Το αρχαίο χειρόγραφο που μας μαθαίνει να αντλούμε ενέργεια από το Σύμπαν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το αρχαίο χειρόγραφο που μας μαθαίνει να αντλούμε ενέργεια από το Σύμπαν

👉Πικάτριξ ονομάζεται αυτό το μυστήριο και αρχαίο χειρόγραφο βιβλίο που γράφτηκε το μεσαίωνα, το δέκατο αιώνα, στην Ανδαλουσία της Ισπανίας και ονομάστηκε αλλιώς ΧΑΓΙΑΤ ΑΛ ΧΑΚΙΜ.

Είναι ένα βιβλίο που συγκεντρώνει όλη την Αραβική σοφία, μια σοφία βγαλμένη από τα βάθη των αιώνων. Είναι μια εγκυκλοπαιδική εργασία, πολύ μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα μεσαιωνικά γρημόρια και βιβλία αστρολογικής μαγείας. Μεταφράστηκε στη λατινική γλώσσα το 1256 από τον Καστιλιάνο βασιλιά Αλφόνσο το Σοφό, και πήρε το λατινικό όνομα ΠΙΚΑΤΡΙΞ.

Αυτό το βιβλίο είναι ένα περίεργο κράμα της υψηλότερης φιλοσοφίας και των χονδροειδέστερων υλικών, ένα κράμα ερμηνείας της φύσης του Ενός και μοναδικού Θεού και μιας σύνθεσης από σωματικά υλικά που χρησιμοποιούνταν σε μαγικές τελετουργίες.

Το Πικάτριξ παρέχει πληροφορίες για την εσωτερική φύση των πλανητών και των απλανών αστέρων σε σχέση με την αστρολογική μαγεία.

Γνωρίζουμε ότι πέντε αιώνες και περισσότερο μετά από τη συγγραφή του, το βιβλίο αυτό αποτέλεσε την πηγή γνώσεων και έμπνευσης για τον περίφημο Νοστράδαμο, το μεγαλύτερο οραματιστή, γιατρό και αστρολόγο, που οι αμφιλεγόμενες προφητείες του ακόμα αποτελούν αντικείμενο για έρευνα.

Ένα από τα περιεχόμενα του αινιγματικού αυτού βιβλίου είναι πως διδάσκει στον αναγνώστη το πως να αντλεί την ενέργεια που υπάρχει στο σύμπαν και στη Δημιουργία και να την χρησιμοποιεί προς όφελός του. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως χρησιμοποιούνται οπιούχα και ψυχοτροπικά φάρμακα που σε συνδυασμό με τη χρήση της νουμερολογίας και άλλων αρχών της αστρολογικής μαγείας ο αναγνώστης μπορεί να μεταφερθεί σε μία εναλλακτική κατάσταση της πραγματικότητας, ακόμα και να επιτύχει την αστρική προβολή.

Το βιβλίο αναφέρει μέσα από τις σελίδες του τεχνικές και ξόρκια μέσα από τις οποίες μπορείς να ελέγχεις τα ζώα αλλά και δυνάμεις που ο κοινός άνθρωπος δε μπορεί να αντιληφθεί.Αναφέρει τρόπους με τους οποίους μπορείς να έρθεις σε επαφή με τις δυνάμεις της φύσης αλλά και πως να ελέγξεις τον καιρό.Τέλος το σεληνιακό ημερολόγιο που υπάρχει στο βιβλίο αναλύει έντονα τις τάσεις της συμπεριφοράς των ανθρώπων κάτι που συνδέεται σχεδόν άμεσα με τη σημερινή αστρολογία και τα ζώδια.

Είναι ένα βιβλίο που αποτελούσε τον οδηγό πολλών αλχημιστών του μεσαίωνα!Άνθρωποι αλλά και ολόκληρες πόλεις ζούσαν με τις αρχές αυτού του χειρογράφου! Από τη φύση του μυστήριο, αινιγματικό αλλά ίσως και επικίνδυνο θα μπορούσαμε να πούμε..Είναι όμως ένα υπαρκτό γρημόριο που μέχρι και σήμερα αποτελεί αντικείμενο μελέτης από πολλούς. Όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας…

Το διάβασα στο mymind.gr και periergaa
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,407,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,33,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,726,ΒΙΝΤΕΟ,174,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1807,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,610,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,123,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,234,Κόσμος,9407,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,237,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5871,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2497,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,23,
ltr
item
Ploumistos.com: Το αρχαίο χειρόγραφο που μας μαθαίνει να αντλούμε ενέργεια από το Σύμπαν
Το αρχαίο χειρόγραφο που μας μαθαίνει να αντλούμε ενέργεια από το Σύμπαν
Το αρχαίο χειρόγραφο που μας μαθαίνει να αντλούμε ενέργεια από το Σύμπαν
https://simplecapacity.com/wp-content/uploads/2017/06/Picatrix.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_166.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_166.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content