Χαμός στη Βουλή με τον Κ.Γρηγοριάδη: «Ο Β.Μαρινάκης κυβερνά αυτόν το τόπο και η κυβέρνηση τον υπερασπίζεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στη Βουλή με τον Κ.Γρηγοριάδη: «Ο Β.Μαρινάκης κυβερνά αυτόν το τόπο και η κυβέρνηση τον υπερασπίζεται» (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Ένταση επικράτησε χθες στη Βουλή κατά τη διάρκεια της παρέμβαση του εκπροσώπου του ΜέΡΑ24, Κ.Γρηγοριάδη, ο οποίος σχολιάζοντας την εισβολή μπράβων στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κυβερνά την Ελλάδα.

Συγκριμένα το επεισόδιο στην Ολομέλεια ξεκίνησε όταν κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου ο Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος είναι επαγγελματίας ηθοποιός, ισχυρίστηκε πως «ο Μαρινάκης κυβερνά αυτό τον τόπο». Με αφορμή την βίαιη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου από ομάδα «φουσκωτών». Το τεκμηρίωσε μάλιστα λέγοντας:

«Πώς προκύπτει ότι ο κ. Μαρινάκης κυβερνά αυτόν τον τόπο; Το ξέρουμε, διότι ο κ. Μαρινάκης εδώ και μια εβδομάδα, στέλνει υπαλλήλους του, πλαισιωμένος από μπράβους του, να σταματάνε παραστάσεις, λογοκρίνοντας τα θέατρα τα οποία τόλμησαν να τον σατιρίσουν, γυρίζοντάς μας έτσι σε εποχές βαθιού παρακράτους, αμέσως μετά τον Εμφύλιο ή ακόμα χειρότερα, αν προτιμάτε, σε εποχές Μεταξικής Δικτατορίας, λίγο πριν την έλευση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Και αντί τελικά, όπως θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτεία, να ασκηθεί οποιαδήποτε ποινική δίωξη ή οποιαδήποτε τελικά παρέμβαση της, υποτίθεται, ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης -πόσο ανεξάρτητη μπορεί να είναι όταν εσείς διορίζετε από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον Πρόεδρο της Επικρατείας, μέχρι όλα τα μέλη του Αρείου Πάγου και όλα τα μέλη του Συμβουλίου της Επικρατείας- αντί να κινηθεί η δικαιοσύνη αυτεπαγγέλτως, η μόνη αντίδραση -και μάλιστα αντίδραση η οποία σας εκθέτει αγρίως- ήταν αυτή του Κυβερνητικού σας Εκπροσώπου, ο οποίος βεβαίως εκτέθηκε και ο ίδιος ανεπανόρθωτα.

Τι είπε; Κατηγόρησε την κ. Σταμάτη -βλέπε τον κ. Μαρινάκη, γιατί υπάλληλός του είναι- για αυτοδικία. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η κ. Σταμάτη, κατά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, διέπραξε αυτοδικία, ποιο ακριβώς ήταν το αδίκημα το οποίο δίκασε η κ. Σταμάτη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της «Μητσοτάκης ΑΕ»; Ποιο ήταν το αδίκημα; Η ελεύθερη σάτιρα που επιχείρησε να κάνει ο Ζαραλίκος σε ένα, υποτίθεται, ελεύθερο θέατρο της πατρίδας μας;».



«Οι 5 παρασιτικοί ολιγάρχες τολμούν να στέλνουν την κάθε κ.Σταμάτη, συνεπικουρούμενη από μπράβους σε θέατρα τα οποία απλώς σατιρίζουν ή ασκούν κριτική σ’ αυτούς τους παρασιτικούς ολιγάρχες», ανέφερε ο Κλ.Γρηγοριάδης και συνέχισε: «δημιουργήσατε, λοιπόν, με κοινοβουλευτικές ενέργειες -και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο- το περιβάλλον, όπου ο κάθε παρασιτικός ολιγάρχης καναλάρχης, μπορεί ωραιότατα να τρομοκρατεί με τέτοιες μεθόδους τον καλλιτεχνικό χώρο, επιβάλλοντας τελικά την αυτολογοκρισία.

Το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μαρινάκης στον κ. Ζαραλίκο την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ότι αν δεν συμμορφωθεί στον τσαμπουκά που του πουλήθηκε, τον περιμένουν ακόμη χειρότερα. Και ξέρουμε πώς τα εννοεί ο κ. Μαρινάκης «τα ακόμα χειρότερα», από την περίπτωση του NOOR 1 ή 2 ή δεν ξέρω πώς αλλιώς λέγεται, με τους έντεκα μάρτυρες που κανείς δεν κατέθεσε ποτέ. Δυστυχώς, φοβάμαι πως το μήνυμα αυτό δεν είχε αποδέκτη, κύριε Πρόεδρε, μόνο τον κ. Ζαραλίκο, αλλά όλους ανεξαιρέτως τους καλλιτέχνες αυτής της χώρας, που επιμένουν να σκέφτονται και να εκφράζονται ελεύθερα. Αν απαγορεύσετε ακόμη και στην τέχνη να ασκεί κριτική, θα πρέπει τελικά να αναλογιστείτε σοβαρά τι είδους πολίτευμα εγκαθίσταται σιγά-σιγά σε αυτή τη χώρα. Πάντως Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, με συγχωρείτε, δεν το λες».

Σε όλα αυτά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης απάντησε πως «στο ναό της Δημοκρατίας όπου μπορούμε να συζητάμε τα πάντα, όπως είναι η Βουλή, καλό θα ήταν όταν κατηγορούμε πολίτες αυτής της χώρας, να παρουσιάζουμε και ιδιαίτερα στοιχεία. Διαφορετικά, η κάθε κατηγορία στοχεύει τους πολίτες αυτούς, με αποτέλεσμα ίσως να δημιουργούμε στρεβλή εικόνα, που αυτό θα μπορούσε να έχει την οποιαδήποτε συνέπεια. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάζουμε στοιχεία, όταν κατηγορούμε πολίτες σε αυτή τη χώρα».

Με τον Κ.Γρηγοριάδη να απαντά: «Υπερασπίζεστε σοβαρά, σε αυτόν τον χώρο, τον κ. Μαρινάκη; Το κάνετε αυτό εν συνειδήσει σας; Γιατί αυτό ξεμπροστιάζει τα πάντα. Τι άλλο να πω; Αν θέλετε, άρετέ μου αυτή τη στιγμή τη Βουλευτική ασυλία, έχετε κάθε πλειοψηφία να το κάνετε, και στείλτε με στη δικαιοσύνη να δείτε τι θα κάνω εγώ με τον κ. Μαρινάκη. Ευχαριστώ».


Το διάβασα στο pronews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Χαμός στη Βουλή με τον Κ.Γρηγοριάδη: «Ο Β.Μαρινάκης κυβερνά αυτόν το τόπο και η κυβέρνηση τον υπερασπίζεται» (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαμός στη Βουλή με τον Κ.Γρηγοριάδη: «Ο Β.Μαρινάκης κυβερνά αυτόν το τόπο και η κυβέρνηση τον υπερασπίζεται» (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαμός στη Βουλή με τον Κ.Γρηγοριάδη: «Ο Β.Μαρινάκης κυβερνά αυτόν το τόπο και η κυβέρνηση τον υπερασπίζεται» (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2021/12/10/befunky-collage-2-4.jpg?itok=cHjxplb1
https://i.ytimg.com/vi/cwyID22DD_g/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_75.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/12/blog-post_75.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content