Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει

⍆Μέχρι σήμερα ήξερες πως η μέρα που γεννήθηκες μπορεί να σου δίνει το ζώδιό σου ή ακόμη...
και τον γενέθλιο αριθμό σου. Να κάτι που ίσως δεν είχες δει μέχρι σήμερα. Τα γενέθλιά σου έχουν το δικό τους χρώμα. Κυριολεκτικά…

Η ημερομηνία γέννησής σου αντιστοιχεί σε ένα χρώμα, το οποίο φυσικά με τη σειρά του αποκαλύπτει πολλά για τα χαρίσματα, τις παραξενιές και τον τρόπο που αναζητάς τον έρωτα. 
Κάνε το τεστ…

Υπάρχουν λοιπόν 21 χρώματα και μόνο ένα αντιστοιχεί στα δικά σου γενέθλια. Είναι εντυπωσιακό πως όσοι έχουν γεννηθεί 21 Μαρτίου, 23 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου έχουν το προνόμιο να ανήκουν σε μοναδικά χρώματα (μαύρο, λαδί και βεραμάν αντίστοιχα) που δεν αντιστοιχούν σε καμία άλλη ημερομηνία.

Βρες την ημερομηνία στον πίνακα που ακολουθεί και δες στη συνέχεια τι σημαίνει το χρώμα για το χαρακτήρα σου.

Βρες το χρώμα σου:
 • 23 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου – Κόκκινο
 • 2 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου – Πορτοκαλί
 • 12 Ιανουαρίου με 24 Ιανουαρίου – Κίτρινο
 • 25 Ιανουαρίου με 3 Φλεβάρη – Ροζ
 • 4 Φλεβάρη με 8 Φλεβάρη – Μπλε
 • 9 Φλεβάρη με 18 Φλεβάρη – Πράσινο
 • 18 Φλεβάρη με 28 Φλεβάρη – Καφέ
 • 1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου – Aqua
 • 11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου – Lime
 • 21 Μαρτίου – Μαύρο
 • 22 Μαρτίου με 31 Μαρτίου – Μοβ
 • 1 Απριλίου με 10 Απριλίου – Navy
 • 11 Απριλίου με 20 Απριλίου – Ασημί
 • 21 Απριλίου με 30 Απριλίου – Λευκό
 • 1 Μαΐου με 14 Μαΐου – Μπλε
 • 15 Μαΐου με 24 Μαΐου – Χρυσό
 • 25 Μαΐου με 3 Ιουνίου – Κρεμ
 • 4 Ιουνίου με 13 Ιουνίου – Γκρι
 • 14 Ιουνίου με 23 Ιουνίου – Καστανό
 • 24 Ιουνίου – Γκρι
 • 25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου – Κόκκινο
 • 5 Ιουλίου με 14 Ιουλίου – Πορτοκαλί
 • 15 Ιουλίου με 25 Ιουλίου – Κίτρινο
 • 26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου – Ροζ
 • 5 Αυγούστου με 13 Αυγούστου – Μπλε
 • 14 Αυγούστου με 23 Αυγούστου – Πράσινο
 • 24 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου – Καφέ
 • 3 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου – Aqua
 • 13 Σεπτεμβρίου με 22 Σεπτεμβρίου – Lime
 • 23 Σεπτεμβρίου – Λαδί
 • 24 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου – Μοβ
 • 4 Οκτωβρίου με 13 Οκτωβρίου – Navy
 • 14 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου – Ασημί
 • 24 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου – Λευκό
 • 12 Νοεμβρίου με 21 Νοεμβρίου – Χρυσό
 • 22 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου – Κρεμ
 • 2 Δεκεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου – Γκρι
 • 12 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου – Καστανό
 • 22 Δεκεμβρίου – Βεραμάν (μπλε πράσινο)
Δες τι σημαίνει το χρώμα αυτό για εσένα…

Κόκκινο
Γλυκός και αγαπητός τύπος. Είσαι επιλεκτική, αλλά είσαι και διαρκώς ερωτευμένη. Σου αρέσει να σε αγαπούν. Φρέσκια και πρόσχαρη, μπορείς να γίνεις πολύ κυκλοθυμική κάποιες φορές.

ΚρεμΑνταγωνιστική και αθλητικός τύπος. Δεν σου αρέσει να χάνεις, όμως πάντα είσαι πρόσχαρη. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης και πολύ εξωστρεφής. Επιλέγεις την αγάπη προσεκτικά και δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Αλλα όταν βρεις τον κατάλληλο, τότε δεν τον αφήνεις για πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βεραμάν
Σε ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση και έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις κάποια απόφαση και αποφεύγεις χαζά λάθη. Σου αρέσει να είσαι ηγέτης και έτσι είναι εύκολο για εσένα να κάνεις νέους φίλους.

ΓκριΕίσαι ελκυστική και δραστήρια. Δεν κρύβεις ποτέ τα συναισθήματά σου και εκφράζεις πάντα ό, τι κι αν έχεις μέσα σου. Μπορείς όμως να γίνει αρκετά εγωίστρια κάποιες φορές. Θέλεις να ξεχωρίσεις και δεν σου αρέσει να σου φέρονται άδικα. Ξέρεις τι πρέπει να πεις στην κατάλληλη στιγμή και έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Συνήθως μπορείς να είσαι η αιτία που θα φτιάξει η μέρα κάποιου.

