Ήρθε η ώρα του Χριστιανισμού- Κάλεσμα του Πάπα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Μεγάλη Επανεκκίνηση!

Ήρθε η ώρα του Χριστιανισμού- Κάλεσμα του Πάπα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Μεγάλη Επανεκκίνηση!

👉Οδεύουμε ήδη προς την μεγάλη αλλαγή που θα φέρει η Μεγάλη Επανεκκίνηση στη ζωή όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η αντίστροφη μέτρηση προς την Μεγάλη Επανεκκίνηση έχει σημάνει, με την έναρξη της κρίσης που έφερε ένας ιός και που η εξάπλωσή της δεν απειλεί τόσο την υγεία, όσο τον τρόπο που ζούμε και την ελευθερία μας.

Το el.gr σας έχει ενημερώσει με πληθώρα άρθρων, για το τι είναι η Μεγάλη Επανεκκίνηση (GREAT RESET) και που αποσκοπεί. Την προώθηση της ριζικής αναμόρφωσης του πλανήτη, έχει αναλάβει το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο υποστηρίζει πως ο κορωνοϊός άνοιξε το παράθυρο, προκειμένου να πατηθεί το κουμπί επαναφοράς-επανεκκίνησης του πλανήτη.

Αυτή η επανεκκίνηση αφορά την οικονομική διακυβέρνηση, την παγκόσμια διοίκηση, την ανάγκη για παγκόσμια κυβέρνηση, το περιβάλλον, την υγεία, τα κοινωνικά συμβόλαια, την εργασία, την τεχνολογία, τα ψηφιακά πιστοποιητικά και τις ψηφιακές ταυτότητες, φέρνοντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων του μέλλοντος.

Τώρα και ο Πάπας έρχεται να ευαγγελιστεί μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα ακολουθήσει τον κορωνοϊό και την Μεγάλη Επανεκκίνηση που θα αλλάξει τον κόσμο. Καλεί σε έναν νέο κόσμο μετά την κορωνο-πανδημία που θα βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη, την εξάλειψη των ανισοτήτων, την κλιματική αλλαγή και την ένωση των θρησκειών.

Σε μια μακροσκελή συνέντευξη, που έδωσε στον δημοσιογράφο Domenico Agasso, με τίτλο “God and the World to Come” (Ο Θεός και ο Κόσμος που Έρχεται), ο ποντίφικας εκφράζει τη θέση του για το Great Reset, για την απομάκρυνση από την οικονομική κερδοσκοπία, τα ορυκτά καύσιμα και την κούρσα των εξοπλισμών, προς μια πράσινη οικονομία που θα βασίζεται στην συμμετοχή.

Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, «κανείς σήμερα δεν μπορεί να εφησυχάζει», δήλωσε ο Πάπας σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που εκδόθηκε από το Vatican News. “Ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Αλλά ακριβώς μέσα σε αυτήν την συμφορά, πρέπει να διακρίνουμε εκείνα τα σημάδια, που μπορεί να αποδειχθούν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ανοικοδόμησης.“



«Ας θυμόμαστε όλοι, ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτήν την κρίση: το δράμα του να την χάσουμε», δηλώνει. «Δεν μπορούμε να βγούμε από μια κρίση και να είμαστε όπως πριν: είτε βγαίνουμε καλύτεροι, είτε βγαίνουμε χειρότεροι».

Μπορούμε να θεραπεύσουμε την αδικία «οικοδομώντας μια νέα παγκόσμια τάξη που βασίζεται στην αλληλεγγύη, μελετώντας καινοτόμες μεθόδους για την εξάλειψη του εκφοβισμού, της φτώχειας και της διαφθοράς», προσθέτει, «όλοι συνεργάζονται, ο καθένας από τη μεριά του, χωρίς να μεταβιβάζουν και να μεταθέτουν ευθύνες».



Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη θα βασίζεται στην εξάλειψη των ανισοτήτων και στην προστασία του περιβάλλοντος, επιβεβαιώνει ο Πάπας.

«Δεν μπορούμε πλέον να δεχόμαστε με άνεση τις ανισότητες και τις διαταραχές στο περιβάλλον», δηλώνει. «Ο δρόμος προς τη σωτηρία της ανθρωπότητας περνά μέσα από τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, το οποίο αναμφισβήτητα επικεντρώνεται στη συνύπαρξη μεταξύ των λαών, σε αρμονία με τη Δημιουργία.»

Ως πορεία προς μια λύση, ο Φράνσις δείχνει τους νέους που συμμετέχουν σε «οικολογικά κινήματα».

