Αυτοί πληρώνουν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια – «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων

👉Ιδού η αλήθεια από τους ίδιους και τα σάιτ τους!!! 

👉Ιδού η αλήθεια από τους ίδιους και τα σάιτ τους!!! Το Ίδρυμα Rockefeller εξέδωσε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας νέα χρηματοδότηση ύψους 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων για, μεταξύ των άλλων, «την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για την υγεία» και «συγκεχυμένων, ανακριβών και επιβλαβών πληροφοριών που διαδίδονται με μια άνευ προηγουμένου ταχύτητα και κλίμακα και απειλούν την υγεία και την ευημερία των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο».

Οι διεθνιστές λοιπόν ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ του Ιδρύματος Rockefeller χρηματοδοτούν κατά της παραπληροφόρησης και ίσως υπέρ των μισθών συγκεκριμένων ομίλων ή ατόμων που χαρακτηρίζουν ειδήσεις ως ψευδείς. Το ίδιο προφανώς θα πράττει ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει… αδυναμία στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα. Ενδεχομένως στο μέλλον βγουν ακόμα περισσότερες επίσημες ανακοινώσεις.


Η ανακοίνωση των Ροκφέλερ:

Το Ίδρυμα Rockefeller ανακοινώνει νέα χρηματοδότηση ύψους 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης του Covid-19 στις ΗΠΑ, την Αφρική, την Ινδία και τη Λατινική Αμερική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και της παραπληροφόρησης – συγκεχυμένες, ανακριβείς και επιβλαβείς πληροφορίες που εξαπλώνονται με πρωτοφανή ταχύτητα και κλίμακα και απειλούν την υγεία και την ευημερία των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Η ανακοίνωση ανταποκρίθηκε άμεσα στην συμβουλή του επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών για την οικοδόμηση ενός υγιούς περιβάλλοντος πληροφοριών , το οποίο απαιτεί προσπάθεια «ολόκληρης της κοινωνίας», ώστε οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να γνωρίζουν τι να κάνουν – και να εμπιστεύονται τις πηγές που ακούνε κατά την διάρκεια καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία.

«Προσδιορίζοντας την παραπληροφόρηση ως πρόκληση για την συλλογική μας υγεία, η καθοδήγηση του επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών ενισχύει το ρόλο του Ιδρύματος Rockefeller στην επένδυση με σκοπό τις παρεμβάσεις δημόσιας υγείας βάσει συγκεκριμένων δεδομένων για την αντιμετώπιση των μοναδικών προκλήσεων του σημερινού περιβάλλοντος των μέσων ενημέρωσης», δήλωσε ο Bruce Gellin, επικεφαλής της παγκόσμιας στρατηγικής δημόσιας υγείας στο Ίδρυμα Rockefeller.

Η χρηματοδότηση θα υποστηρίξει (…) την αντιμετώπιση ανακριβών πληροφοριών και την έρευνα για να κατανοήσουμε πώς οι ανακριβείς πληροφορίες για την υγεία επηρεάζουν τις διαδικτυακές και μη συμπεριφορές, το πραγματικό κόστος της παραπληροφόρησης σχετικά με την υγεία, τις οικονομικές συνέπειες και ποιες στρατηγικές μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση και την διαχείριση ανακριβών και επιβλαβών πληροφοριών από κακόβουλες πηγές.

Τα χρηματοδοτούμενα έργα θα αποτελέσουν την βάση για σύγχρονα δίκτυα πληροφοριών και επικοινωνίας που θα εξυπηρετούν καλύτερα τους ανθρώπους, όντας καλύτερα προετοιμασμένα για να ενθαρρύνουν δράσεις και συμπεριφορές που είναι απαραίτητες για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της δημόσιας υγείας. Λεπτομερείς πληροφορίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2021.


Να εμπιστευτεί λοιπόν η κοινωνία τους Ροκφέλερ και τους υπολοίπους διεθνιστές που καθημερινά «ΛΙΩΝΟΥΝ» από την αγωνία τους για την υγεία των πολιτών στα κράτη του πλανήτη!!!

Και μην ξεχνάτε: Θα εισακούτε μόνο την μοναδική πηγή αλήθειας που σύμφωνα με τους πολιτικούς ηγέτες κρατών είναι οι κυβερνήσεις και οι «ειδικοί» που έχουν επιλέξει ή όμιλοι «διασταύρωσης ειδήσεων» που συνεργάζονται με διεθνείς πλατοφόρμες, οι οποίοι, όπως είδατε, έχουν ικανότατους χρηματοδότες!!!

Ποιος επιβάλλει την κοσμοθεωρία του;;; Ακριβώς! Ο έχων τα χρήματα!


Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτοί πληρώνουν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια – «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων
Αυτοί πληρώνουν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια – «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων
https://www.skai.gr/sites/default/files/styles/large/public/2020-03/coronavirus_mural_ap_20074474860803.jpg?itok=Hi-Y_aKO
https://i.ytimg.com/vi/MPBwtdI34_4/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_976.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/blog-post_976.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content