ΠράσινοΤα πας καλά με άγνωστους ανθρώπους. Δεν είσαι ντροπαλή, αλλά καμιά φορά μπορείς να πληγώσεις τους άλλους με τα λόγια σου. Σου αρέσει να νιώθεις πως σε αγαπούν και να σε ξεχωρίζει ο σύντροφός σου, αλλά κυρίως είσαι single και περιμένεις τον κατάλληλο άνθρωπο να έρθει.

ΧρυσόΈχεις πολύ καλή αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι πρόσχαρη και εξωστρεφής. Σου είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο για εσένα, αλλά όταν βρεις το σωστό πρόσωπο, δεν θα ερωτευτείς ξανά για πολύ καιρό.

Ροζ
Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου αρέσει να βοηθάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους. Αλλά δεν είσαι από τα κορίτσια που ικανοποιούνται εύκολα. Κάνεις συχνά αρνητικές σκέψεις και αναζητάς τον ρομαντικό έρωτα όπως στα παραμύθια.

Κίτρινο
Είσαι γλυκιά και αθώα και μπορείς να είσαι άτομο εμπιστοσύνης. Συχνά είσαι αυτή που έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Παίρνεις καλές αποφάσεις και σωστές επιλογές στην κατάλληλη στιγμή. Πάντα ονειρεύεσαι την τέλεια, ρομαντική σχέση.

ΚαστανόΕίσαι έξυπνη και ξέρεις τι είναι σωστό. Θέλεις να ελέγχεις τα πράγματα ώστε να εξελίσσονται όπως τα επιθυμείς, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά όταν δεν σκέφτεσαι τα συναισθήματα των άλλων. Έχεις όμως υπομονή όταν πρόκειται για τον έρωτα. Από τη στιγμή που θα έχεις στην αγκαλιά σου το κατάλληλο πρόσωπο, είναι δύσκολο να αλλάξεις γνώμη και να βρεις άλλη αγάπη.

ΠορτοκαλίΕίσαι πραγματικά υπεύθυνη για τις πράξεις σου και ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Έχεις πάντα στόχους που πρέπει να πιάσεις και είσαι πολύ ανταγωνιστική. Όταν πρόκειται για φιλία, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον, αλλά αν βρεις τον κατάλληλο φίλο, τον εμπιστεύεσαι μια για πάντα.

ΜοβΕίσαι μυστηριώδης, ποτέ όμως εγωίστρια και πάντα ενδιαφέρεσαι για νέα πράγματα. Η μέρα σου μπορεί να είναι καλή ή κακή ανάλογα με τη διάθεσή σου. Είσαι δημοφιλής στην παρέα, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεσαι χαζά και ξεχνάς πράγματα εύκολα. Αναζητάς ανθρώπους που σε εμπιστεύονται.

LimeΕίσαι πράος άνθρωπος, αλλά εύκολα μπορείς να αγχωθείς υπερβολικά. Ζηλεύεις εύκολα και παραπονιέσαι για το παραμικρό.

ΑσημίΈχεις ζωηρή φαντασία και γενικά είσαι ντροπαλή, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοκίμαζες νέα πράγματα. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και μπορείς να μάθεις νέα πράγματα πολύ εύκολα. Ο έρωτας της ζωής σου είναι δύσκολος και σε μπερδεύει.

ΜαύροΣου αρέσει να δέχεσαι προκλήσεις και είσαι πολύ θαρραλέα. Παρόλα αυτά δεν σου αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σου και όταν πάρεις μια απόφαση, την κρατάς για πολύ καιρό.

ΛαδίΕίσαι ζεστός και φωτεινός άνθρωπος. Τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένεια. Δεν σου αρέσει η βία και ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι ευγενική και πρόσχαρη και δεν φθονείς εύκολα τους άλλους.

ΚαφέΕίσαι πολύ δραστήρια και αθλητική. Είναι δύσκολο να σε προσεγγίσουν, να έρθουν κοντά σου, αλλά από την άλλη μπορείς να ερωτευτείς πολύ εύκολα. Όταν καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις κάτι, τα παρατάς εύκολα και ξεχνάς γρήγορα.

ΜπλεΈχεις χαμηλή αυτοπεποίηθηση και είσαι πολύ επιλεκτική. Είσαι καλλιτεχνική φύση και σου αρέσει να ερωτεύεσαι, αλλά συχνά αγαπάς με το μυαλό και όχι με την καρδιά σου.

NavyΕίσαι πολύ γοητευτική και λατρεύεις τη ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα κάθετι γύρω σου και αυτό σου αποσπά εύκολα την προσοχή. Αν θυμώσεις με κάποιον είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσεις.

ΛευκόΈχεις όνειρα και στόχους στη ζωή σου. Ζηλεύεις εύκολα και μερικές φορές έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Πολλές φορές οι γύρω σου σε βλέπουν με δέος.

Aqua
Τα συναισθήματά σου αλλάζουν ξαφνικά και εύκολα. Είσαι ειλικρινής, αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους άλλου. Είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή αγάπη και ακόμη πιο εύκολο να χαθείς στην αγάπη, πράγμα που μπορεί να σε πληγώσει.

Το διάβασα στο tlife.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,430,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1948,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,694,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,128,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,754,ΒΙΝΤΕΟ,189,ΒΟΛΟΣ,59,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,151,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,110,ΕΛΛΑΔΑ,872,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,384,Κόσμος,9508,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,365,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1519,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5935,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1102,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2592,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,618,Eco-News,2754,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει
Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει
Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τι σημαίνει
https://www.tlife.gr/files/Image/SxeseisKaiSex/2014/LOVEQUIZ/10/color-block-boxes.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/08/blog-post_70.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/08/blog-post_70.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content