Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Κάνεις εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι, ακόμα και στο δημόσιο! Πού γίνεται η αρχή;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Κάνεις εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι, ακόμα και στο δημόσιο! Πού γίνεται η αρχή;

👉Ο δήμος του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους να εμβολιαστούν για την COVID-19, επί ποινή πειθαρχικών κυρώσεων και ακόμη και απόλυσης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Ωστόσο η απαίτηση αυτή, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη, δεν θα τεθεί σε ισχύ παρά μόνο όταν δοθεί πλήρης άδεια στα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων (FDA), κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει.

Μέχρι σήμερα, τα σκευάσματα αυτά αξιοποιούνται χάρη στο ότι έχουν λάβει απλά άδεια επείγουσας χρήσης, για να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Το Σαν Φρανσίσκο θα απαιτήσει τότε από τους περίπου 35.000 δημοτικούς υπαλλήλους του, συμπεριλαμβανόμενων των αστυνομικών και των πυροσβεστών, να εμβολιαστούν. Όσοι δεν το κάνουν και όσοι εξαιρεθούν για ιατρικούς λόγους ή εξαιτίας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων θα εκτεθούν στον κίνδυνο να υποστούν πειθαρχικά μέτρα, ακόμη και να απολυθούν.

«Πρόκειται για μια απόφαση με σκοπό την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των υπαλλήλων μας και των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας», επιχειρηματολόγησε η Κάρολ Άιζεν, διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων του δήμου, μιλώντας στην εφημερίδα San Francisco Chronicle. «Πρόκειται, από τη σκοπιά μας ως εργοδότη, για την προστασία της πόλης έναντι αυτού που θεωρούμε απαράδεκτο κίνδυνο».

Συνδικαλιστικές οργανώσεις που εκπροσωπούν τους υπαλλήλους του δήμου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή τη μονομερή απόφαση, τονίζοντας πως οι όροι της απαίτησης αυτής έπρεπε να τεθούν σε διαπραγμάτευση και όχι να επιβληθούν. Το τοπικό παράρτημα της Service Employees International, που εκπροσωπεί περίπου 20.000 δημοτικούς υπαλλήλους, χαρακτήρισε την απόφαση αυτή «απειλητική διαταγή».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πάνω από 150 εργαζόμενοι σ’ ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Τέξας απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν αφού αρνήθηκαν να εκπληρώσουν την υποχρέωσή τους να εμβολιαστούν για την COVID-19, όπως αξίωνε το ίδρυμα.

Το νοσοκομείο Houston Methodist είχε δώσει στα μέλη του προσωπικού του προθεσμία για να προσκομίσουν βεβαιώσεις πως έκαναν τα εμβόλιά τους, τουλάχιστον μια πρώτη δόση, ως την 7η Ιουνίου. Εσωτερικό σημείωμα της διοίκησής του ξεκαθάριζε πως όσοι αρνούνταν αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να τεθούν σε διαθεσιμότητα για δύο εβδομάδες και κατόπιν να απολυθούν.

Ορισμένοι εργαζόμενοι είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του νοσοκομείου, κρίνοντας ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους ήταν παράνομος, αφού τα εμβόλια για την COVID-19 δεν έχουν εγκριθεί από τον αρμόδιο ομοσπονδιακό εποπτικό φορέα τελεσίδικα, έχουν λάβει μόνο άδεια επείγουσας χρήσης. Αλλά η προσφυγή αυτή απορρίφθηκε.

Η πόλη του Σαν Φρανσίσκο – όπου οι αρχές στο αρχικό στάδιο της πανδημίας του νέου κορονοϊού είχαν λάβει αυστηρά μέτρα για να εμποδίσουν την εξάπλωσή του – μπορεί να καυχιέται για ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Καλιφόρνια: περί το 80% των κατοίκων της ηλικίας από 12 ετών και άνω έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση.

Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,448,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1979,ΑΠΟΨΕΙΣ,64,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,110,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,713,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,138,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,763,ΒΙΝΤΕΟ,193,ΒΟΛΟΣ,71,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1825,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,172,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,113,ΕΛΛΑΔΑ,1265,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,28,ΕΡΕΥΝΕΣ,47,ΖΩΗ,159,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,41,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,45,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,494,Κόσμος,9655,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,436,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1549,Πολιτική,6845,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5999,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,75,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1139,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2783,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,40,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,93,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,639,Eco-News,2791,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Κάνεις εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι, ακόμα και στο δημόσιο! Πού γίνεται η αρχή;
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Κάνεις εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι, ακόμα και στο δημόσιο! Πού γίνεται η αρχή;
Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Κάνεις εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι, ακόμα και στο δημόσιο! Πού γίνεται η αρχή;
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/06/emvoliasmoi-4.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_79.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/06/blog-post_79.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content