Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» - Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!

Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» - Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!

👉Ένα κλίμα τρομοκρατίας, τρέλας και παράνοιας ζούμε (ξανά) τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, καθώς εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα η κυβέρνηση έχει επιστρέψει στην κινδυνολογία και στην κρουσματολογία, όπως τη ζήσαμε κυρίως τον Μάρτιο του 2020.

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, μαγαζιά μόνο για εμβολιασμένους, απειλές και πολλά ακόμα... Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει κηρύξει ανοιχτά «πόλεμο» στους ανεμβολίαστους και διχάζει την κοινωνία με τα μέτρα που παίρνει.

 

Ήδη οι ανεμβολίαστοι κατηγορούν τους εμβολιασμένους και οι εμβολιασμένοι τους μη εμβολιασμένους, «διαίρει και βασίλευε» που λέει και η ιστορική φράση.

Την ίδια ώρα οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι και δείχνουν πως παρά το κλίμα τρομοκρατίας οι νεκροί από Covid-19 το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ελάχιστοι και σε αυτό έχουν συμβάλει τόσο ο εμβολιασμός και η φυσική ανοσία που έχει αποκτήσει ο πληθυσμός, όσο και η ίδια η νόσος που μετά από 2 χρόνια δείχνει λιγότερη θανατηφόρα, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα είναι δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα από βρετανική και έχει δηλαδή θνητότητα περίπου 0,2%!

Χαρακτηριστική η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σύμφωνα με την οποία καταγράφηκαν 1.553 νέα κρούσματα (αριθμός υψηλός), αλλά μόλις 8 θάνατοι και 134 διασωληνωμένοι.

Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε γι' ακόμη μια φορά πως τα περισσότερα πλέον κρούσματα αφορούν νέους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό περνούν χωρίς συμπτώματα τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα στην Ελλάδα πλέον έχει εμβολιαστεί το 52% του πληθυσμού (με μια δόση) και ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών έχει νοσήσει. Ουσιαστικά το 70% που επικαλείται η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων για να κτιστεί το τείχος ανοσίας έχει επιτευχθεί. Παρόλα αυτά, όπως έχουμε τονίσει στο pronews.gr, πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο κορωνοϊός είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται και άρα δεν μπορείς να κτίσεις τείχος ανοσίας, αντιθέτως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως η γρίπη και ήδη πολλές χώρες έχουν αλλάξει στρατηγική.

Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αρνείται την πραγματικότητα και επιβάλει δικτατορικά μέτρα για να αυξήσει τους εμβολιασμούς καταπατώντας ουσιαστικά κάθε ελευθερία του ανθρώπου, αφού τους αναγκάζει -με έμμεσο ή άμεσο τρόπο- να βάλουν φαρμακευτική ουσία στο σώμα τους χωρίς να το επιθυμούν. Κάτι το οποίο είναι αντίθετο με τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Να σημειώσουμε πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση αποτρέπει τους πολίτες από το να πάνε στα εμβολιαστικά κέντρα, κάτι που φαίνεται και στα νούμερα των εμβολιασμένων, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες ελάχιστοι πολίτες έχουν σπεύσει για να κάνουν το εμβόλιο. Η δράση φέρνει πάντα αντίδραση και αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει βάλει απέναντι της περίπου τον μισό πληθυσμό. Ήδη η ΝΔ έχει χάσει τα «κάστρα» της, πόση πολιτική φθορά ακόμα θα αντέξει;

Και το μεγάλο ερώτημα είναι τελικά... γιατί; Αφού οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν, άρα το λεγόμενο «covid-free» δεν υπάρχει επί της ουσίας, και από τη στιγμή που ο ιός δείχνει να έκανε τον κύκλο του, γιατί η κυβέρνηση επιμένει στο να διχάζει την κοινωνία;

Τα παρακάτω διαγράμματα είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν ξεκάθαρα πως τα κρούσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα (έχουν αυξηθεί και τα τεστ) έχουν αυξηθεί ραγδαία, παρόλα αυτά ο αριθμός των θανάτων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Νομίζουμε πως κανείς δεν διαφωνεί πως οι αριθμοί που πρέπει να μας ενδιαφέρουν είναι αυτοί των νεκρών και των διασωληνωμένων.
 
Το διάβασα στο pronews.gr
"Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Πατήστε την εικόνα για να δείτε όλη την συλλογή

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ON LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Εκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,496,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2075,ΑΠΟΨΕΙΣ,102,Άρθρα,826,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,150,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,822,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,192,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,898,ΒΙΝΤΕΟ,301,ΒΟΛΟΣ,96,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1852,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,206,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1855,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,38,ΕΡΕΥΝΕΣ,63,ΖΩΗ,221,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,65,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,70,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,892,Κόσμος,10055,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,53,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,604,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1632,Πολιτική,6930,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6161,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,80,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,64,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1224,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3191,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,74,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,110,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,712,Eco-News,2883,GP - info,5,voice healing therapy,47,
ltr
item
Ploumistos.com: Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» - Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!
Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» - Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!
Η «πανδημία» στην Ελλάδα: Ελάχιστοι νεκροί και υπερβολική «τρέλα» - Κήρυξαν «εμφύλιο» για έναν ιό με θνητότητα 0,2%!
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-11-05/mitsotakis_mainnn.jpg
https://i.ytimg.com/vi/XN8MLTnaQ50/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/07/02.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/07/02.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content