Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!

⍆To τοπίο στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.... Η τεχνολογία καλπάζει και οι απαιτήσεις των καταναλωτών από τα e-shop συνεχώς αυξάνονται. H Plushost.gr, η πρώτη εξειδικευμένη e-commerce εταιρεία στην Ελλάδα, είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) για τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών της.

Ο Θανάσης Καμέας, founder & CEO της Plushost.gr, εξηγεί πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη συμβάλει στην αύξηση των κερδών στα ηλεκτρονικά καταστήματα και αναλύει τις απαιτήσεις της νέας εποχής στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) είναι το μέλλον του e-commerce
Η Plushost.gr αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και να εξελίξει το αποδοτικότερο µοντέλο e-commerce, το οποίο δεν προσφέρει απλώς µια τεχνολογική λύση στους πελάτες της, αλλά ένα ολοκληρωµένο πακέτο εξελιγμένων υπηρεσιών σύμφωνα µε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλεκτρονικού καταστήµατος.

Στην Plushost.gr πρωτοπορούμε ενσωματώνοντας κάθε νέα τεχνολογία με απολύτως χρηστικό τρόπο προς όφελος του πελάτη μας, πριν ακόμα το ζητήσει. Τα 5 τελευταία χρόνια, με τις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) που αναπτύσσουμε και ενσωματώνουμε στα e-shop των πελατών μας, έχουμε απογειώσει την κερδοφορία τους. Και είμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακής πορείας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τα νούμερα «μιλάνε» από μόνα τους. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Juniper Research, μέχρι το 2024 οι δαπάνες των ηλεκτρονικών αγορών θα γνωρίσουν αύξηση της τάξης του 66%.Τεχνητή Νοημοσύνη: εργαλεία, χρήσεις και αποτελέσματα
Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) εστιάζει σε ένα κυρίαρχο και διαχρονικό ζητούμενο. Οι πελάτες του e-shop να βιώσουν μία συγκλονιστική εμπειρία περιήγησης και αγοράς. Καλύτερη εμπειρία ισούται με περισσότερες παραγγελίες στο e-shop και περισσότερες παραγγελίες σημαίνει αύξηση του κέρδους. Ας δούμε πώς χτίζεται αυτή η διαδικασία.

Αρχικά, σημαντικότατο ρόλο έχει ο τρόπος που συλλέγονται και αξιοποιούνται τα δεδομένα, τα γνωστά Big Data, κατά την αλληλεπίδραση των χρηστών με το e-shop. Στην επόμενη φάση οι διαφημίσεις, στις οποίες «εκτίθεται» ο καταναλωτής, γίνονται personalized (προσωποποιημένες) και συναντούν τις πραγματικές του επιθυμίες. Επιπλέον, στην online αγορά ενός προϊόντος έχει «ενεργή παρουσία» το Voice Assistance (Φωνητική Bοήθεια), ένα εργαλείο καθοδήγησης του χρήστη, έτσι ώστε να αναζητήσει και να εντοπίσει με ευκολία τα επιθυμητά προϊόντα και να ολοκληρώσει επιτυχώς την παραγγελία του.

Αξιοποιώντας ακόμα πιο ουσιαστικά τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης σε σχέση με το e-commerce, μπορούμε να αναφερθούμε στο Customer-Centric Visual Search (Πελατοκεντρική Οπτική Αναζήτηση). O χρήστης βλέπει προτάσεις προϊόντων που τον αφορούν, βιώνει μια συνολικά καλύτερη online εμπειρία και είναι πλέον πολύ πιο πιθανό να προχωρήσει σε αγορά. Επιμένουμε πολύ στο κομμάτι του personalization καθώς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται το περιεχόμενο ενός e-shop στις προτιμήσεις του καταναλωτή, στέλνοντας του το σωστό μήνυμα στη σωστή στιγμή.

Εφαρμόζουμε σήμερα την τεχνολογία του αύριο
Στην Plushost.gr είμαστε εδώ, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών. Αντιμετωπίζουμε τα e-shop ως πρωταθλητές και θέλουμε – πιο σωστά, απαιτούμε - να έχουν επιδόσεις πρωταθλητών. Είμαστε δίπλα τους για να τα οδηγήσουμε στην κορυφή ώστε να μεγαλώνουν τη διαφορά τους από τον επόμενο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ο θαυμαστός καινούριος κόσμος που προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε βασικούς τομείς, από το Sales Forecasting (Πρόβλεψη των Πωλήσεων) έως το Retargeting Potential Customers (Επαναστόχευση Δυνητικών Πελατών). Οι αλλαγές στην Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι μόνο θεαματικές, αλλά και «θεαματικά ραγδαίες». Όσοι αντιληφθούν εγκαίρως τις προοπτικές της θα σταθούν όρθιοι στο γεμάτο προκλήσεις ρινγκ του e-commerce.

Εν κατακλείδι, ας μου επιτραπεί να αναφέρω το προσωπικό μου slogan: «H Τεχνητή Νοημοσύνη ήρθε για να μείνει. Ή μένεις ή απλά φεύγεις».

To διάβασα στο protothema.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,567,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,25,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,618,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,33,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,36,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,67,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5703,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2277,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!
https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-05-21/plushost0.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_697.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_697.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content