Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Το EVENT 201 αφορούσε μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου – κάτι σαν μια πρόβα πανδημίας πριν την πανδημία δηλαδή- και είχε γίνει τις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Bill and Melinda Gates, σε συνεργασία με το Kέντρο υγειονομικής ασφάλειας, John Hopkins, και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.Το αξιοσημείωτο στη διοργάνωση αυτής της άσκησης είναι ότι συμπτωματικά, ακολούθησε την λεγόμενη πρόβλεψη του Bill Gates για έναν επερχόμενο παγκόσμιο συναγερμό που δε θα είχε να κάνει με πυρηνικό όλεθρο, αλλά με κάτι που έμοιαζε με κορωνοϊό και μάλιστα αναφέρθηκε σε αυτό σε ομιλία του, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί


Mετά την προφητεία-πρόβλεψη του Gates, ακολούθησε το ξέσπασμα μιας πανδημίας κορωνοϊού, που ήταν ίδιος με αυτόν που αναλύθηκε και παρουσιάστηκε στην άσκηση EVENT 201.

Μια άλλη αξιοσημείωτη σύμπτωση είναι ότι κατά τη διάρκεια που γινόταν η επιτραπέζια άσκηση πανδημίας, Event 201, μοιράστηκαν σε όσους παραβρέθηκαν εκεί, λούτρινα κουκλάκια που μαντέψτε με τι έμοιαζαν;

Με τον COVID-19! Δείτε και τη φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Αυτό είναι πράγματι μια σατανική σύμπτωση:

Covid doll event 201 screenshot

Όμως οι συμπτώσεις συνεχίζονται. Στην Κίνα πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα στις 18/10/2019 η τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Στρατιωτικών Παιχνιδιών και φυσικά έγινε στην πόλη Ουχάν (Wuhan) της Κίνας.

Τι πιθανότητες άραγε υπάρχουν, να συμβούν αυτά τα γεγονότα την ίδια μέρα;

Από την άλλη πάλι αποτελεί σύμπτωση το γεγονός, ότι αφού ο ο Μπιλ Γκέιτς, ζήτησε ένα ψηφιακό διαβατήριο ανοσίας που θα πηγαίνει μαζί με το παγκόσμιο εμβόλιο, είχε ήδη δημιουργήσει την ταυτότητα ID2020 για την εμφύτευση μικροτσίπ σε κάθε άνθρωπο της γης.

Επίσης άλλη σύμπτωση είναι πώς ο Anthony Fauci, ο οποίος αλλάζει γνώμη σαν τα πουκάμισα, είχε ήδη συνεργαστεί με τον Gates για πάνω από μια δεκαετία στο γενικό σχέδιο εμβολιασμού και την εμφύτευση μικροτσίπ. Ποιος ήταν αυτός που ζήτησε το lockdown στις ΗΠΑ; Ο Fauci και φυσικά και πάλι ο Fauci, ήταν και αυτός που ζήτησε υποχρεωτικά να φορούν τις μάσκες στις ΗΠΑ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις προτάσεις Gates και Fauci:


Η ζωή είναι γεμάτη με απρόβλεπτες ανατροπές και μερικές φορές μπορεί να συμβούν οι πιο εκπληκτικές συμπτώσεις. Τίποτα δεν αποκλείεται.

Στις ΗΠΑ η κατάσταση έχει κουράσει τόσο πολύ τον κόσμο που αρχίζει να παρατηρεί κι άλλες συμπτώσεις που τον προβληματίζουν.

Όπως η περίπτωση που ο Andrew Breitbart πέθανε από «καρδιακή προσβολή» λίγες ώρες αφότου είπε, ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει βίντεο για τον Μπαράκ Ομπάμα και τους δεσμούς του με το Κομμουνιστικό Κόμμα, και η εκπληκτική σύμπτωση που ο Τζέφρι Έπσταϊν «αυτοκτόνησε» λίγες μόνο ώρες, αφού είπε στον δικηγόρο του, ότι ήταν έτοιμος να ανοίξει το μαύρο βιβλίο του και να μιλήσει με τους ομοσπονδιακούς.

Από την άλλη πάλι, το γεγονός ότι άνθρωποι συλλαμβάνονται επειδή προσπαθούν να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους και οι εκκλησίες κλείνουν, ενώ ενθαρρύνονται ταραχές στους δρόμους, προβληματίζει τους Αμερικανούς.
Δεν επιτρέπεται να γίνονται κηδείες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά για τον Τζορτζ Φλόιντ έγιναν 5 δημόσιες κηδείες με παρουσία κοινού. Για τον Τζον Λιούις έγινε δημόσια κηδεία χωρίς να τηρηθούν οι αποστάσεις, τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να κρατήσει κάποιος το χέρι της ίδιας του της μητέρας την ώρα που πεθαίνει. Πρόκειται για συμπτώσεις;

Τα στρατεύματα του ΟΗΕ εμφανίζονται σε παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες στην Ουχάν της Κίνας εβδομάδες πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού.
Αποτελεί απλώς σύμπτωση, ότι μια προσομοίωση πανδημίας κορωνοϊού, θεματικής του ΟΗΕ, έλαβε χώρα την ίδια μέρα με την τελετή έναρξης στην Ουχάν πάλι με θέμα σχετικό με τον ΟΗΕ, στο σημείο 0 του ξεσπάσματος της COVID-19;

Τελικά η ζωή είναι γεμάτη εκπληκτικές συμπτώσεις!
Το διάβασα στο el.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,570,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,30,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2281,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μυστήριες συμπτώσεις που προκαλούν να ξεμπερδέψεις του κορωνοϊού το μπέρδεμα (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2020/08/UN-Wuhan-1024x391.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_65.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_65.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content