Κορωνοϊός: «Ταυτότητα Covid» για όσους κάνουν το εμβόλιο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κορωνοϊός: «Ταυτότητα Covid» για όσους κάνουν το εμβόλιο

👉Ξεκινά ο μεγαλύτερος μαζικός εμβολιασμός στην ιστορία, με τις ευπαθείς ομάδες να έχουν προτεραιότητα - Κάθε Βρετανός που θα εμβολιάζεται, θα λαμβάνει μία «ταυτότητα» ως πιστοποιητικό.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χορηγείται από αύριο σε κάθε Βρετανό που κάνει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Θα έχει μέγεθος όσο μία πιστωτική κάρτα, όπου θα αναγράφονται πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας του πολίτη, τον τύπο εμβολίου που έκανε, τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου και την ημερομηνία χορήγησής του. Δεν είναι σαφές, πάντως, εάν οι ταυτότητες Covid θα είναι υποχρεωτικές ή εάν θα χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος «διαβατηρίου ανοσίας».

Μετά τον εμβολιασμό, τα στοιχεία της ταυτότητας, μαζί με τα προσωπικά στοιχεία του ασθενούς θα καταχωρούνται στη συνέχεια σε μια βάση δεδομένων του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS). Για τον επικεφαλής του συστήματος (NHS), η έναρξη των εμβολιασμών σηματοδοτεί «την αρχή του τέλους» του νέου κορωνοϊού.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας, Βόγκαν Γκέτινγκ, υποστήριξε ότι η διακριτικού μεγέθους κάρτας θα χρησιμοποιηθεί απλώς για να υπενθυμίσει στους πολίτες να κάνουν την δεύτερη δόση του εμβολίου: «Αυτές θα λειτουργήσουν ως υπενθύμιση για μια δεύτερη δόση και για τον τύπο του εμβολίου και θα δώσει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών».

Επιππλέον, ο υπουργός Επικρατείας της Βρετανίας, Μάικλ Γκόουβ, απέρριψε την πρόταση για «διαβατήριο ανοσίας» που θα επέτρεπε στους πολίτες να μετακινούνται στη χώρα. «Όχι, αυτό δεν σχεδιάζεται. Σίγουρα δεν σκοπεύω να εισαγάγω διαβατήρια εμβολίων και δεν γνωρίζω κανέναν άλλον στην κυβέρνηση που να το θέλει» τόνισε, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «Sky News».

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ναντίν Ζαχάουι, τόνισε ότι είναι πιθανό οι χώροι ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων και των μπαρ, να ζητούν από τους πελάτες να τους δείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. «Νομίζω ότι πιθανότατα θα υπάρξουν εστιατόρια, μπαρ και κινηματογράφοι, όπως και άλλοι χώροι, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις, που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα» υποστήριξε.

Χθες, ο ιατρικός διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) Στίβεν Πάουι προειδοποίησε επίσης ότι «η μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία της χώρας μας» θα είναι «μαραθώνιος, όχι σπριντ».

Οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν αύριο στη Βρετανία θα είναι πολίτες άνω των 80 ετών, όσοι εργάζονται σε γηροκομεία και το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) με τον υψηλότερο κίνδυνο.

Το εμβόλιο των Pfizer και BioNΤech αναμένεται να προσφέρει ανοσία στη νόσο Covid-19 για έως και έξι μήνες. Ωστόσο, οι κλινικές δοκιμές που διεξήχησαν σε 43.500 εθελοντές σ' όλο τον κόσμο έδειξαν μικρές παρενέργειες, όπως πόνο στα χέρια και πυρετό.

Η μερική ανοσία εκτιμάται ότι μπορεί να επιτευχθεί ύστερα από 12 ημέρες, με πλήρη αποτελεσματικότητα επτά ημέρες μετά τη δεύτερη δόση - (δηλαδή 28 ημέρες μετά την πρώτη δόση).

Από την πλευρά του, ο υπουργός υγείας της Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, παραδέχεται ότι, ενώ το εμβόλιο προστατεύει ένα άτομο, δεν είναι σαφής ο αντίκτυπος που θα έχει στη μείωση της μετάδοσης.

Πρόσθεσε επίσης ότι, καθώς «όλο και πιο ευάλωτα άτομα εμβολιάζονται, ελπίζουμε να δούμε αυτά τα ποσοστά να μειώνονται και, ως εκ τούτου, θα είμαστε σε θέση να αρθούν οι περιορισμοί».
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,409,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1846,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,100,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,677,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,112,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,175,ΒΟΛΟΣ,31,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,132,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,618,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,21,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,238,Κόσμος,9409,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,37,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,246,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1504,Πολιτική,6779,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5873,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2502,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,27,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,584,Eco-News,2726,GP - info,5,voice healing therapy,24,
ltr
item
Ploumistos.com: Κορωνοϊός: «Ταυτότητα Covid» για όσους κάνουν το εμβόλιο
Κορωνοϊός: «Ταυτότητα Covid» για όσους κάνουν το εμβόλιο
Κορωνοϊός: «Ταυτότητα Covid» για όσους κάνουν το εμβόλιο
https://e3.365dm.com/20/12/2048x1152/skynews-vaccination-cards-covid-19_5198208.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/covid.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/covid.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content