Πίστα Φόρμουλα 1 θέλει να φτιάξει ο Αγοραστός στη Μαγνησία – Ποια περιοχή εξετάζεται

Πίστα Φόρμουλα 1 θέλει να φτιάξει ο Αγοραστός στη Μαγνησία – Ποια περιοχή εξετάζεται

⍆Την περίπτωση κατασκευής πίστας Φόρμουλας 1 στην περιοχή της Μαγνησίας εξετάζει ο... Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, όπως αποκάλυψε σήμερα με τηλεοπτικές του δηλώσεις στην TRT.

O κ. Αγοραστός, λάτρης της ταχύτητας και των μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται ήδη σε συνενόηση με τον Δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο για την προετοιμασία ενός φακέλου, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ειδικότερα, στο γραφείο του Περιφερειάρχη στη Λάρισα, υπάρχει ένα τοπογραφικό διάγραμμα μίας έκτασης χιλίων στρεμμάτων, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, το οποίο εξετάζετα από τις υπηρεσίες κατά πόσον θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το σημείο που θα κατασκευαστεί η πίστα.

Τα σενάρια

Το σενάριο της δημιουργίας πίστας Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα δεν είναι κάτι καινούργιο. Μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις για κάτι τέτοιο ξεκίνησαν από το 1968, όταν άρχισαν να εξετάζονται κάποιες αρχικές προοπτικές.

50 χρόνια έχουν περάσει από τότε και η υπόθεση F1 έχει ανοίξει και κλείσει πολλές φορές. Η τελευταία πρόταση αφορούσε τη δημιουργία πίστας στη Δραπετσώνα και το λιμάνι του Πειραιά, αφού είχαν εξεταστεί επίσης ιδέες για το Ελληνικό, τον Ορχομενό, τη Χαλανδρίτσα Αχαΐας και την Τρίπολη. Η συγκεκριμένη πρόταση σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αθανάσιο Παπαθεοδώρου και το σωματείο ΔΙΕΛΠΙΣ.

Πίστα F1 στην Ελλάδα λοιπόν;

Όσο καταπληκτικό κι αν ακούγεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι σίγουρα σύνθετο και πολύπλευρο. Πολλά είναι τα ζητήματα που εγείρονται, με σημαντικότερο αυτό του οικονομικού κόστους ενός τέτοιου εγχειρήματος. Το κόστος κατασκευής πίστας και υποδομών φιλοξενίας των αγώνων ανέρχεται στα 100 εκ. δολάρια, ποσό αστρονομικό για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Για να κατανοήσουμε καλύτερα την τάξη μεγέθους, αρκεί να σκεφτούμε ότι ο αγώνας πόλης της Σιγκαπούρης κοστίζει ετησίως 73 εκ. δολάρια! Είναι γνωστό ότι η Φόρμουλα 1 είναι από τα πιο ακριβά αθλήματα, όπως επίσης και τα εισιτήρια των αγώνων της…

Σίγουρα το βάρος που θα δημιουργήσει αυτό στην ελληνική οικονομία είναι ίσως το πιο σημαντικό μειονέκτημα, όμως από μια τέτοια επένδυση, θα προκύψουν έσοδα και ανάπτυξη, που πιθανώς μπορούν να υπερκαλύψουν το κόστος. Πρακτικά αυτό σημαίνει δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και ανάπτυξη ενός κλάδου του τουρισμού που σήμερα δεν υπάρχει.

Οπότε, νέα πίστα σημαίνει και πολλά νέα έσοδα και οφέλη από την δημιουργία της.
Ωστόσο είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, που η Ελλάδα έχει αρχίσει να δείχνει κάποια σημάδια οικονομικής ανάκαμψης, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την μεγάλη κρίση που συνεχίζει να την πλήττει.


Το διάβασα στο www.thenewspaper.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,372,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1740,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,45,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,590,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,40,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,652,ΒΙΝΤΕΟ,150,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,61,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,94,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,66,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,94,Κόσμος,9172,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,64,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5736,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,51,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,992,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2339,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,38,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,485,Eco-News,2666,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πίστα Φόρμουλα 1 θέλει να φτιάξει ο Αγοραστός στη Μαγνησία – Ποια περιοχή εξετάζεται
Πίστα Φόρμουλα 1 θέλει να φτιάξει ο Αγοραστός στη Μαγνησία – Ποια περιοχή εξετάζεται
Πίστα Φόρμουλα 1 θέλει να φτιάξει ο Αγοραστός στη Μαγνησία – Ποια περιοχή εξετάζεται
https://www.automotonews.gr/wp-content/uploads/2018/12/start-kore-20121.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/1_7.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/1_7.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content