Οι σκληρές πραγματικότητες της ζωής που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι σκληρές πραγματικότητες της ζωής που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...

👉Καθώς φεύγει η ζωή και γινόμαστε όλο και περισσότερο γνώστες για το πώς αυτός ο κόσμος πραγματικά λειτουργεί, το τι θα θέλαμε φαντάζει άπιαστο όνειρο, χλωμό κι απατηλό.

Θα θέλαμε να ζήσουμε μία εύκολη ζωή γεμάτη ευτυχία και αφθονία, η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δύσκολη. Ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, ή πόσο σκληρά προσπαθούμε, η ζωή θα μας ρίξει πολλές φορές πίσω στα σχέδια μας. Μπορούμε να εκτροχιαστούμε απροσδόκητα από τα σχέδια και τους στόχους μας σε μία στιγμή.

Θλιβερές αλήθειες και αφορούν τη ζωή

Υπάρχουν κάποιες παρατηρήσεις για τις θλιβερά σκληρές πραγματικότητες της ζωής. Ιδού μερικές:
 • Όσον αφορά την επιλογή μεταξύ της κοινής λογικής και του ένστικτου, το ένστικτο είναι σωστό κατά το 90%.
 • Οι περισσότεροι άνθρωποι παντρεύονται κάποιον για την ομορφιά του, αλλά δεν έχουν ιδέα τι παίζει μέχρι να αρχίσει να εκδηλώνεται αυτό που βρίσκεται κάτω από την μάσκα του.
 • Δεν ξέρετε πραγματικά ποιοι είναι οι άνθρωποι έως ότου τους κάνετε να χάσουν τη ψυχραιμία τους.
 • Δημιουργείτε συνεχώς το είδος της ζωής που θέλετε να ζήσετε αύριο, ακριβώς με τον τρόπο που προγραμματίζετε τον εγκέφαλό σας σήμερα.
 • Όταν μένετε σε ένα μέρος για πολύ καιρό, θα έρθει η μέρα που ένας «ανεμοστρόβιλος» πολύ δυνατός θα σας καθηλώσει στο σπίτι σας.
 • Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν πολύ γρήγορα όχι επειδή έφτασε ο καθορισμένος χρόνος τους, αλλά επειδή ζούσαν πιο επικίνδυνα από την ταχύτητα της ζωής.
 • Μην αρχίζετε να εμπιστεύεστε κανέναν προτού κάποιος αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη σας.
 • Όποτε οι άνθρωποι κάνουν κάτι χωρίς να ανησυχούν για τον κίνδυνο ή τα αρνητικά αποτελέσματα του, πάντα πληγώνονται. Αυτό συμβαίνει με το παιχνίδι της ζωής, γιατί παίζουν με κάτι που δεν ξέρουν να παίζουν, και χορεύουν με κάτι που δεν ξέρουν πώς να το χορεύουν.
 • Εάν πιέζετε κάποιον που πεθαίνει να σας δώσει ό, τι θέλετε, τότε προφανώς είστε πολύ, πολύ άρρωστοι και η μόνη θεραπεία που χρειάζεστε είναι η ηλεκτρική καρέκλα.
 • Δεν υπάρχει τίποτα τόσο ατυχές, άτοπο και παράλογο όσο να παλεύετε να κερδίσετε την καρδιά κάποιου που σας έχει ήδη απορρίψει.
 • Δεν υπάρχει τίποτα τόσο απογοητευτικό και ατυχές και θλιβερό από το να βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους να πέφτουν στο ίδιο λάκκο πολλές φορές όπως έπεσαν στο παρελθόν.
 • Ακριβώς όπως δεν γνωρίζετε την αξία αυτού που παίρνετε έως ότου το δοκιμάσετε, δεν γνωρίζετε και την αξία ενός πράγματος έως ότου το χάσετε.
 • Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστοι. Απλώς δεν γνωρίζουν το βαθμό στον οποίο είναι άρρωστοι.
 • Δεν είναι ειρωνικό, ότι οι άνθρωποι ξυπνούν καθημερινά, κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες όπως τα ρομπότ, ακολουθούν τις ίδιες ρουτίνες και μοτίβα και, στη συνέχεια, αναμένουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό;
 • Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι σχέσεις αποτυγχάνουν και πεθαίνουν είναι επειδή το ένα άτομο ερωτεύεται τρελά, ενώ το άλλο άτομο είναι απλώς ένας θεατής.
 • Μην αγαπάτε κανέναν με κάθε κύτταρο της ύπαρξής σας. Κρατήστε τα κύτταρα για τον εαυτό σας. Γιατί να θυσιάσετε τη ζωή σας για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για εσάς;
 • Είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να περιορίσετε επ' αόριστον ή να συγκρατήσετε κάποιον με ένα ανόητο μυαλό, χωρίς ο δικός σας εγκέφαλος να γίνεται εξίσου ανόητος.
 • Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, ή πόσο σκληρά εργάζεστε, πόση προσπάθεια καταβάλλετε, πόσοι άνθρωποι σας αγαπούν, ή πόση πρόοδο κάνετε ή πόσο πλούτο συγκεντρώνετε, θα αφήσετε πάνω από το 90% της δουλειάς σας ατελείωτη όταν πεθάνετε.
 • Είναι καλύτερο να είσαι ευτυχισμένος και ευγνώμων για τα λίγα που έχεις τώρα, παρά να είσαι λυπημένος και θλιμμένος για το υπόλοιπο της ζωής σου για τα πολλά αγαθά που δεν έχεις.
 • Ανεξάρτητα από το πόσο πλούτο συγκεντρώνετε, πάντα θα υπάρχει περίσσευμα ανθρώπων για να τα καταναλώσουν.
 • Οι πιο μοναχικοί άνθρωποι είναι οι πιο ευγενικοί, οι πιο λυπημένοι, χαμογελούν πιο λαμπερά και οι πιο κατεστραμμένοι είναι οι σοφότεροι. Όλα αυτά επειδή δεν θέλουν να δουν κάποιον άλλον να υποφέρει με τον ίδιο τρόπο.
Το διάβασα στο anthologion.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1969,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1113,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,437,Κόσμος,9584,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1115,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2683,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι σκληρές πραγματικότητες της ζωής που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...
Οι σκληρές πραγματικότητες της ζωής που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...
Οι σκληρές πραγματικότητες της ζωής που δεν σε αφήνουν να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου...
https://www.maxmag.gr/wp-content/uploads/2018/11/sxi1-640x324.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_66.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_66.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content