Ειδικός αποκαλύπτει το καλύτερο μαγιό για κάθε τύπο σώματος

Ειδικός αποκαλύπτει το καλύτερο μαγιό για κάθε τύπο σώματος

👉Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας βουτιές στις παραλίες... Ωστόσο με το μαγιό η φράση «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ηλιο» παίρνει κυριολεκτική σημασία.

Επιλέγοντας όμως το σωστό σχέδιο μπορείτε να αναδείξετε τα ωραιότερα σημεία του σώματός σας και να καλύψετε επιμελώς εκείνα που σας προβληματίζουν.

Η βραβευμένη Βρετανίδα στιλίστρια Susie Hasler, η οποία διευθύνει το Styled By Susie, μιλώντας στη Daily Mail εξηγεί τι μαγιό πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με το στιλ και το σώμα σας, ενώ αποκαλύπτει γιατί τα μαγιό με μπροστινό φερμουάρ στο στήθος - που παρεμπιπτόντως είναι τάση - κολακεύουν όλες τις γυναίκες.

Τύπος κλεψύδρα
Ο σωματότυπος κλεψύδρα είναι ο πιο συμμετρικός. Διαθέτει ίδιο πλάτος στους ώμους και στην περιφέρεια, λεπτή μέση και πλούσιο στήθος. Αυτό σημαίνει πως το ιδανικό μαγιό είναι αυτό που θα τονίσει την μέση και τα υπόλοιπα δυνατά στοιχεία.

Η Susie συμβουλεύει: «Αναζητήστε ένα μαγιό με V λαιμόκοψη που κολακεύει το στήθος και τραβάει το μάτι προς το πιο λεπτό σημείο του σώματός σας, που είναι η μέση».

Τα υφάσματα με σούρες, τα λεγόμενα δηλαδή ruching μαγιό είναι εξαιρετική επιλογή για την περιοχή της κοιλιάς ενώ όσον αφορά τα σχέδια, οι τολμηρές ρίγες είναι πιο κολακευτικές από ένα σχέδιο φλοράλ για παράδειγμα.

Αν πάντως είστε λάτρεις του ρετρό style η Susie συμβουλεύει τα μαγιό με vintage αισθητική, τα ψηλόμεσα δηλαδή μπικίνι σλιπ που καλύπτουν την κοιλιά και είναι must είτε θέλετε να κρύψετε τις ατέλειες, είτε σας αρέσει αυτό το style μαγιό. Prints, μονοχρωμίες, έντονες ή ουδέτερες αποχρώσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στην αγορά.

Διασημότητες με σωματότυπο κλεψύδρας: Χόλλυ Ουίλομπι, Κέλι Μπρουκ, Νιγκέλα Λόουσον

Τύπος παραλληλόγραμμο
Εδώ ο κορμός είναι μονοκόμματος και η μέση δεν ξεχωρίζει. Σύμφωνα όμως με τη
Susie υπάρχουν πολλά στιλ που κολακεύουν τον συγκεκριμένο σωματότυπο.

«Αν ψάχνετε για ένα καινούργιο μαγιό για την παραλία ή απλά χαλαρώνετε στον κήπο, αναζητήστε κάτι σε βολάν, έντονα μοτίβα ή ακόμη και στράπλες».

Πολύ καλή επιλογή είναι και το μονοκίνι, δηλαδή το ολόσωμο μαγιό που διαθέτει ανοίγματα – κοψίματα στα πλάγια της μέσης, είτε το ολόσωμο με high cut leg, τύπου Baywatch.

Διασημότητες με σωματότυπο παραλληλόγραμμο: Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Φερν Κότον, Τζένιφερ Ανιστον

Τύπος μήλο
Η Susie αναφέρει ότι οι γυναίκες με σωματότυπο σε σχήμα μήλου, έχουν λεπτά πόδια, φαρδύ κορμό αλλά τείνουν να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Πιο συγκεκριμένα εξηγεί: «Έχετε υπέροχα πόδια και στήθος που πρέπει να αναδειχθούν. Τα ολόσωμα μαγιό και πάλι με V λαιμόκοψη, έρχονται εδώ στο προσκήνιο αλλά βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες είναι υποστηρικτικοί».

Αναδείξτε τα καλλίγραμμα πόδια σας επιλέγοντας ένα ολόσωμο μαγιό
«Επιλέξτε έντονα, τολμηρά μοτίβα για να ξεφύγει το μάτι από την κοιλιά και όχι ένα ασφαλές μαύρο μαγιό», προσθέτει.

Διασημότητες με σωματότυπο μήλο:Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Πινκ, Τζένιφερ Χάντσον

Τύπος αχλάδι
Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο έχουν καμπύλες στους γοφούς, ενώ από την μέση και πάνω είσαι αρκετά πιο αδύνατες.

Το κλειδί λοιπόν για να βρείτε το τέλειο μαγιό είναι να φροντίσετε να επιλέξετε κάτι που θα εστιάζει στο επάνω μέρος του σώματος (ώμους, στήθος και μέση), τραβώντας τα βλέμματα μακριά από την μεγάλη περιφέρεια.


Ιδανική επιλογή για το σωματότυπο αχλάδι είναι το τριγωνάκι, αυτό που δένει στο λαιμό ή κάποιο με βαθύ ντεκολτέ, ενώ αποφύγετε τα μαγιό με κορδονάκια στο κάτω μέρος καθώς και τα brazilian. Προτιμήστε το κλασικό κόψιμο ενός μπικίνι σλιπ που δεν θα σας κόβει ή τα vintage ψηλόμεσα.

Διασημότητες με σωματότυπο αχλάδι: Έμμα Ουίλις, Κίμπερλεϋ Ουόλς, Κιμ Καρντάσιαν

Για όλους τους τύπους Και για το τέλος αφήσαμε το απόλυτο μαγιό, που κολακεύει όλες τις γυναίκες και δεν είναι άλλο από το μαγιό με ανοιγόμενο φερμουάρ μπροστά και αυτό επειδή μπορείτε να προσαρμόσετε το ντεκολτέ ώστε να ταιριάζει με το δικό σας σχήμα. Σημειώστε επίσης ότι είναι ιδιαίτερα πρακτικά για μητέρες που θηλάζουν. 

 Η Susie τονίζει: «Μπορείτε να ανοίξετε το φερμουάρ όταν κάνετε ηλιοθεραπεία και στη συνέχεια να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε για το κολύμπι. Είναι ότι πιο κολακευτικό για το μπούστο σας, ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και ως τοπ για την βραδινή σας έξοδο».

Το διάβασα στο iefimerida.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1539,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,81,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ειδικός αποκαλύπτει το καλύτερο μαγιό για κάθε τύπο σώματος
Ειδικός αποκαλύπτει το καλύτερο μαγιό για κάθε τύπο σώματος
Ειδικός αποκαλύπτει το καλύτερο μαγιό για κάθε τύπο σώματος
https://restlessreaderhome.files.wordpress.com/2019/05/screen-shot-2019-05-20-at-11.48.55.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_38.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_38.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content