«Αν δεν σηκώσουμε τα μανίκια μας, να φροντίσουμε αμέσως τη Γη, με ριζοσπαστικές προσωπικές και πολιτικές επιλογές, με μια οικονομική« πράσινη στροφή κατευθύνοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση, αργά ή γρήγορα το κοινό μας σπίτι θα μας πετάξει έξω από το παράθυρο», επιμένει ο Πάπας.

Ο Πάπας ισχυρίζεται επίσης, ότι ο κόσμος πρέπει να θεραπευτεί από την «κυρίαρχη κερδοσκοπική νοοτροπία», να επανακαθοριστεί, με κύριο στόχο να μειωθεί το χάσμα, μεταξύ εκείνων που έχουν πρόσβαση στην πίστωση και εκείνων που δεν έχουν.

Οι Χριστιανοί και οι άνθρωποι καλής θέλησης θα πρέπει να επιλέξουν ποιες επιχειρήσεις θα υποστηρίξουν βάσει τεσσάρων κριτηρίων, προτείνει ο Φράνσις, και συγκεκριμένα: «συμπερίληψη των αποκλεισμένων, προώθηση των ελαχίστων, το κοινό καλό και τη φροντίδα της Δημιουργίας».

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη αναφορά του Πάπα σε επιχειρήσεις, που θυμίζουν αλληλέγγυα οικονομία και τύπο λειτουργίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, κάτι σαν κοινωνική επιχειρηματικότητα, όπου το βάρος δίνεται περισσότερο στην εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας και των εργαζομένων σε αυτές, παρά στην επιδίωξη του κέρδους.


«Αυτή τη στιγμή, πρόκειται για μια ανοικοδόμηση από τα ερείπια», υποστηρίζει ο Πάπας, ένα έργο που συμπεριλαμβάνει εκείνους που κυβερνούν, καθώς και τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Έκαναν πράγματι ερείπια τις κοινωνίες, μέσα από τις αλλεπάλληλες καραντίνες και το πάγωμα όλων των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων.

«Είναι καιρός να εξαλείψουμε την κοινωνική αδικία και την περιθωριοποίηση», δηλώνει. «Εάν εκμεταλλευτούμε την τρέχουσα δοκιμασία ως ευκαιρία, μπορούμε να προετοιμαστούμε για το αύριο κάτω από τη σημαία της ανθρώπινης αδελφότητας, για την οποία δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, γιατί χωρίς ένα συνολικό όραμα δεν θα υπάρχει μέλλον για κανέναν».

Μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης απαιτεί επίσης, ένα τέλος στον αγώνα των εξοπλισμών, προσθέτει ο Πάπας.

«Δεν είναι πλέον ανεκτό να συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε και να διακινούμε όπλα, ξοδεύοντας τεράστια ποσά κεφαλαίων, που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία ανθρώπων και για τη διάσωση ζωών».

«Ενάντια σε αυτήν την πλανητική τραγωδία που καταπνίγει το μέλλον της ανθρωπότητας εν τη γενέσει του, χρειαζόμαστε πολιτική δράση που είναι ο καρπός της διεθνούς αρμονίας», διακηρύττει ο Πάπας, προτρέποντας τον τερματισμό του «κοντόφθαλμου εθνικισμού» και άλλων μορφών «πολιτικής εγωισμού», υπέρ των πολυμερών λύσεων.


Τέρμα λοιπόν η πολιτική κάθε έθνους ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες και την ιδιοσυγκρασία του. Τέρμα ο “κοντόφθαλμος εθνικισμός” όπως διατείνεται ο Πάπας. Τώρα όλοι μαζί, έθνη και κυβερνήσεις, πίσω από την Μεγάλη Επανεκκίνηση, για να φέρουν μια Παγκόσμια λύση, ένα μέλλον που ονειρεύονται κάποιοι για εμάς, χωρίς εμάς, αφού το κενό ανάμεσά μας έχει γίνει πλέον τεράστιο χάσμα, που χωρίζει τον κόσμο που αφήσαμε πριν τον κορωνοϊό, από τον κόσμο που θα βρούμε μετά.


Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ήρθε η ώρα του Χριστιανισμού- Κάλεσμα του Πάπα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Μεγάλη Επανεκκίνηση!
Ήρθε η ώρα του Χριστιανισμού- Κάλεσμα του Πάπα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Μεγάλη Επανεκκίνηση!
Ήρθε η ώρα του Χριστιανισμού- Κάλεσμα του Πάπα για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων μετά την Μεγάλη Επανεκκίνηση!
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/03/pope-unsplash-GR1-1024x570.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_83.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/03/blog-post_83.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content