Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Το EVENT 201 αφορούσε μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου – κάτι σαν μια πρόβα πανδημίας πριν την πανδημία δηλαδή- και είχε γίνει τις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Bill and Melinda Gates, σε συνεργασία με το Kέντρο υγειονομικής ασφάλειας, John Hopkins, και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.



Το αξιοσημείωτο στη διοργάνωση αυτής της άσκησης είναι ότι συμπτωματικά, ακολούθησε την λεγόμενη πρόβλεψη του Bill Gates για έναν επερχόμενο παγκόσμιο συναγερμό που δε θα είχε να κάνει με πυρηνικό όλεθρο, αλλά με κάτι που έμοιαζε με κορωνοϊό και μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτό σε ομιλία του, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί


Mετά την προφητεία-πρόβλεψη του Gates, ακολούθησε το ξέσπασμα μιας πανδημίας κορωνοϊού, που ήταν ίδιος με αυτόν που αναλύθηκε και παρουσιάστηκε στην άσκηση EVENT 201.

Μια άλλη αξιοσημείωτη σύμπτωση είναι ότι κατά τη διάρκεια που γινόταν η επιτραπέζια άσκηση πανδημίας, Event 201, μοιράστηκαν σε όσους παραβρέθηκαν εκεί, λούτρινα κουκλάκια που μαντέψτε με τι έμοιαζαν;

Με τον COVID-19! Δείτε και τη φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Αυτό είναι πράγματι μια σατανική σύμπτωση:

Covid doll event 201 screenshot

Όμως οι συμπτώσεις συνεχίζονται. Στην Κίνα πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στις 18/10/2019 η τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Παιχνιδιών και φυσικά έγινε στην πόλη Ουχάν (Wuhan) της Κίνας.

Τι πιθανότητες άραγε υπάρχουν, να συμβούν αυτά τα γεγονότα την ίδια μέρα;

Από την άλλη πάλι αποτελεί σύμπτωση το γεγονός, ότι αφού ο ο Μπιλ Γκέιτς, ζήτησε ένα ψηφιακό διαβατήριο ανοσίας που θα πηγαίνει μαζί με το παγκόσμιο εμβόλιο, είχε ήδη δημιουργήσει την ταυτότητα ID2020 για την εμφύτευση μικροτσίπ σε κάθε άνθρωπο της γης.

Επίσης άλλη σύμπτωση είναι πώς ο Anthony Fauci, ο οποίος αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα, είχε ήδη συνεργαστεί με τον Gates για πάνω από μια δεκαετία στο γενικό σχέδιο εμβολιασμού και την εμφύτευση μικροτσίπ. Ποιος ήταν αυτός που ζήτησε το lockdown στις ΗΠΑ; Ο Fauci και φυσικά και πάλι ο Fauci, ήταν και αυτός που ζήτησε υποχρεωτικά να φορούν τις μάσκες στις ΗΠΑ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις προτάσεις Gates και Fauci:


Η ζωή είναι γεμάτη με απρόβλεπτες ανατροπές και μερικές φορές μπορεί να συμβούν οι πιο εκπληκτικές συμπτώσεις. Τίποτα δεν αποκλείεται.

Στις ΗΠΑ η κατάσταση έχει κουράσει τόσο πολύ τον κόσμο που αρχίζει να παρατηρεί κι άλλες συμπτώσεις που τον προβληματίζουν.

Όπως η περίπτωση που ο Andrew Breitbart πέθανε από «καρδιακή προσβολή» λίγες ώρες αφότου είπε, ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει βίντεο για τον Μπαράκ Ομπάμα και τους δεσμούς του με το Κομμουνιστικό Κόμμα, και η εκπληκτική σύμπτωση που ο Τζέφρι Έπσταϊν «αυτοκτόνησε» λίγες μόνο ώρες, αφού είπε στον δικηγόρο του, ότι ήταν έτοιμος να ανοίξει το μαύρο βιβλίο του και να μιλήσει με τους ομοσπονδιακούς.

Από την άλλη πάλι, το γεγονός ότι άνθρωποι συλλαμβάνονται επειδή προσπαθούν να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους και οι εκκλησίες κλείνουν, ενώ ενθαρρύνονται ταραχές στους δρόμους, προβληματίζει τους Αμερικανούς.
Δεν επιτρέπεται να γίνονται κηδείες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά για τον Τζορτζ Φλόιντ έγιναν 5 δημόσιες κηδείες με παρουσία κοινού. Για τον Τζον Λιούις έγινε δημόσια κηδεία χωρίς να τηρηθούν οι αποστάσεις, τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να κρατήσει κάποιος το χέρι της ίδιας του της μητέρας την ώρα που πεθαίνει. Πρόκειται για συμπτώσεις;

Τα στρατεύματα του ΟΗΕ εμφανίζονται σε παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες στην Ουχάν της Κίνας εβδομάδες πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού.
Αποτελεί απλώς σύμπτωση, ότι μια προσομοίωση πανδημίας κορωνοϊού, θεματικής του ΟΗΕ, έλαβε χώρα την ίδια μέρα με την τελετή έναρξης στην Ουχάν πάλι με θέμα σχετικό με τον ΟΗΕ, στο σημείο 0 του ξεσπάσματος της COVID-19;

Τελικά η ζωή είναι γεμάτη εκπληκτικές συμπτώσεις!
Το διάβασα στο el.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/08/UN-Wuhan-1024x391.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_65.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_65.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content