Πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την διαφυγή μας, όταν ξεσπάσει η κρίση

Πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την διαφυγή μας, όταν ξεσπάσει η κρίση

👉Όταν ξεσπάσει η κρίση, θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να διαφύγουμε από την επικίνδυνη περιοχή. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε καλά τη διαδρομή και τους κινδύνους που ενδεχομένως θα συναντήσουμε. Παράλληλα, θα πρέπει να έχουμε οργανώσει σωστά και τις προμήθειες που θα έχουμε μαζί μας.

Υπάρχουν πέντε παράγοντες που αξίζει να λάβουμε υπόψη όταν θα σχεδιάσουμε τη διαφυγή μας:

1. Η καλύτερη διαδρομή και η επιλογή εναλλακτικών δρόμων.

Οι αυτοκινητόδρομοι των μεγάλων πόλεων πρέπει να αποφεύγονται, καθώς είναι εύκολο να μποτιλιαριστούν. Όσο μεγάλος και αν είναι ένας δρόμος, σε καταστάσεις πανικού είναι σίγουρο ότι θα μπλοκαριστεί από τα πολλά αυτοκίνητα. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε και τους κατάλληλους παράδρομους που θα μας οδηγήσουν στον προορισμό μας. Ωστόσο, αν κριθεί απαραίτητο ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το όχημα μας για να συνεχίσουμε την διαδρομή περπατώντας. Είναι ένα ενδεχόμενο που ίσως τελικά δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε.

2. Πότε και πως πρέπει να ταξιδεύουμε.

Το ταξίδι το βράδυ είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν βρεθούμε στον δρόμο σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πρέπει να προσέχουμε για πιθανές ομάδες παρανόμων που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Οπότε, όσο λιγότερε βλέμματα μας βλέπουν και παρακολουθούν τις κινήσεις μας τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, το σκοτάδι θέλει προσοχή και μπορεί να επηρεάσει την όραση και τον τρόπο που κινούμαστε.

3. Τι προμήθειες να έχουμε μαζί μας.

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Όμως σε μια μεγάλη διαδρομή είναι ανέφικτο να μπορέσουμε κουβαλήσουμε όλο το νερό που θα καταναλώσουμε. Μια καλή εναλλακτική λύση είναι να σχεδιάσουμε την διαδρομή μας ώστε να υπάρχουν κατά μήκος της, λίμνες και ποτάμια. Με την χρήση ενός φίλτρου ή δισκίων καθαρισμού του νερού θα είναι καλύτερα, αφού αυτά είναι ελαφρύτερα και παίρνουν λιγότερο χώρο στο σακίδιο μας.

Για το θέμα των τροφίμων, πρέπει να έχουμε τροφές έτοιμες για κατανάλωση που δεν θα χρειαστεί να τις μαγειρέψουμε. Για τις υπόλοιπες προμήθειες σε ρούχα και εργαλεία η επιλογή τους θα πρέπει να έχει γίνει με φειδώ ώστε να μην κουβαλάμε περιττό βάρος που θα μας ταλαιπωρήσει για να το μεταφέρουμε.

4. Δημιουργία κατασκήνωσης και προφυλάξεις.

Αν ο προορισμός μας απαιτεί ταξίδι πολλών ημερών, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή για τα σημεία που θα επιλέξουμε να κατασκηνώσουμε. Δεν πρέπει να είναι κοντά σε δρόμο που οι πιθανότητες να μας βρούν είναι μεγάλες. Επίσης, ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το θέμα της φωτιάς, ειδικά εάν είναι χειμώνας, αφού μπορεί εύκολα να αποκαλύψει τη θέση μας. Μια καλή τεχνική είναι να δημιουργήσουμε φωτιά τύπου Ντακότα. Αυτό γίνετε αν σκάψουμε δυο τρύπες και κάνουμε μια σήραγγα μεταξύ τους. Η μία τρύπα θα είναι για τη φωτιά, ενώ η άλλη θα είναι για να αφήνει τον αέρα να περνά. Εκτός από την εκπομπή λιγότερου καπνού, η τρύπα τύπου Ντακότα κρύβει καλύτερα και την φλόγα της φωτιάς.

5. Αναζήτηση τροφής και προμηθειών.

Είναι σημαντικό να υπάρχει και το Plan B σε περιπτώσει που χαθούν όλες μας οι προμήθειες. Θα πρέπει να έχουμε υπολογίσει σε ένα τέτοιο ακραίο ενδεχόμενο από που θα μπορέσουμε να βρούμε τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσουμε. Αυτό μπορεί να είναι η κατοικία ενός φίλου ή ένα σημείο που έχουμε κρύψει προμήθειες και το γνωρίζουμε μόνο εμείς.

Το διάβασα στο epiviosi.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την διαφυγή μας, όταν ξεσπάσει η κρίση
Πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την διαφυγή μας, όταν ξεσπάσει η κρίση
Πέντε παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την διαφυγή μας, όταν ξεσπάσει η κρίση
https://i.ytimg.com/vi/h7d3Nt2GlcY/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/h7d3Nt2GlcY/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_91.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_91.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content