Κινέζοι γιατροί προτίθενται να σκοτώνουν αγέννητα δίδυμα ή τρίδυμα μωρά, με τη χρήση μικροκυμάτων

Κινέζοι γιατροί προτίθενται να σκοτώνουν αγέννητα δίδυμα ή τρίδυμα μωρά, με τη χρήση μικροκυμάτων

👉Μια ομάδα Κινέζων γιατρών δημοσίευσε την πρότασή της για δημιουργία πρωτοκόλλου...  θανάτωσης των ανεπιθύμητων αγέννητων διδύμων ή τριδύμων παιδιών με χρήση μικροκυμάτων.

Οι Jialei Xi, Ziyi Cheng, Tianchen Wu και άλλοι συγγραφείς, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μικροκύματα για να καταστρέψουν επιλεκτικά ένα από τα δύο, ή περισσότερα αγέννητα μωρά που έχουν κοινό πλακούντα. Δημοσίευσαν το πρωτόκολλό τους στο British Medical Journal στις 13 Αυγούστου. 

Το άρθρο ονομάζεται «Εκτομή (δηλ. καταστροφή) με μικροκύματα" έναντι Εκτομής με χρήση ραδιοσυχνοτήτων για τη θεραπεία σοβαρά επιπλεγμένων μονοχωριακών κυήσεων σε Κινεζικό πρωτόκολλο. Μια πιλοτική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη κλινική μελέτη.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι συχνά οι «επιπλεγμένες μονοχωριακές (δηλ. που μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα) δίδυμες εγκυμοσύνες συνδέονται με ασθένειες και θάνατο του εμβρύου, και σε μερικές από αυτές τα πράγματα είναι τόσο "σοβαρά" που ένα από τα μωρά πρέπει να σκοτωθεί, ώστε να μπορέσει ίσως να επιζήσει το άλλο». 

Και συνεχίζουν: «Οι επιπλεγμένες μονοχωριακές δίδυμες εγκυμοσύνες συνδέονται συχνά με υψηλή περιγεννητική νοσηρότητα και θνησιμότητα, ενώ μερικές είναι αρκετά σοβαρές ώστε να απαιτούν χειρουργική επέμβαση "μείωσης" της κύησης (δηλαδή ελάττωσης του αριθμού των εμβρύων) για τη βελτίωση της επιβίωσης των υπολοίπων και μείωση των αναπηριών».

Η «χειρουργική επέμβαση μείωσης της κύησης» σημαίνει τη θανάτωση ενός ή περισσότερων βρεφών σε μια πολλαπλή εγκυμοσύνη. Ένας λόγος για τον οποίο οι γιατροί μπορεί να θέλουν να σκοτώσουν ένα ολόιδιο δίδυμο μέσα στη μήτρα είναι το σύνδρομο μετάγγισης από δίδυμο σε δίδυμο, κατά το οποίο τα δίδυμα μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα, εξ αιτίας μιας ασθένειας του πλακούντα. Σε αυτήν την περίπτωση, το ένα μωρό δίνει αίμα στο άλλο μωρό.

Η ανάπτυξη του μωρού-δότη μπορεί σε αυτήν την περίπτωση να υστερήσει ενώ το μωρό που δέχεται το αίμα μπορεί να επιβαρυνθεί από την περίσσεια υγρού, και να οδηγηθεί σε καρδιακή ανεπάρκεια. Και τα δύο μωρά μπορεί να διατρέξουν κίνδυνο θανάτου. Ωστόσο, υπάρχει θεραπευτικά η χειρουργική επέμβαση με λέιζερ η οποία μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητες επιβίωσής τους αποφράσσοντας όλα τα ανώμαλα αιμοφόρα αγγεία που συνδέουν τα μωρά.

Οι Κινέζοι ερευνητές, δεν αναφέρονται καθόλου στην δυνατότητα να σώσουν όλα τα μωρά με την μέθοδο της απόφραξης των παθολογικών αγγείων με λέιζερ, αλλά υποστηρίζουν ότι για τέτοιες περιπτώσεις η πιο συνηθισμένη διαδικασία είναι η θανάτωση του ενός μωρού (ενώ το άλλο μένει ανέπαφο), με τη μέθοδο «αφαίρεσης μέσω ραδιοσυχνοτήτων».

