Οι βασικές τεχνικές για έλεγχο των σκέψεων και ηρεμία του μυαλού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι βασικές τεχνικές για έλεγχο των σκέψεων και ηρεμία του μυαλού

👉“Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να “σωπάσουν” αυτό το θόρυβο στο κεφάλι τους, Αν ψάχνετε... κάποιον τρόπο να ηρεμήσετε το μυαλό σας, υπάρχουν κάποιες βασικές τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές στιγμές ηρεμίας.”

1- Ασκήσεις Αναπνοής

Οι οδηγοί διαλογισμού πάντα ξεκινούν με οδηγίες επικέντρωσης στην αναπνοή. Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος που συμβαίνει αυτό. Είναι πιο εύκολο να ηρεμήσετε το μυαλό σας δίνοντας προσοχή στην αναπνοή σας.Αυτή η κατευναστική τεχνική αναπνοής περιλαμβάνει τρεις κύκλους αναπνοής. Κάθε φορά που εισπνέετε θα πρέπει να αισθάνεστε την περιοχή γύρω από το στομάχι σας να φουσκώνει..

Εισπνεύσετε αργά, για τουλάχιστον 4 δευτερόλεπτα από τη μύτη.

Κρατήστε την αναπνοή σας για 3 δευτερόλεπτα.

Εκπνεύστε για 4 δευτερόλεπτα από το στόμα.

2- Ανακαλύψτε τι Μπορείτε να Δείτε με τα Μάτια Κλειστά

Αυτή η άσκηση συγκέντρωσης στη στιγμή θα βοηθήσει να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Επίσης, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας.Όταν κλείνετε τα μάτια σας, αυτό που βλέπετε δεν είναι πλήρης μαυρίλα. Εστιάστε σε αυτό που μπορείτε να δείτε όταν κλείνετε τα μάτια σας και θα αρχίσετε να παρατηρείτε διαφορετικά χρώματα. Αν υπάρχει πηγή φωτός εκεί που κάθεστε ή αν είστε έξω στο φως της ημέρας, θα αρχίσετε να βλέπετε διάφορα σχήματα.

Η επικέντρωση της προσοχή σας σε αυτό θα αυξήσει τη συγκέντρωσή σας και θα μειώσει τις διάσπαρτες σκέψεις σας.

3. Συγκεντρωθείτε στην ενεργειακή ροή του σώματος σας

Αυτή η τεχνική είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να ηρεμήσετε το μυαλό σας, απομακρύνοντας όλους τους εξωτερικούς περισπασμούς. Εστιάζει την προσοχή σε κάθε σημείο του σώματος.Ξεκινήστε να αισθάνεστε κάθε το σώμα σας ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού σας, κινηθείτε αργά προς τα κάτω μέχρι τις άκρες των δακτύλων σας. Καθώς το κάνετε αυτό, χωρίστε νοητικά το σώμα σας σε τμήματα και να δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε τμήμα, καθώς συγκεντρώνεστε σε αυτό.
Το μυαλό σας θα στρέψει την προσοχή εσωτερικά και θα αποκόψει τις εξωτερικές πληροφορίες.

Σας προτείνουε να δείτε: ''Πως να ανακτήσετε την κυριαρχία του νου σας''


4. Καθαρίστε το Μυαλό από την Αρνητικότητα

Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και θα σταματήσει από το σκέφτεστε λόγους που σας κάνουν να λυπάστε τον εαυτό σας. Ουσιαστικά θα σας δώσει χρόνο να σκεφτείτε ποια πράγματα εκτιμάτε και για πράγματα είστε ευγνώμονες στη ζωή σας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να τα γράψετε σε ένα φύλλο χαρτί. Απλά σκεφτείτε τα πράγματα που έχουν κάνει να αισθανθείτε καλά στην μέρα σας μέχρι τώρα. Οτιδήποτε απλό σας ευχαρίστησε ή “ζέστανε” την καρδιά σας θα πρέπει να σημειωθεί. Όλοι μας έχουμε κάποιες τέτοιες στιγμές καθημερινά και με την εστίαση σε αυτές θα μπορέσετε να ηρεμήσετε το μυαλό σας με τον αποβάλλετε την αρνητικότητα.

5. Επαφή με τη Φύση

Η επαφή με τη φύση, μια βόλτα στην εξοχή ή έστω μια βόλτα στο πάρκο της πόλης είναι ένας σημαντικός παράγοντας ευεξίας.Προσπαθήστε να περνάτε συχνά χρόνο σε ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να διαλογιστείτε σε φυσικό περιβάλλον. Ενωθείτε με τη φύση και ηρεμήστε το μυαλό σας εστιάζοντας την προσοχή σας στην ομορφιά της φύσης.

6. Εξασκείστε τον Διαλογισμό

Μερικοί άνθρωποι εγκαταλείπουν τον διαλογισμό, όταν δυσκολεύονται να αποβάλλουν τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό τους. Εάν αυτό συμβεί σε σας, δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να είστε σε θέση να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι όταν προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τεχνικές διαλογισμού μπορεί να πάρει έως και τρεις εβδομάδες για να αναπτύξουμε την ικανότητα να ελέγξουμε τις σκέψεις μας αρκετά ώστε να ηρεμήσουμε το μυαλό μας.

Εάν η έλλειψη συγκέντρωσης και οι ενοχλητικές σκέψεις σας έχουν εμποδίσει να διαλογιστείτε στο παρελθόν, δοκιμάστε κάποιες ή όλες τις μεθόδους που προαναφέρθηκαν για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα.Το διάβασα στο www.mymind.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας και ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,423,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1921,ΑΠΟΨΕΙΣ,41,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,105,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,690,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,122,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,746,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,52,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,145,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,733,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,44,ΖΩΗ,141,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,38,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,336,Κόσμος,9460,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,45,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,315,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1513,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5917,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1087,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2556,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,87,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,608,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι βασικές τεχνικές για έλεγχο των σκέψεων και ηρεμία του μυαλού
Οι βασικές τεχνικές για έλεγχο των σκέψεων και ηρεμία του μυαλού
Οι βασικές τεχνικές για έλεγχο των σκέψεων και ηρεμία του μυαλού
https://www.coaching-psychology.gr/image.ashx?bl=3249&im=14082&type=jpg?s=276062
https://i.ytimg.com/vi/eJdaT1FI8JM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_65.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_65.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content