================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έρευνα: Ο ευσπλαχνικός είναι πιο ισχυρός από τον δυνατό άνθρωπο

⍆Η ευσπλαχνία έχει μεγαλύτερη αξία από τη σωματική διάπλαση, σύμφωνα με βρετανική.... δημοσκόπηση για την έννοια της ‘πραγματικής δύναμης’, την οποία επικαλείται η Independent.

Σύμφωνα με νέο γκάλοπ, δυνατός άνθρωπος είναι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του, ζητά βοήθεια όταν τη χρειάζεται και είναι ευγενικός ακόμα και όταν κάποιος είναι αγενής ή επιθετικός μαζί του.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 βρετανοί ενήλικες, από τους οποίους το 43% χαρακτήρισε μια πράξη ευγένειας ως σημάδι δύναμης ενώ μόνο το 10% θεώρησε τα μπράτσα ένδειξη δύναμης.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της πραγματικής δύναμης συμπεριλήφθηκαν το να είναι κανείς υποστηρικτικός, το να μπορεί να βάλει τα προβλήματά του στην άκρη για να βοηθήσει τους άλλους, το να καταγγέλλει την κακομεταχείριση των άλλων.

Η κλινική ψυχολόγος Έμμα Γρέι θεωρεί ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας και υπογραμμίζει ότι η συμπόνια, η ευσπλαχνία και οι πράξεις ευγένειας δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητες.

Η ίδια προσθέτει ότι όταν είμαστε ευγενικοί απελευθερώνονται ορμόνες ωκυτοκίνης, ενδορφίνες και σεροτονίνη που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα.

Η δημοσκόπηση αυτή, που διεξήχθη από τον δημιουργό αποσμητικών και αντιιδρωτικών «Soft & Gentle», έδειξε ότι τα τρία τέταρτα των συμμετεχόντων θεωρούσαν πως το να κάνεις ευγενικές πράξεις σε κάνει δυνατότερο άτομο.

Παράλληλα οι μισοί συμμετέχοντες πίστευαν ότι ενυπάρχει δύναμη στην ειλικρίνεια και το 48% ότι το να ζητάς συγγνώμη για ένα λάθος είναι επίσης ένδειξη δύναμης.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν επίσης ότι είναι 9 φορές πιο πιθανό να κρίνουν το αν κάποιος είναι δυνατός με βάση τον χαρακτήρα παρά με βάση τη σωματική του διάπλαση.

Επιπρόσθετα τέσσερις στους 10 έκαναν μια ευγενική πράξη τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, 8 στους 10 έλεγαν πως το να είναι ευγενικοί τους κάνει να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι και έξι στους 10 δήλωναν πως είναι δύσκολο να είναι κανείς ευγενικός σε αυτό τον κόσμο που γίνεται όλο και πιο σκληρός.

Τέλος, παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι το ένα τέταρτο των συμμετεχόντων θεωρούσε πως ανεξάρτητα από το αν η ευγένεια θεωρείται ένδειξη δύναμης, αυτή δεν τους έχει βοηθήσει στη ζωή τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Έρευνα: Ο ευσπλαχνικός είναι πιο ισχυρός από τον δυνατό άνθρωπο Reviewed by PLOUMISTOS on 8:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.