Ιδού η παγκόσμια αφορμή για μια επανεκκίνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ιδού η παγκόσμια αφορμή για μια επανεκκίνηση

👉Την είδηση δίνει το euronews, είναι ενδεικτική του προβλήματος των ανασφάλιστων που επικρατεί παγκόσμια και απαιτεί μια λύση που έχουν ήδη δώσει οι παγκοσμιοποιητές.

Γιατροί και ειδικοί προειδοποιούν ότι ο αριθμός των ανασφάλιστων θα αυξηθεί λόγω της πανδημίας. Δεν είναι μόνο οι μετανάστες που επηρεάζονται από αυτή την κατάσταση, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός πολιτών της μεσαίας τάξης. Συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Εδώ στην Βιέννη, ο αριθμός των ανασφάλιστων εγκύων μεταναστριών αυξήθηκε κατά 30%.

Η Ελίνα Σμουκ είναι καθηγήτρια αγγλικών από την Ρουμανία: «Εργαζόμουν, αλλά έχασα τη δουλειά μου, λόγω της πανδημίας. Έτσι έχασα το δικαίωμα να έχω ασφάλιση υγείας. Έχασα τα πάντα».

Στην Αυστρία η ασφάλιση υγείας συνδέεται με την απασχόληση. Χωρίς δουλειά, η Ελίνα που είναι έγκυος εξαρτάται από τη βοήθεια εθελοντών γιατρών. Για να αντιμετωπίσει την αύξηση των ασθενών, η βιεννέζικη κλινική της ΜΚΟ AmberMed αναζητά ενισχύσεις για τα εξωτερικά της ιατρεία:«Ναι οι ασθενείς είναι χαρούμενοι που υπάρχουμε. Ότι υπάρχει μια μονάδα εδώ, όπου μπορούν να έρθουν όλοι. Ο μόνος όρος, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, είναι μην έχουν ασφάλεια. Η δουλειά μας εδώ είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό συμμετέχω» επισημαίνει η επικεφαλής γιατρός στην AmberMed, Μόνικα Ματάλ.


Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, η ασφάλιση υγείας συνδέεται με την ιθαγένεια ή τον τόπο κατοικίας, οπότε επίσημα είναι όλοι ασφαλισμένοι. Στην Αυστρία και την Γερμανία, η ασφάλιση για θέματα υγείας έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια. Ελάχιστοι παραμένουν ανασφάλιστοι. Η πλειοψηφία όσων δεν έχουν ασφάλιση είναι από την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Εσθονία. Η πανδημία έχει επιδεινώσει την κατάσταση. Πέρσι, η ανεργία ήταν υψηλότερη στους ξένους σε σχέση με τους ντόπιους, στα 2/3 των χωρών του ΟΟΣΑ.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που έρχονται σε ιδρύματα και μονάδες που φροντίζουν ανασφάλιστους έχει αυξηθεί δραματικά. Πάνω από όλα επηρεάζονται άτομα που έχουν παρελθόν μετανάστευσης, και είναι ήδη πιθανότερο να μην έχουν ασφάλιση. Τώρα αυτό συμβαίνει ακόμη περισσότερο, γιατί εργάζονται σε επισφαλείς δουλειές και είναι οι πρώτοι που μένουν άνεργοι λόγω της πανδημίας» τονίζει ο Μίκαελ Φουκς από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικών Κοινωνικής Πρόνοιας και Έρευνας.

Ο απεσταλμένος του Euronews στην Βιέννη, Γιοχάνες Πλεσμπέργκερ μεταδίδει: «Η ανεργία της Ελίνα που συνδέεται με την πανδημία δείχνει το χάσμα στα ευρωπαϊκά συστήματα υγείας. Κι όμως η Ελίνα δεν θέλει τίποτε άλλο από το να βρει μια δουλειά, οποιαδήποτε δουλειά και να γεννηθεί υγιές το μωρό της».


Αυτό το χάσμα στα ευρωπαϊκά συστήματα υγείας αλλά και τα παγκόσμια γενικότερα, σίγουρα θα αποτελέσει ένα θέμα που θα απαιτεί μια λύση και μάλιστα η λύση προβλέπεται μέσα στο σχέδιο της Παγκόσμιας Επανεκκίνησης για την οποία το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προβλέπει την παροχή μίας ψηφιακής ταυτότητας, η οποία σύμφωνα με τον ΟΗΕ και το WEF πρέπει να συμβάλλει στην ταυτοποίηση, ει δυνατόν, ολόκληρης της ανθρωπότητας (ντόπιοι και παράνομοι μετανάστες): Με αυτήν θα αγοράζουμε, θα πουλάμε, θα συναλλασσόμαστε, θα γεννάμε, θα ταξιδεύουμε, θα επικοινωνούμε, θα έχουμε υγειονομική περίθαλψη, θα κάνουμε τα…. εμβόλια κτλ.


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Ιδού η παγκόσμια αφορμή για μια επανεκκίνηση
Ιδού η παγκόσμια αφορμή για μια επανεκκίνηση
Ιδού η παγκόσμια αφορμή για μια επανεκκίνηση
https://www.f-news.gr/wp-content/uploads/2020/11/25-3.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Qg1yX5Fra-c/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_88.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_88.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content