Οι Ευρωπαίοι είδαν αερομαχία με τουρκικά F-16 σε ζωντανή σύνδεση και δεν πίστευαν στα μάτια τους (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Ευρωπαίοι είδαν αερομαχία με τουρκικά F-16 σε ζωντανή σύνδεση και δεν πίστευαν στα μάτια τους (βίντεο)

👉Πρόκειται για μία είδηση που για ανεξήγητους λόγους δεν έτυχε της δέουσας προβολής από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Για πρώτη φορά ανατέθηκε φέτος στη χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Ασφάλειας και Άμυνας (ESDC), η διοργάνωση του 15ου Common Security and Defense Policy (CSDP) High Level Course (HLC) 2019 – 2020 Module 3’’, σύμφωνα με το enikos.gr

Το Συνέδριο διεξήχθη από τις 2 ως τις 6 Νοεμβρίου 2020 στη Σχολή Ικάρων, στο Τατόι. Την ευθύνη είχε η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, υπό τον Γενικό Διευθυντή Δρ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο.

Για να γίνει αντιληπτή η σπουδαιότητα του Συνεδρίου CSDP, η Ελλάδα φιλοξένησε εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη, στην οποία επί 4 ημέρες έκανε γνωστές όχι απλά τις ελληνικές θέσεις αλλά και το μέγεθος της τουρκικής προκλητικότητας. Αναλύθηκε διεξοδικά πώς ο τουρκικός παροξυσμός των τελευταίων 10 μηνών αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την ασφάλεια ολόκληρης της Ευρώπης.

Κατά την δεύτερη ημέρα της παρουσίασης, στις 3 Νοεμβρίου οι ευρωπαίοι ενημερώθηκαν σε πραγματικό χρόνο για τα ελληνικά μαχητικά που απογειώνονταν προκειμένου να αναχαιτίσουν τουρκικά F-16 που προχώρησαν σε 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου. Αυτό πυροδότησε συζητήσεις για το μέγεθος της τουρκικής προκλητικότητας αλλά και το πώς η Τουρκία φλερτάρει με το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Όμως, αυτό που έχει σημασία είναι η πλήρης ετοιμότητα στις Πτέρυγες Μάχης, κατόπιν οδηγιών του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής διέκοψε τη στιγμή που ομιλούσε ο Ισπανός εκπρόσωπος και ζήτησε να παρακολουθήσουν όλοι τα video walls της αίθουσας, όπου άρχισαν να προβάλλονται εικόνες σε ζωντανή σύνδεση με την Πτέρυγα Μάχης, απ’ όπου απογειώνονταν τα ελληνικά μαχητικά, το ένα μετά το άλλο για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους εισβολείς.

Ο κος Μπαλωμένος πήρε τον λόγο ενημέρωσε τους ευρωπαίους ομολόγους επισημαίνοντας ότι αυτή είναι καθημερινή πραγματικότητα στο Αιγαίο. Επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν τρέφει καμία έχθρα εναντίον της Τουρκίας, ωστόσο αυτή είναι μία κατάσταση επικίνδυνη, που παραβιάζει κάθε Διεθνή Συνθήκη, που παραβιάζει πρωτίστως τα σύνορα της Ευρώπης και βεβαίως ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν για πρώτη φορά να δουν σε απευθείας μετάδοση το χρονικό εκδήλωσης της τουρκικής προκλητικότητας σε όλο της το μέγεθος, ζητώντας να ενημερωθούν όχι μόνο για την εξέλιξη στο πεδίο αλλά και για το ιστορικό των προκλήσεων από τους Τούρκους.

Μάλιστα, οι ευρωπαίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε πραγματικό χρόνο και την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου, κατά την λήξη του Συνεδρίου για τις νέες τουρκικές παραβιάσεις, μεταξύ των οποίων και την υπερπτήση που έκανε ένα τουρκικό F-16 πάνω από την Σάμο, σε υψόμετρο 20.000 ποδών.

Το σημαντικότερο, ίσως, από τα συμπεράσματα ήταν το επίμονο αίτημα των ευρωπαίων ομολόγων να επαναληφθεί στην Ελλάδα ανάλογο Συνέδριο, εκθειάζοντας την οργανωμένη δουλειά που έγινε από την Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Για την Ελλάδα ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να ενημερώνουμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας για το περιβάλλον ασφάλειας στο Αιγαίο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και να προωθούμε τις Ελληνικές θέσεις. Κάτι που αντιλήφθηκε όλη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, έδωσαν το «παρών» και οι τρεις Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Στο Συνεδρίου βρέθηκε, από την πρώτη ημέρα, παρακολουθώντας το προσεκτικά και καταθέτοντας τις δικές του απόψεις, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Το διάβασα στο pentapostagma.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1869,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,664,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,292,Κόσμος,9433,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2526,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι Ευρωπαίοι είδαν αερομαχία με τουρκικά F-16 σε ζωντανή σύνδεση και δεν πίστευαν στα μάτια τους (βίντεο)
Οι Ευρωπαίοι είδαν αερομαχία με τουρκικά F-16 σε ζωντανή σύνδεση και δεν πίστευαν στα μάτια τους (βίντεο)
Οι Ευρωπαίοι είδαν αερομαχία με τουρκικά F-16 σε ζωντανή σύνδεση και δεν πίστευαν στα μάτια τους (βίντεο)
https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2020/11/aeromaxia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/f-16.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/f-16.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content