δημιούργησε την  GLOBAL ATTRACT την νέα του εταιρεία στην οποία έχει εντάξει όλες τις δραστηριότητες του μέσα σε αυτήν.
 • Στο youtube το κανάλι του ploumistos video έχεις χιλιάδες μέλη υποστηρικτές και παρουσιάζει εκτός των άλλων τα ηχητικά του βίντεο που εντάσσονται στην προσωπική μεθοδολογία του Voice Healing Therapy (ηχοθεραπευτική συχνότητα ίασης).
*Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός είναι ο πρώτος διαισθητικός σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης στην Ελλάδα με προσωπική μέθοδο "New registration of personal beliefs" (Νέα εγγραφή προσωπικών πεποιθήσεων) σε συνδυασμό με διαισθητική αρωγή και βαθιά χαλάρωση και "Life plan development counseling" (συμβουλευτική ανάπτυξης προσωπικού πλάνου ζωής).Ο μόνος τρόπος θεραπείας είναι η θεραπεία λανθασμένων και καταστρεπτικών αναμνήσεων που μας κατευθύνουν στο να πιστεύουμε κάτι που δεν είναι αληθινό πια και μπλοκάρει την ζωή μας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν προσωπικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ


"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2075,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1852,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,892,Κόσμος,10055,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,604,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3191,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2883,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
static_page
Ploumistos.com: Βιογραφικό Σταύρου Πλουμιστού
Βιογραφικό Σταύρου Πλουμιστού
Βιογραφικό Σταύρου Πλουμιστού
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/p/blog-page_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/p/blog-page_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content