Στη μέθοδος αυτή, η θερμότητα από τα ραδιοκύματα χρησιμοποιείται για τον καυτηριασμό του ανθρωπίνου ιστού, συχνά για να σταματήσουν τα νεύρα να στέλνουν ερεθίσματα πόνου στον εγκέφαλο ή για να καταστρέψει μικρούς όγκους. Όταν χρησιμοποιείται ως μέθοδος έκτρωσης, μια βελόνα εισάγεται στο ένα δίδυμο μωρό και το ηλεκτρικό ρεύμα περνά μέσα από αυτό, και ουσιαστικά καίει το έμβρυο ζωντανό.Οι εν λόγω γιατροί ωστόσο, θα ήθελαν να συγκρίνουν τη μέθοδο αυτή με μια νεώτερη, την «αφαίρεση μέσω μικροκυμάτων», υποστηρίζοντας πως «έχει αναφερθεί ότι είναι καλύτερη» από την άμβλωση μέσω ραδιοσυχνοτήτων.

«Ενώ η αφαίρεση μέσω ραδιοσυχνοτήτων είναι σήμερα η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη διαδικασία με υψηλότερη επιβίωση εμβρύου [sichttps://afistemenaziso.gr/" target="_blank" rel="noopener">Αφήστε με να ζήσω!»:

Δυστυχώς όσο προοδεύει η τεχνολογία τόσο περισσότερες τεχνολογικά “εξελιγμένες” μέθοδοι θανάτωσης μωρών εφευρίσκονται. Είναι λυπηρό και μόνο να τις αναφέρουμε. Αλλά αυτό έχει νόημα για να αντιληφθούμε το μέγεθος των βασανιστηρίων και της πρωτοφανούς κακοποίησης που διενεργείται εις βάρος αυτών των βρεφών.

Ίσως θα έπρεπε εδώ να υπενθυμίσουμε πλην των ραδιοσυχνοτήτων και τις άλλες ενεργούμενες πράξεις θανάτωσης παιδιών, την ενδοκαρδιακή έγχυση Καλίου (KCl), (2) ή διγοξίνης (3,4), που προκαλούν καρδιακή ανακοπή και θάνατο. Ο θάνατος ακολουθείται από τον τοκετό του νεκρού εμβρύου ή το έμβρυο αφήνεται να υποστραφεί. Οι εν λόγω επεμβάσεις (εμβρυοκτονίες-feticide) θεωρούνται αποδεκτές και πραγματοποιούνται ως ρουτίνα σε διάφορες δυσκολίες στην κύηση, σε ανεπιθύμητα μωρά (π.χ σύνδρομο Down) καθώς και σε πολύδυμες κυήσεις, όπου για το «καλό» των υπολοίπων παιδιών θανατώνονται ένα ή περισσότερα αδελφάκια.

Πρόκειται για τις γνωστές μας επεμβάσεις μείωσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για επιλογή μιας εύκολης «λύσης» με κόστος τη θανάτωση ενός ή περισσοτέρων παιδιών. Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα πολλαπλών κυήσεων που ήλθαν σε αίσιο τέλος, αλλά δυστυχώς όλα αυτά αγνοούνται την ώρα των ¨εντίμων¨ και ¨υπευθύνων¨ αποφάσεων.Το διάβασα στο thesecretrealtruth.blogspot.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1738,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,40,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,34,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,644,ΒΙΝΤΕΟ,146,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,54,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,77,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,64,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,89,Κόσμος,9151,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5731,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2324,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,34,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,473,Eco-News,2662,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Κινέζοι γιατροί προτίθενται να σκοτώνουν αγέννητα δίδυμα ή τρίδυμα μωρά, με τη χρήση μικροκυμάτων
Κινέζοι γιατροί προτίθενται να σκοτώνουν αγέννητα δίδυμα ή τρίδυμα μωρά, με τη χρήση μικροκυμάτων
Κινέζοι γιατροί προτίθενται να σκοτώνουν αγέννητα δίδυμα ή τρίδυμα μωρά, με τη χρήση μικροκυμάτων
https://assets.lifesitenews.com/images/made/images/remote/https_www.lifesitenews.com/images/local/twin_ultrasound_810_500_75_s_c1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_948.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_948.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content