Στ. Πλουμιστός: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κατά τη διάρκεια της αφύπνισης

Στ. Πλουμιστός: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κατά τη διάρκεια της αφύπνισης

👉H πνευματική αφύπνιση σημαίνει κάτι διαφορετικό για όλους και η σημασία της είναι απλά να πιστεύεις σε κάτι περισσότερο από τον εαυτό σου. 

Για μερικούς, εμπιστεύεται περισσότερο το εσωτερικό ή τη διαίσθησή σας .

Και για άλλους, είναι κάτι ακόμη πιο βαθύ – για αρχή να κοιτάζουμε πέρα ​​από τους φυσικούς περιορισμούς αυτής της πραγματικότητας και να επικεντρωθούμε στο να συνδεθούμε με αυτό που κάποιοι αποκαλούν Θεό, Πηγή, Ανώτερος εαυτός κ.λπ. Η υψηλότερη κατανόηση του εαυτού τους και της τοποθέτησής τους σε αυτόν τον τρελό κόσμο, και πολλοί, δεν μπορούσαν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς πίστη σε κάτι που είναι το επίκεντρο.

Ωστόσο, κατά μήκος αυτής της διαδρομής προς τη φώτιση, την εσωτερική ειρήνη, τη μεγαλύτερη κατανόηση ή οτιδήποτε θέλετε να επιτύχετε, μπορεί να χαθείτε. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από τα πράγματα που θα εμποδίσουν μόνο την ανάπτυξή σας.

Παρακάτω δείτε 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε κατα την διάρκεια της πνευματικής σας αφύπνισης.

1.ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μία κοινή πτυχή της πνευματικότητας είναι να εστιάζουμε με προσοχή ή να έχουμε πλήρη επίγνωση την παρούσα στιγμή. Ωστόσο, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν παραμείνουμε καθηλωμένοι στο παρελθόν ή στο μέλλον. Εάν επικεντρωθούμε πάρα πολύ σε στιγμές που έχουν ήδη φύγει ή σε ώρες που δεν έχουν ακόμη έρθει ακόμη, θα καταστρέψουμε την εσωτερική μας ειρήνη. Για να αποκτήσουμε εσωτερική ειρήνη, πρέπει να αφεθούμε ολοκληρωτικά και να αγκαλιάσουμε το παρόν. Μεγάλο μέρος της πνευματικότητας έγκειται στο να πηγαίνεις με τη ροή και να μην προσπαθείς να ελέγξεις το περιβάλλον σου, ούτως ή άλλως. 

2. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Σε αυτό το μονοπάτι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε υπερβολικοί για τις σκέψεις και τις ενέργειές σας, τόσο που αρχίζετε να κρίνετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά. Ενώ η συνειδητοποίηση του εαυτού είναι ένα μεγάλο μέρος της πνευματικότητας, πρέπει να μάθετε να παρακολουθείτε απλά τον εαυτό σας ως προσεκτικός παρατηρητής και να μην κρίνετε το τι μπορεί να ακούσετε ή να δείτε. Ζούμε σε έναν πολύ επικριτικό κόσμο, αλλά πρέπει να μάθετε να αφήνετε πίσω αυτές τις κακές κριτικές και τις ιδέες για το ποιος και τι πρέπει να είστε.

Το πνευματικό σας ταξίδι δεν πρέπει να αφορά την επίτευξη τελειότητας. Μάλλον, θα πρέπει να είναι να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας ΠΑΡΑ αυτες τις ατέλεις σας! Μην πιστεύετε τι σας λέει κανένας άλλος για την πνευματικότητα - είναι το δικό σας προσωπικό ταξίδι και κανείς δεν μπορεί να σας πει πώς να το διασχίσετε εκτός από εσάς.

3.ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Όταν αρχίσετε να εμβαθύνετε βαθύτερα στην πνευματική σας αφύπνιση μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ιδανικά και τα ήθη σας έχουν αλλάξει λίγο. Έτσι, βρίσκεστε σε διαφωνία με ορισμένα άτομα στη ζωή σας, επειδή έχουν συνηθίσει τόσο πολύ τον παλιό σας εαυτό, που δεν ξέρουν πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουν τον «νέο» σας. Φυσικά, αυτή είναι η φυσική πορεία της ζωής, καθώς οι άνθρωποι αλλάζουν και βρίσκουν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους. Ωστόσο, μην αισθάνεστε ένοχοι για τη ζωή σας μόνο και μόνο επειδή δεν αρέσει στους γύρω σας.

Ίσως στο πνευματικό σας ταξίδι, διαπιστώσετε ότι θέλετε να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να ζήσετε διαφορετικά... για να πλησιάσετε τη φύση, τον Θεό ή οτιδήποτε θεωρείτε το κέντρο της πνευματικότητάς σας. Εάν αυτό κάνει την καρδιά σας ευτυχισμένη, πρέπει να την ακολουθήσετε, ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται οι άλλοι. Πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας για εσάς, όχι για άλλους.

Σας προτείνουμε να δείτε: '' Πνευματική Αφύπνιση: Δες το... σε αφορά !''


4. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Μην κρίνετε ποτέ τον εαυτό σας σε άλλους ανθρώπους. Θα απογοητεύσετε τον εαυτό σας ή θα αφήσετε το εγώ σας να διογκωθεί . Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν θα σας βοηθήσει στο πνευματικό σας ταξίδι. Μάλλον, θα σας εμποδίσουν. Το πνευματικό σας ταξίδι είναι εξαιρετικά προσωπικό και εντελώς μοναδικό για εσάς. Επομένως, είναι ανόητο και παράλογο να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους, γιατί πρέπει να κινηθείς με τον δικό σου ρυθμό στη ζωή.

Κάποιος μπορεί να φαίνεται πιο προχωρημένος πνευματικά από εσάς, αλλά ποιος μπορεί πραγματικά να το πει; Μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε τον εαυτό σας στο τέλος της ημέρας, οπότε φροντίστε να εστιάσετε απλά στη δική σας ζωή και να κάνετε ό, τι πρέπει για να αισθανθείτε ότι ειστε πλήρης μέσα σας.

5. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Μια κοινή πεποίθηση που θα συναντήσετε στο πνευματικό σας μονοπάτι είναι ότι πρέπει να προσπαθήσετε να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας κυριαρχήσουν, αντί να γίνετε προσεκτικοί παρατηρητές των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει να καταπνίξετε τα συναισθήματά σας, ώστε να γίνετε ωρολογιακή βόμβα Εάν δεν αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να το κάνετε αργότερα. Πείτε όσα πρέπει να πείτε, νιώστε οτι πρέπει να νιώσετε. Καμία συγγνώμη και αίσθημα ενοχής.

Είμαστε όλοι άνθρωποι και επομένως έχουμε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Για να αισθανθούμε ζωντανοί, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πώς νιώθουμε τώρα και να μην θάβουμε τα συναισθήματά μας μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1076,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6352,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κατά τη διάρκεια της αφύπνισης
Στ. Πλουμιστός: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κατά τη διάρκεια της αφύπνισης
Στ. Πλουμιστός: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κατά τη διάρκεια της αφύπνισης
https://www.omorfizoi.gr/wp-content/uploads/2016/08/simadia_to_sympan.jpg
https://i.ytimg.com/vi/o2tI_u3_s-0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_778.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_778.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content