Το τεστ προσωπικότητας που φανερώνει μερικά στοιχεία για τον εαυτό σας

Το τεστ προσωπικότητας που φανερώνει μερικά στοιχεία για τον εαυτό σας

⍆Ποια εικόνα τράβηξε το βλέμμα σου περισσότερο όταν είδες τα παραπάνω... 9 τετράγωνα;
Είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει και φανερώνει και μερικά στοιχεία για τον εαυτό σου.

Κάνε το τεστ προσωπικότητας και δες αν όσα αναφέρονται ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου.

1.Αυτόνομος: 
Παρορμητικός και με αυτοπεποίθηση, έχεις την τάση να κάνεις πράγματα χωρίς να αναζητάς εξωτερική βοήθεια. Έχεις επίγνωση της θέσης σου και θέλεις όλοι να γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος σου. Προτιμάς να είσαι μόνος σου και να εξαρτάσαι μόνο από τον εαυτό σου. Αντιμετωπίζεις τη ζωή ως παιχνίδι στρατηγικής. Ένας άνθρωπος με αυτοσυγκράτηση που προσπαθεί πάντα να παραμένει ψύχραιμος και ήρεμος. Έχεις επιχειρηματικό πνεύμα και είσαι γεννημένος ηγέτης.

2.Ενάρετος:
Είσαι αγνός και πολύ ηθικός. Έχεις την τάση να προσαρμόζεσαι εύκολα στο περιβάλλον. Αν και μοιάζεις ντροπαλός, πάντα λες τι πιστεύεις πραγματικά στους φίλους σου. Θεωρείς σημαντική αξία την ειλικρίνεια και τείνεις να κρίνεις σκληρά τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, οι άλλοι πολλές φορές αναζητούν τη συμβουλή σου. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί για κάποιο ανώτερο σκοπό.

3.Ελκυστικός: 
Είσαι χαρισματικός και με ηγετικά προσόντα. Είσαι γεμάτος ενέργεια και αναλαμβάνεις με πάθος απαιτητικές υποχρεώσεις, αλλά αυτό το πάθος έχει και τη σκοτεινή πλευρά του. Η προσωπικότητά σου πάντα τραβά την προσοχή των άλλων. Είσαι αποφασιστικός και γρήγορος στη διαχείριση υποθέσεων. Συχνά έχεις την τάση να χάνεις την ψυχραιμία σου.

4.Αισιόδοξος: 
Έχεις νεανικό πνεύμα και εσωτερική ηρεμία. Είσαι αισιόδοξος, νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους και πάντα προσπαθείς να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είσαι πάντα χαμογελαστός και προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους να χαμογελούν. Είσαι εργατικός και έξυπνος. Ντροπαλός, με χιούμορ, αν και οι πολλοί δεν βλέπουν τη διασκεδαστική πλευρά σου.

5.Εύστοφος: 
Έχεις μια ενδιαφέρουσα, συγκρατημένη και κομψή προσωπικότητα. Το μυαλό σου είναι το όπλο που μπορεί να λύσεις κάθε γρίφο. Είσαι ικανός να περιστρέφεις τη συζήτηση γύρω σου, ανατρέποντας κλισέ και στερεότυπες αντιλήψεις. Καταλαβαίνεις εύκολα τα ψέματα. Για σένα, η ηρεμία και η άνεση είναι προτεραιότητες στη ζωή. «Ανθίζεις» όταν είσαι μόνος σου και δεν δίνεις σημασία στην οικειότητα. Προτιμάς να κρύβεις τα συναισθήματά σου και να δείχνεις την ισχυρή πλευρά σου.

6.Ενδιαφέρων: 
Έχεις χαρούμενη προσωπικότητα και σου αρέσει να βγαίνεις έξω. Με το ελεύθερο πνεύμα σου, τείνεις να κάνεις τα πράγματα ήρεμα και να επινοείς δικούς σου τρόπους για να κάνεις καθημερινές ασχολίες. Είσαι παρορμητικός και κάθε μέρα δημιουργείς μια νέα περιπέτεια. Παρόλα αυτά, όλες σου οι πράξεις έχουν κάποιο κρυμμένο στόχο. Κάποιες φορές, ξαφνιάζεις τους γύρω σου με την προσβλητική σου συμπεριφορά.

7.Πνευματικός:
Δεν είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και πάντα προσπαθείς να φτάσεις προς το καλύτερο. Ψάχνεις τη γνώση και συχνά τη βρίσκεις στα βιβλία που τόσο αγαπάς. Σου αρέσεις να αντλείς γνώση από κάθε εμπειρία. Φιλοσοφικό μυαλό, που αντιμετωπίζει τα μικρά πράγματα ως μέρος της μεγάλης εικόνας της ζωής. Αναζητάς ηρεμία για τον εαυτό σου και ειρήνη για τον κόσμο. Είσαι καλός φίλος, αλλά τείνεις να ικανοποιείς πρώτα τον εαυτό σου.

8.Κυκλοθυμικός: 
Είσαι δημοφιλής, αξιόπιστος και παρατηρητικός. Νοιάζεσαι για τους άλλους, αλλά συχνά η διάθεσή σου έχει εναλλαγές. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματά σου σε επηρεάζουν σε ό, τι κάνεις. Είσαι δημιουργικός, εκφραστικός και τείνεις να κάνεις τα πράγματα με ξεχωριστό τρόπο. Έχεις μοναδικές ιδέες. Πάντα ακολουθείς την καρδιά σου. Κατά καιρούς έχεις ξεσπάσματα, αλλά είσαι τόσο αγαπητός που οι περισσότεροι βρίσκουν τις ιδιοτροπίες σου χαριτωμένες!

9.Αξιόπιστος:
Είσαι ευγενικός, προστατευτικός και τυχερός. Πάντα θες να βοηθάς τους άλλους. Έχεις αξιόπιστη προσωπικότητα και είσαι καλός στο να κρατάς μυστικά. Επίσης, είσαι μυστικοπαθής. Έχεις ευχάριστη προσωπικότητα και πολλοί απολαμβάνουν να είναι στην παρέα σου. Ψάχνεις για την αρμονία σε όλα τα πράγματα και αντίστοιχα θες να συμφιλιώνεις τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπαθείς να κάνεις τους πάντες να αισθάνονται άνετα μαζί σου.Το διάβασα στο www.mymind.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,570,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,30,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2281,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Το τεστ προσωπικότητας που φανερώνει μερικά στοιχεία για τον εαυτό σας
Το τεστ προσωπικότητας που φανερώνει μερικά στοιχεία για τον εαυτό σας
Το τεστ προσωπικότητας που φανερώνει μερικά στοιχεία για τον εαυτό σας
https://ipop.gr/wp-content/uploads/2014/09/personality-test.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_387.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_387.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content