ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ που ζήτησαν οι επιστήμονες - "Θα έχετε πρόσβαση το 2076"

ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ που ζήτησαν οι επιστήμονες - "Θα έχετε πρόσβαση το 2076"

👉Ο Νόμος περί Ελευθερίας Πληροφοριών ( FOIA ) είναι ένας ομοσπονδιακός αμερικανικός νόμος περί ελευθερίας πληροφοριών που απαιτεί την πλήρη ή μερική αποκάλυψη πληροφοριών και εγγράφων της αμερικανικής κυβέρνησης, που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί προηγουμένως, κατόπιν αιτήματος.

Τι συνέβη όμως σύμφωνα με το Reuters;;;

Τα αιτήματα χρειάζονται χρόνο για να ικανοποιηθούν, όταν, ωστόσο, μια ομάδα επιστημόνων ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να μοιραστεί τα δεδομένα στα οποία βασίστηκε για την αδειοδότηση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τυπικής γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας.

Περισσότερο από 55 χρόνια!!! Αυτός είναι το χρονικό διάστημα, μέσα στο οποίο, ο Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων (FDA) προτείνει ότι θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα επανεξέτασης και αποδέσμευσης του θησαυρού εγγράφων που σχετίζονται με το εμβόλιο και ανταποκρίνονται στο αίτημα. Εάν ένας ομοσπονδιακός δικαστής στο Τέξας συμφωνήσει, οι ενάγοντες της Δημόσιας Υγείας και των Επαγγελματιών Ιατρών για την, Διαφάνεια μπορούν να περιμένουν για να δουν το πλήρες αρχείο μέχρι το 2076.

Αυτά τα γράφει το πρακτορείο Reuters.

Ο νόμος FOIA του 1967 απαιτεί από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να απαντούν σε αιτήματα πληροφοριών εντός 20 εργάσιμων ημερών. Ωστόσο, ο χρόνος που χρειάζεται για να λάβετε τα έγγραφα «θα ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα του αιτήματος και τυχόν συσσωρευμένα αιτήματα που εκκρεμούν ήδη στην υπηρεσία», σύμφωνα με τον κεντρικό ιστότοπο της κυβέρνησης FOIA .

Οι δικηγόροι του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπούν την FDA σημειώνουν στα δικαστικά έγγραφα ότι οι ενάγοντες αναζητούν μια τεράστια ποσότητα υλικού που σχετίζεται με το εμβόλιο – περίπου 329.000 σελίδες!!!

Οι ενάγοντες, μια ομάδα περισσότερων από 30 καθηγητών και επιστημόνων από πανεπιστήμια συμπεριλαμβανομένων των Yale, Harvard, UCLA και Brown, κατέθεσαν μήνυση τον Σεπτέμβριο στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για τη Βόρεια Περιφέρεια του Τέξας, ζητώντας ταχεία πρόσβαση στα αρχεία. Λένε ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών θα μπορούσε να βοηθήσει να καθησυχαστούν οι σκεπτικιστές του εμβολίου ότι το εμβόλιο είναι πράγματι «ασφαλές και αποτελεσματικό και, επομένως, να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο εμβόλιο της Pfizer».

O FDA όμως ισχυρίζεται πως τα αρχεία πρέπει να αναθεωρηθούν για να διαγραφούν «εμπιστευτικές επιχειρηματικές και εμπορικές πληροφορίες της Pfizer ή της BioNTech και προσωπικές πληροφορίες απορρήτου ασθενών που συμμετείχαν σε κλινικές δοκιμές», έγραψαν οι δικηγόροι του DOJ σε κοινή έκθεση που κατατέθηκε την Δευτέρα.Ο FDA προτείνει την κυκλοφορία 500 σελίδων το μήνα σε κυλιόμενη βάση, ισχυριζόμενος ότι το υποκατάστημα που θα χειριζόταν την αναθεώρηση έχει μόνο 10 υπαλλήλους και αυτή την στιγμή επεξεργάζεται περίπου 400 άλλα αιτήματα FOIA.

ΑΡΑΓΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;;;

Οι δικηγόροι των εναγόντων υποστηρίζουν ότι το αίτημά τους πρέπει να είναι ύψιστης προτεραιότητας και ότι ο FDA θα πρέπει να δημοσιεύσει όλο το υλικό το αργότερο στις 3 Μαρτίου 2022.

«Αυτή η περίοδος 108 ημερών είναι ο ίδιος χρόνος που χρειάστηκε ο FDA για να εξετάσει τα έγγραφα που ανταποκρίνονται στο πολύ πιο περίπλοκο έργο της αδειοδότησης του εμβολίου COVID-19 της Pfizer», έγραψε η πλευρά των εναγόντων.

«Ολόκληρος ο σκοπός της FOIA είναι να διασφαλίσει την κυβερνητική διαφάνεια», συνέχισαν, «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μεγαλύτερη ανάγκη για διαφάνεια από την άμεση αποκάλυψη των εγγράφων, στα οποία βασίζεται ο FDA για την αδειοδότηση ενός προϊόντος, με βάση το οποίο πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανών κινδυνεύουν με απώλεια της καριέρας τους, του εισοδήματός τους, της στρατιωτικής τους θητείας και πολύ χειρότερα, αν δεν το κάνουν.

Υποστηρίζουν επίσης ότι ο Τίτλος 21, υποκεφάλαιο ΣΤ των κανονισμών του ίδιου του FDA ορίζει ότι ο οργανισμός «πρέπει να καθιστά «άμεσα διαθέσιμα» όλα τα έγγραφα στα οποία βασίζεται η αδειοδότηση ενός εμβολίου».

Δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος του κοινού για το εμβόλιο, οι δικηγόροι των εναγόντων λένε ότι ο FDA «έπρεπε να προετοιμαστεί να δημοσιοποιήσει (τα δεδομένα) ταυτόχρονα με την αδειοδότηση. Αντίθετα, έκανε το αντίθετο».

Αναμένεται η συνέχεια…

Το διάβασα στο el.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,501,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2095,ΑΠΟΨΕΙΣ,104,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,155,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,839,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,199,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,913,ΒΙΝΤΕΟ,325,ΒΟΛΟΣ,98,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1856,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,214,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1889,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,41,ΕΡΕΥΝΕΣ,70,ΖΩΗ,225,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,82,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,85,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,952,Κόσμος,10099,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,54,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,636,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1646,Πολιτική,6934,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6173,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,83,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,65,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1232,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3219,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,76,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,117,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,726,Eco-News,2900,GP - info,5,voice healing therapy,61,
ltr
item
Ploumistos.com: ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ που ζήτησαν οι επιστήμονες - "Θα έχετε πρόσβαση το 2076"
ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ που ζήτησαν οι επιστήμονες - "Θα έχετε πρόσβαση το 2076"
ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΧΕΙΟ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ που ζήτησαν οι επιστήμονες - "Θα έχετε πρόσβαση το 2076"
https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2021-02-24/rosiko_emvolio_123.jpg?itok=KfS4NNGv
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/11/2076.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/11/2076.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content